Thart Опубліковано: 13 лютого 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 13 лютого 2018 Гена точно 3х фазный и какой мощности? Гєна тільки в проекті. Планую трифазний. Проводка принаймні трифазна. А там видно буде... Я це в даному питанні глибоко не розбирався. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Yegor_81 Опубліковано: 13 лютого 2018 Поділитись Опубліковано: 13 лютого 2018 Коробка на лічильнику вже давно закрита наглухо і опломбована. Проте там стоїть 3-контактний автомат. Тобто PEN не рветься. По вашей схеме ПЕН проходит через клемму счетчика, то есть ПЕН - клемма счетчика - ПЕН. Добавлено через 44 секунды Гєна тільки в проекті. Планую трифазний. Проводка принаймні трифазна. А там видно буде... Я це в даному питанні глибоко не розбирався. С потребителями, которым потребуется гена, хоть определились? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Thart Опубліковано: 14 лютого 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 14 лютого 2018 По вашей схеме ПЕН проходит через клемму счетчика, то есть ПЕН - клемма счетчика - ПЕН. На жаль не був присутній при монтажі коробки лічильника і не знаю що там відбувалося. Я туди навіть заземлення кинув (мідь 10 мм2), але воно лишилося незадіяним. С потребителями, которым потребуется гена, хоть определились? В перших редакціях схеми я навіть пробував розводити генераторне живлення окремими лініями. Але потім відмовився, бо в результаті і без того призвали кабельного ктулху Якось треба буде запиляти тему з фотками про свою електрику... По сабжу: самий мінімум - живлення насосів опалення + захисної автоматики, холодильники. На практиці можливо треба буде живити ще якісь побутові прибори. Освітлення в кінці-кінців, водопостачання. Є підозри що трифазний генератор важко буде збалансувати по навантаженню. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Yegor_81 Опубліковано: 14 лютого 2018 Поділитись Опубліковано: 14 лютого 2018 В перших редакціях схеми я навіть пробував розводити генераторне живлення окремими лініями. Але потім відмовився, бо в результаті і без того призвали кабельного ктулху Якось треба буде запиляти тему з фотками про свою електрику... По сабжу: самий мінімум - живлення насосів опалення + захисної автоматики, холодильники. На практиці можливо треба буде живити ще якісь побутові прибори. Освітлення в кінці-кінців, водопостачання. Є підозри що трифазний генератор важко буде збалансувати по навантаженню. Вам и 1 фазы хватит для этих потребителей, подумайте. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Thart Опубліковано: 14 лютого 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 14 лютого 2018 Вам и 1 фазы хватит для этих потребителей, подумайте. Маєте на увазі подавати одну фазу з генератора на три вхідні? Можливо так і буде... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Yegor_81 Опубліковано: 18 лютого 2018 Поділитись Опубліковано: 18 лютого 2018 TN-C-S. Повода для обсуждений даже и не вижу. А он как суслик, не может не есть. У tn есть особенности, например потенциал PEN. Зы. На другом ресурсе видел ссылку на эту тему. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
profeMaster Опубліковано: 18 лютого 2018 Поділитись Опубліковано: 18 лютого 2018 Зы. На другом ресурсе видел ссылку на эту тему. это интересно, в виду моего участия в этой теме - диванный аналитик (это я о себе) учит жизни нуждающихся с других форумов 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Yegor_81 Опубліковано: 18 лютого 2018 Поділитись Опубліковано: 18 лютого 2018 аналитик (это я о себе) учит жизни нуждающихся с других форумов Есть ли в этом необходимость? :D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
profeMaster Опубліковано: 18 лютого 2018 Поділитись Опубліковано: 18 лютого 2018 Есть ли в этом необходимость? :D предполагаю что есть, так как общая невовлеченность в процесс обслуживания населения розетками позволяет спокойно читать нормы и правила, и подсказать нужный пункт Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Yegor_81 Опубліковано: 19 лютого 2018 Поділитись Опубліковано: 19 лютого 2018 предполагаю что есть Как видно - нет. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
profeMaster Опубліковано: 19 лютого 2018 Поділитись Опубліковано: 19 лютого 2018 Как видно - нет. спасибо за мнение, не пропадайте надолго) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Yegor_81 Опубліковано: 19 лютого 2018 Поділитись Опубліковано: 19 лютого 2018 спасибо за мнение, не пропадайте надолго) Вы со мной хотите обсудить tn? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
profeMaster Опубліковано: 19 лютого 2018 Поділитись Опубліковано: 19 лютого 2018 Вы со мной хотите обсудить tn? нет, мне достаточно читать ваши намеки в других темах. То есть пользы от ваших постов я не вижу, но для разнообразия - не пропадайте Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Yegor_81 Опубліковано: 19 лютого 2018 Поділитись Опубліковано: 19 лютого 2018 ваши намеки Шар прорицателя пока в ремонте, поэтому приходится уточнять. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз