fed-vitalii Опубліковано: 5 березня 2018 Поділитись Опубліковано: 5 березня 2018 Виталя, я такие места натягиваю унифлотом. сатен да, может там трещать. Так вот мне интересно узнать мнение почему даже не большой слой шпакли 1 - 1,5 мм. на гипсокартоне может трещать , какая причина ? Добавлено через 3 минуты В мене неодноразово траплялись такі ледь замітні мікротріщинки в цих кутах. Вот об этом я Вас и спрашивал почему шпаклевка трещит на гипсокартоне , есть ли какие мысли Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovova Опубліковано: 5 березня 2018 Поділитись Опубліковано: 5 березня 2018 Вот об этом я Вас и спрашивал почему шпаклевка трещит на гипсокартоне , есть ли какие мысли Вы бы фотки уже приложили. Трещит, или качество шпаклевки такое, или качество основания на которое наносилось. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
fed-vitalii Опубліковано: 5 березня 2018 Поділитись Опубліковано: 5 березня 2018 Вы бы фотки уже приложили. Трещит, или качество шпаклевки такое, или качество основания на которое наносилось. Какие фотки ? у меня все нормально я хочу узнать что народ думает по поводу трещин шпаклевки на ГК , у кого какие мысли 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovova Опубліковано: 5 березня 2018 Поділитись Опубліковано: 5 березня 2018 Есть вариант: развели слишком жидкую шпаклевку. Еще вариант: быстрая сушка при помощи дуйки. Еще: сквозняки в помещении. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Чуля Опубліковано: 6 березня 2018 Поділитись Опубліковано: 6 березня 2018 Есть вариант: развели слишком жидкую шпаклевку. Еще вариант: быстрая сушка при помощи дуйки. Еще: сквозняки в помещении. Тоді б вони (мікротріщини ) вилазили напевно одразу після висихання. В варіанті вище таке зявлялось з часом і помічав на довгограючих обєктах, де наприклад покраска проводилась через півроку ато й рік. я хочу узнать что народ думает по поводу трещин шпаклевки на ГК , у кого какие мысли Такі місця завжди більш вразливі до тріщин... фасадники по кутах віконних і дверних пройомів і перед армуванням всієї площі, то теж роблять окремі - косинки по кутам (окремі шматки склосітки) Добавлено через 17 минут Кути пройомів часто розтріскуються навіть при камяній кладці і штукатурці. А такий матеріал як пінопласт і вата на фасаді, чи гіпсокартон... вони ще більш не стабільні і проблем уникнути можна тільки з перевязкою листів на кутах (без шва/стикування на самому куті) і тільки тонкошаровим нанесенням 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
fed-vitalii Опубліковано: 6 березня 2018 Поділитись Опубліковано: 6 березня 2018 Тоді б вони (мікротріщини ) вилазили напевно одразу після висихання. В варіанті вище таке зявлялось з часом і помічав на довгограючих обєктах, де наприклад покраска проводилась через півроку ато й рік. Добавлено через 17 минут Кути пройомів часто розтріскуються навіть при камяній кладці і штукатурці. А такий матеріал як пінопласт і вата на фасаді, чи гіпсокартон... вони ще більш не стабільні і проблем уникнути можна тільки з перевязкою листів на кутах (без шва/стикування на самому куті) і тільки тонкошаровим нанесенням То что в таких местах появляются трещины это понятно , то что нужно перевязывать , армировать что бы избежать появление в этих местах трещин тоже понятно а вот почему в таких местах появляются трещины , какова причина появления этих трещин и меня больше интересует на гипсокартоне в помещении а не на улице на фасаде Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Чуля Опубліковано: 6 березня 2018 Поділитись Опубліковано: 6 березня 2018 Так яж писав.. що позбавився цієї проблеми коли замість перфокутника, почав використовувати отакий - Тобто шар шпаклівки став набагато тонший. Якщо подивитись так звані американські технології, то вони взагалі не використовують - гіпсові шпакліки, а тільки полімерні тонкошарово Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
fed-vitalii Опубліковано: 6 березня 2018 Поділитись Опубліковано: 6 березня 2018 Ладно , еще раз по пробую объяснить что я хочу узнать почему на поверхности гипсокартона появляются на тонких шпаклевках 1-1,5 мм. трещинки ? что происходит с гипсокартоном что на его поверхности на шпаклевке появляются трещинки ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Antrate Опубліковано: 6 березня 2018 Поділитись Опубліковано: 6 березня 2018 что происходит с гипсокартоном А почему не со шпаклёвкой? Почему именно что-то должно происходить с основанием а не с тонким слоем? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
fed-vitalii Опубліковано: 6 березня 2018 Поділитись Опубліковано: 6 березня 2018 А почему не со шпаклёвкой? Почему именно что-то должно происходить с основанием а не с тонким слоем? А почему тогда такой же слой а то и толще шпаклевки на другом основании , рядом стена оштукатуренная не трещит ? Може потому что оштукатуренная стена более стабильна чем гипсокартон ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Чуля Опубліковано: 6 березня 2018 Поділитись Опубліковано: 6 березня 2018 Може потому что оштукатуренная стена более стабильна чем гипсокартон ? Ви читаєте що я писав раніше? на мою думку ИМХО... знов процитую Кути пройомів часто розтріскуються навіть при камяній кладці і штукатурці. А такий матеріал як пінопласт і вата на фасаді, чи гіпсокартон... вони ще більш не стабільні Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
fed-vitalii Опубліковано: 7 березня 2018 Поділитись Опубліковано: 7 березня 2018 Вот и получается что народ для армировки различных поверхностей , стены , штукатурки , фасады ... сетки и стеклохолсты применяет а гипсокартон ститают и так уже заармированным картоном и что слой стекла на его поверхности это развод заказчика и пустая трата времени и материала . Ню ню 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Чуля Опубліковано: 7 березня 2018 Поділитись Опубліковано: 7 березня 2018 Вот и получается, что народ во всем мире вообще не шпаклюет гипсокартон гипсовыми шпаклевками , и очень редко применяет полимерные на всю площадь и минимальным слоем на сдир, когда нужно достичь качества отделки по уровню - Q 4 ПС. кстати случай который я описывал выше, у меня случался только с сатенгипсом (турция) и на слоях после перфоуголков, возможно что с другими гипсовыми шпаклевками подобные ситуации бы не происходили... я не знаю... Добавлено через 10 минут То есть Вы считаете, что из-за вот такого единственного побочного действия, проще клеить стеклохолст и усюду и повсюду без исключений... чем просто заменить перфоуглы которые искажают ровную плоскость короба и требуют более толстого слоя шпакли, чем если заменить процес на ленту с металовкладышем? Это по нашему (по западэнски) нашо шось видумувати ми все так робили 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
fed-vitalii Опубліковано: 7 березня 2018 Поділитись Опубліковано: 7 березня 2018 Вот и получается, что народ во всем мире вообще не шпаклюет гипсокартон гипсовыми шпаклевками , и очень редко применяет полимерные на всю площадь и минимальным слоем на сдир, когда нужно достичь качества отделки по уровню - Q 4 ПС. кстати случай который я описывал выше, у меня случался только с сатенгипсом (турция) и на слоях после перфоуголков, возможно что с другими гипсовыми шпаклевками подобные ситуации бы не происходили... я не знаю... Добавлено через 10 минут То есть Вы считаете, что из-за вот такого единственного побочного действия, проще клеить стеклохолст и усюду и повсюду без исключений... чем просто заменить перфоуглы которые искажают ровную плоскость короба и требуют более толстого слоя шпакли, чем если заменить процес на ленту с металовкладышем? Это по нашему (по западэнски) Когда я начал задавать вопросы по трещинам на ГК я хотел узнать мнение мастеров которые категорично против стеклохолста на поверхности ГК , что думают люди по поводу их появления , какая причина что бы было ясно или нужно стекло или это понты . Свое мнение высказали только только Вы , за это Вам спасибо 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Чуля Опубліковано: 7 березня 2018 Поділитись Опубліковано: 7 березня 2018 Я би не сказав, що я вже аж так - категорично проти. І вже точно, що холст -не нашкодить. Тим більше якщо майстер вже напрацював якусь свою практику і навики роботи... і з таким пирогом в склад якого ходить склохолст він видає якісний результат під якісне фарбування, то краще на місці замовника довіритись майстрам, а майстри будуть замовляти ті буд.матеріали з якими мають досвід роботи і вивчили всі нюанси роботи з ними. Я прекрасно знаю про деякі переваги склохолста, коли армую ним стіни і знаю про всі нюанси поверхневого шпаклювання фінішпастами, тому й розумію, чому ті хто працював з ним спочатку то зараз нелегко відмовитись. Але я не сприймаю його категорично, коли причиною поклейки на Г/К називають це як - додаткове армування. Більше того, мене бісить коли при армуванні швів надіються на чудо шпаклівки і паперові стрічки, а при цьому забивають болт на все коли монтують сам - металокаркас. Основна мою увага, в цій комплексній системі приділяється тій чи іншій системі самого монтажу гіпсокартону, в тій чи іншій ситуації. Звісно що й не нехтую й подальшими малярними роботами, оскільки це - комплексна система. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
fed-vitalii Опубліковано: 7 березня 2018 Поділитись Опубліковано: 7 березня 2018 Не по теме , когда то Вы писали ( если я Вас с кем то не спутал ) были проблемы с гипсокартоном регипс но что конкретно было не описывали , но могу и спутать это было давно Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovova Опубліковано: 8 березня 2018 Поділитись Опубліковано: 8 березня 2018 Так яж писав.. що позбавився цієї проблеми коли замість перфокутника, почав використовувати отакий - [ATTACH]606422[/ATTACH] Лента не такая жесткая, как перфоугол. Как Вы держите ей точное направление на всем протяжении? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ИльЯ С Опубліковано: 8 березня 2018 Поділитись Опубліковано: 8 березня 2018 Лента не такая жесткая, как перфоугол. Как Вы держите ей точное направление на всем протяжении? Выравниваете идеально угол вот и все . 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
saschik Опубліковано: 12 квітня 2018 Поділитись Опубліковано: 12 квітня 2018 Сейчас 16 лет спустя, я наблюдаю микротрещины. Но не на швах гипсокартона, а в большей степени в углах, там где стыкуются перфоуголки с обеих сторон короба. Хотя по угам у меня там гипс с перевязкой (все по феншую) Тоже интересует этот вопрос. Правда проблема у маляров возникла не через 16 лет, а ещё в процессе шпаклёвка. Трещит именно в углах короба но там же, сцуко, цельные, Г-образные, листы ГК. Делалось все так : на углы устанавливались пластиковые уголки, причём с нехилым запасом (почему так, не понимаю - сама конструкция довольно ровная) затем слой (ессественно не хилый) изогипса, а потом финиш. Рвать начало ещё на этапе изогипса. Поскольку у меня лично пару лет назад была точно такая же хрень (кстати именно после этого случая я "забил" окончательно на малярку) мне просто интересно - ПОЧЕМУ? Единственное, что приходит в голову это толстый слой шпаклёвки (соответственно много влаги) +окна круглые сутки на проветривании (быстрое и неравномерное высыхание) = трещины на ровном месте. Кто ещё, что думает? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз