Lember Опубліковано: 8 березня 2018 Поділитись Опубліковано: 8 березня 2018 всім привіт! Вирішив створити тему для порівняння кондиціонерів двох різних топових виробників моделей преміум сегменту. Мета - почути відгуки власників ( не продавців), а також переваги та недоліки у використанні. Ідея виникла не просто так. Прийшов час придбати 2-й кондиціонер і мій знайомий який займається встановленням і продажем daikin казав що якщо кондиціонер то тільки daikin, або на крайній випадок ME Zubadan. При виборі кондиціонерів я керувався надійністю, наявністю сертифікату eurovents, показниками SEER, SCOP, функціоналом, дизайном (хоча це не грало великої ролі) І так, на сьогоднішній день я є власником обох вище перечислених моделей. Daikin FTXS25 користуюся 2 роки літом та зимою. Відноситься до дорожчого сегменту, і багато хто називає його флагманом, хоча підстав для цього я не бачу...кондиціонер, самий звичайний. Спочатку опишу те що не подобається мені: 1. Ціна - 1000є - за що???!! 2. Функціонал - як для флагмана то в 20-25 вертикальні жалюзі можна повертати тільки руками (караул!!!). І це при такій вартості. Їхнє популярне всевидяче око в 20-25 серії зовсім не око яке відводить вбік потік холодного повітря, а всього на всього датчик руху який переключає в режим econo якщо нікого в кімнаті немає протягом 20 хв. Я датчик руху для камери купив за 10$ Для цієї моделі роутер WI-FI ще місяць тому проходив сертифікацію, тобто замовити на той момент не можна було. Але важливіше те що сам роутер кріпиться не всередині, а ззовні кондиціонеру!!!! Тобто на стіну чи бічну сторону блоку і шнур від кондиціонера до роутера буде висіти. Дивуюся тому що це модель з сучасним дизайном, що зовсім не клеїться з тим як пропонується монтувати роутер. 3. Якість - в принципі претензій до роботи немає, але пластик внутрішнього блоку за 2 роки почала жовтіти, а сама заслонка залишається білою. Хоча на всіх відео продавці стверджують що якість пластика відмінна)) І ще дратує один момент, при закриванні заслонки після роботи на обігрів чути звуки від пластику. Тобто він скрипить. А тепер плюси, і їх теж немало: 1. Реально економний, літом на мінімальній швидкості може працювати цілий день, оскільки з самого ранку сонце світить у вікно і дуже нагріває кімнату. Робота кондиціонера незначно відбивається на платіжці. 2. Ефективно працює при низьких температурах. Дує гарячим повірям. Був випадок коли нікого не було вдома, а він вночі вмикався при -20 градусах. Можливо там спрацював датчик і він не ввімкнувся, але ніяким чином на подальшу експлуатацію це не вплинуло. 3. Сучасний дизайн пульта. 4. Тихий - зимою вночі працює на обігрів і сплячи в цій же кімнаті його не чути, не рахуючи закривання заслонки. Це так званий нічний режим. Є можливість виставити тихий режим роботи для зовнішнього блоку щоб сусіди могли спокійно спати. Про Mitsubishi Heavy SRK zs-s поки що нічого написати не можу оскільки він тільки приїхав, і буде монтуватися через деякий час. Всі спостереження буду викладати тут. Цікаво почути думку власників цих виробників. До речі, по всім характеристикам і даним eurovents вище вказані кондиціонери майже однакові. Різниця цін приблизно 25% П.С. Не маю на меті продати кондиціонер чи переконати когось у правильності/не правильності свого вибору. Відношення до сфери продажів кондиціонерів теж немаю. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lember Опубліковано: 11 березня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 11 березня 2018 всім привіт! Вирішив створити тему для порівняння кондиціонерів двох різних топових виробників моделей преміум сегменту. Мета - почути відгуки власників ( не продавців), а також переваги та недоліки у використанні. Ідея виникла не просто так. Прийшов час придбати 2-й кондиціонер і мій знайомий який займається встановленням і продажем daikin казав що якщо кондиціонер то тільки daikin, або на крайній випадок ME Zubadan. При виборі кондиціонерів я керувався надійністю, наявністю сертифікату eurovents, показниками SEER, SCOP, функціоналом, дизайном (хоча це не грало великої ролі) І так, на сьогоднішній день я є власником обох вище перечислених моделей. Daikin FTXS25 користуюся 2 роки літом та зимою. Відноситься до дорожчого сегменту, і багато хто називає його флагманом, хоча підстав для цього я не бачу...кондиціонер, самий звичайний. Спочатку опишу те що не подобається мені: 1. Ціна - 1000є - за що???!! 2. Функціонал - як для флагмана то в 20-25 вертикальні жалюзі можна повертати тільки руками (караул!!!). І це при такій вартості. Їхнє популярне всевидяче око в 20-25 серії зовсім не око яке відводить вбік потік холодного повітря, а всього на всього датчик руху який переключає в режим econo якщо нікого в кімнаті немає протягом 20 хв. Я датчик руху для камери купив за 10$ Для цієї моделі роутер WI-FI ще місяць тому проходив сертифікацію, тобто замовити на той момент не можна було. Але важливіше те що сам роутер кріпиться не всередині, а ззовні кондиціонеру!!!! Тобто на стіну чи бічну сторону блоку і шнур від кондиціонера до роутера буде висіти. Дивуюся тому що це модель з сучасним дизайном, що зовсім не клеїться з тим як пропонується монтувати роутер. 3. Якість - в принципі претензій до роботи немає, але пластик внутрішнього блоку за 2 роки почала жовтіти, а сама заслонка залишається білою. Хоча на всіх відео продавці стверджують що якість пластика відмінна)) І ще дратує один момент, при закриванні заслонки після роботи на обігрів чути звуки від пластику. Тобто він скрипить. А тепер плюси, і їх теж немало: 1. Реально економний, літом на мінімальній швидкості може працювати цілий день, оскільки з самого ранку сонце світить у вікно і дуже нагріває кімнату. Робота кондиціонера незначно відбивається на платіжці. 2. Ефективно працює при низьких температурах. Дує гарячим повірям. Був випадок коли нікого не було вдома, а він вночі вмикався при -20 градусах. Можливо там спрацював датчик і він не ввімкнувся, але ніяким чином на подальшу експлуатацію це не вплинуло. 3. Сучасний дизайн пульта. 4. Тихий - зимою вночі працює на обігрів і сплячи в цій же кімнаті його не чути, не рахуючи закривання заслонки. Це так званий нічний режим. Є можливість виставити тихий режим роботи для зовнішнього блоку щоб сусіди могли спокійно спати. Про Mitsubishi Heavy SRK zs-s поки що нічого написати не можу оскільки він тільки приїхав, і буде монтуватися через деякий час. Всі спостереження буду викладати тут. Цікаво почути думку власників цих виробників. До речі, по всім характеристикам і даним eurovents вище вказані кондиціонери майже однакові. Різниця цін приблизно 25% П.С. Не маю на меті продати кондиціонер чи переконати когось у правильності/не правильності свого вибору. Відношення до сфери продажів кондиціонерів теж немаю. всім привіт! вирішив доповнити свій відгук новими деталями. так як обидва кондиціонери працюють на охолодження та обігрів, а коли приходиш додому то хочеться комфорту вже і відразу то є потреба у віддаленому керуванні обома кондиціонерами. В далекій перспективі хочу купити онлайн контролер daikin BRP069A42 який зараз проходить сертифікацію, але літо не за горами, тому вирішив випробувати універсальний broadlink RM mini. Ніби недорого, і основні функції які потрібні для кондиціонера буде виконувати. В результаті куплений цей пристрій за 489грн ( акційна ціна), підключений і настроєний за 3 хв. З недоліків - це відсутність штепселя в комплекті, тільки usb шнур і роутер. Довжина шнура - приблизно 1 м, якщо в радіусі немає до чого підключити чи розетки щоб вмикати через штепсель то це незручно. В моєму випадку підставкою служить включений в розетку штепсель. Розмір роутера невеличкий, тому вміщається без проблем. Другий момент - у мене сама розетка розміщена за шторою, і були сумніви що ІЧ промені будуть пробиватися через штори і тюль, але безпідставно - все працює! Після встановлення MHI роутер переїде в іншу кімнату, а на daikin поставиться те що й планувалося. Якщо не забуду то зроблю фото даного девайсу. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
blacktigra Опубліковано: 15 березня 2018 Поділитись Опубліковано: 15 березня 2018 В далекій перспективі хочу купити онлайн контролер daikin BRP069A42 який зараз проходить сертифікацію Уже прошел. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lember Опубліковано: 16 березня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 16 березня 2018 Уже прошел. Дякую за інформацію! Буду купувати. Цікаво на скільки піднялася ціна після сертифікації! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
blacktigra Опубліковано: 16 березня 2018 Поділитись Опубліковано: 16 березня 2018 Дякую за інформацію! Буду купувати. Цікаво на скільки піднялася ціна після сертифікації! От сертификации цена не менялась. С апреля будет традиционное изменение цен на все оборудование, лучше успеть купить в марте. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Wild Rat Опубліковано: 28 березня 2018 Поділитись Опубліковано: 28 березня 2018 Уже прошел. Вовремя, вместо этой модели уже идёт BRP069B42. Добавлено через 4 минуты Їхнє популярне всевидяче око в 20-25 серії зовсім не око яке відводить вбік потік холодного повітря, а всього на всього датчик руху який переключає в режим econo якщо нікого в кімнаті немає протягом 20 хв. Это потому, что на FTXS на младших моделях горизонтальное управление жалюзи ручное. В FTXM они учли это и там с самой младшой модели уже есть автомотическое управление жалюзи влево-вправо и датчик "умный глаз" имеет 2 режима работы в одном он отводит поток, в другом как у вас (можно комбинировать режимы). Добавлено через 1 минуту Але важливіше те що сам роутер кріпиться не всередині, а ззовні кондиціонеру!!!! Тобто на стіну чи бічну сторону блоку і шнур від кондиціонера до роутера буде висіти. Дивуюся тому що це модель з сучасним дизайном, що зовсім не клеїться з тим як пропонується монтувати роутер. Это так же исправлено в FTXM. Да и кабель подключения вайфай-блока там уже есть с завода, по этому туда идёт более дешовый комплект BRP069A41 или BRP069B41. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз