vvasyletskyy Опубліковано: 22 лютого 2018 Поділитись Опубліковано: 22 лютого 2018 Новий. В експлуатації не був. На гарантії. 5000 грн. Опис, характеристики: www.al-ko.com/shop/ua/glibinnij-nasos-al-ko-tbp-6000-7.html Київ 0630771323 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vvasyletskyy Опубліковано: 26 лютого 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 26 лютого 2018 трошки торг Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vvasyletskyy Опубліковано: 5 березня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 5 березня 2018 ще трошки торг Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vvasyletskyy Опубліковано: 15 березня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 15 березня 2018 все ще актуально Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
lastandr Опубліковано: 15 березня 2018 Поділитись Опубліковано: 15 березня 2018 Новий. В експлуатації не був. На гарантії. А чё продаете-то? и до какого гарантия? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vvasyletskyy Опубліковано: 21 березня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 21 березня 2018 А чё продаете-то? и до какого гарантия? інший поставив. із насосом, який я продаю, все в порядку. він новий, в коробці, від офіційного дилера. гарантія точно до жовтня 2018 (бо куплявся в жовтні 2017), але здається там гарантія пару років. треба подивитися.. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
lastandr Опубліковано: 21 березня 2018 Поділитись Опубліковано: 21 березня 2018 із насосом, який я продаю, все в порядку. він новий, в коробці И воды он не видел? там гарантія пару років. треба подивитися.. Ежели будете смотреть, то может и сфоткаете эту бумагу. да и сам аппарат заодно? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vvasyletskyy Опубліковано: 23 березня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 23 березня 2018 фото насоса. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
lastandr Опубліковано: 23 березня 2018 Поділитись Опубліковано: 23 березня 2018 фото насостам гарантія пару років. треба подивитися.. Спасибки, но в гарантийном талоне ваапще не указан гарантийный срок ???И несколько смущает запись о замене...что это? Сохранился ли кассовый документ?Какой длины эл.кабель? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
lastandr Опубліковано: 25 березня 2018 Поділитись Опубліковано: 25 березня 2018 в гарантийном талоне ваапще не указан гарантийный срок На сайте магазина,в котором был куплен этот насос указан ГС- 36мес. ,а вот в самом талоне почему-то не пишут... %5Bimg%5Dhttps%3A//i.imgur.com/4FyHAbe.png[/img] Да и с ценой что-то Вы напутали в первом сообщении... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vvasyletskyy Опубліковано: 26 березня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 26 березня 2018 Да и с ценой что-то Вы напутали в первом сообщении... що я з ціною наплутав? в другому і третьому повідомленні написано торг. чек не знайшов. я придбав насос в жовтні. в лютому він перестав працювати. заніс в сервісний центр, замість поломаного поставив новий. в сервісному центрі насос прийняли із гарантійним талоном та без чека. так як за умовами гарантії, вони повинні його відремонтувати впродовж 10 днів, а деталей в них не було всіх, то вони дали мені абсолютно новий насос. про що зробили відмітку в гарантійному талоні. все це ви можете перевірити в офіційному сервісному центрі в який я звертався - www.dsu.ua/contact 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
lastandr Опубліковано: 26 березня 2018 Поділитись Опубліковано: 26 березня 2018 чек не знайшов дали мені абсолютно новий насос. про що зробили відмітку в гарантійному талоні. Все ясно...извините за беспокойство...теме АП! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vvasyletskyy Опубліковано: 9 квітня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 9 квітня 2018 Гарантія 36 місяців від дати покупки. Тобто до жовтня 2020 року. Актуально. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
lastandr Опубліковано: 9 квітня 2018 Поділитись Опубліковано: 9 квітня 2018 Гарантія 36 місяців від дати покупки. чек не знайшов %5Bimg%5Dhttps%3A//file-up.net/big_472a08baaa1db895c120180409174303.jpg[/img] Думаю, что гарантия на ваш насос,после имевшей место его замены, уже не актуальна,так как при этом,видимо,они забрали чек магазина... Озвучьте реальную цену, и покупатель,возможно найдется... Могу предложить за него 100$ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vvasyletskyy Опубліковано: 9 квітня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 9 квітня 2018 насос замінили на новий без чеку. в нормальному сервісному центрі достатньо було гарантійного талону. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vvasyletskyy Опубліковано: 9 квітня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 9 квітня 2018 п.с. дешевше 4 т не планую продавати. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vvasyletskyy Опубліковано: 30 квітня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 30 квітня 2018 актуально. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vvasyletskyy Опубліковано: 21 травня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 21 травня 2018 актуально. новенький насос. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vvasyletskyy Опубліковано: 25 липня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 25 липня 2018 актуально. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз