Ігор Опубліковано: 15 березня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 15 березня 2018 Боже, як болить... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ігор Опубліковано: 16 березня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 16 березня 2018 Дуже болить... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
InSAn Опубліковано: 16 березня 2018 Поділитись Опубліковано: 16 березня 2018 Я не вмію словами виражати співчуття. Напевне, як і багато інших. Але те, що на Ваші повідомлення не має відповіді - не значить, що Вам не співчувають... Навіть не знаю, що ще добавити... Тримайтеся. 20 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 16 березня 2018 Поділитись Опубліковано: 16 березня 2018 Боже, як болить... Игорь, не морфином единым... вы меня поняли я думаю, что это точно не грех в вашей ситуации Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МарАнт2 Опубліковано: 26 березня 2018 Поділитись Опубліковано: 26 березня 2018 Ігорю, 31 березня пастор Дмитро Лео проводить спеціальне служіння сцілення - дуже прошу, поїдьте www.imbf.org/skoro/vnimanie-etu-subbotu-31-marta-spetsialnoe-slujenie-istseleniya.html Гроші за молитву не беруть! Єдине: візьміть з собою якісь речі, воду, щоб помолились над ними і помазання Боже діяло через ці ручі ц вас дома. Не Господь дає хворобу! Чому ви забуваєте про Зло? Повірте, Господь страдає разом з вами, з усіма хворими, тому що шукають ліки всюди, а до Нього не йдуть. Молюсь Господу, щоб дав вам бажання піти за сціленням 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
filtry-vody Опубліковано: 6 квітня 2018 Поділитись Опубліковано: 6 квітня 2018 Последний раз с Игорем общался еще в конце Январе. Врачи давали ему полгода. Ошиблись... произошло все значительно раньше. 21.03.18 Игоря не стало... Игорь, прости меня, что не оказался рядом и не смог поддержать тебя в самые тяжелые минуты. Прости... Светлая память! 23 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
alex_1612 Опубліковано: 5 червня 2018 Поділитись Опубліковано: 5 червня 2018 Пом`янути... кажуть просто згадати людину і то вже добре, йому там... 9 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 6 липня 2018 Поділитись Опубліковано: 6 липня 2018 Игоря с нами нет. пусть там покоиться с миром. вроде, хороший чел был. спишем некоторые моменты на его болезнь.. похожая ситуация с одной заочной знакомой. еду в Черноморск .есть чел, кот занимается травами и рассказал мне одну лотерею... против рака.. приеду распишу. но по более мелким вещам,где люди валят антибиотики мы с ним сходимся. и бронхит и воспаление можно вылечить без единой таблетки господа Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз