vadimv Опубліковано: 6 березня 2018 Поділитись Опубліковано: 6 березня 2018 Як же Ви витримали стільки років?Любов тримала на цьому світі. Це неможливо! Людям це не під силу...Я теж так думав, коли перепливав озеро у холодній воді і десь на середині зрозумів, що м'язи вже не слухаються і починаю втрачати свідомість від холоду. Але якось виплив. Тепер знаю, що можливості людини набагато більші, ніж здається. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Willi Опубліковано: 6 березня 2018 Поділитись Опубліковано: 6 березня 2018 Справді, найбільш важливе у житті людини, це досягнути доброї вічності... Хай Бог вам поможе. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ігор Опубліковано: 7 березня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 7 березня 2018 Боженько! Дай же всім хворим зцілення... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ігор Опубліковано: 7 березня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 7 березня 2018 Аааааааааааааа Добавлено через 1 минуту Ооооооооооооо Добавлено через 46 минут Уууууууууууууууу Добавлено через 48 минут Дякую Боженько, що я ще теплий... Але досить випробовувань... я більш не можу Добавлено через 1 час 20 минут Людина людині не допоможе, тільки Бог! Добавлено через 4 минуты Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ігор Опубліковано: 8 березня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 8 березня 2018 З Святом! Добавлено через 1 час 51 минуту Ой, не до Свят... Ой, болииить... Добавлено через 24 минуты Дуже, дуже... не до витримання... Добавлено через 1 час 8 минут Ойййййойки... Добавлено через 24 минуты Ойййй... Добавлено через 49 минут О, Боженько Помилуй. Добавлено через 7 минут Ангелики Пресвяті, допомагайте! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
alex_1612 Опубліковано: 8 березня 2018 Поділитись Опубліковано: 8 березня 2018 Прошу форумчан, хоч разок на день, прочитати цю молитву. Отче. абсолютний господи нашого життя, навчи Ігора серцем приймати фізичне чи моральне терпіння в дусі покладання на Твоє Провидіння, як подарунок Твоєї любові та ласки, який призначений, щоб збагатити і очистити його душу. Навчи його вільно приймати його, без жалю та завчасної злості, з великодушним серцем, яке відмовляється здаватися чи відступати у байдужій покорі, з глибокою вірою, у твердому переконанні, що Ти ведеш нас найкращою стежкою, з живою надією і впевненістю, що він прийде до ще досконалішої радості, в апостольському баченні майбутнього задля добра душ і задля великих намірів Церкви. І не тільки приймати його, але й жертвувати його, перебуваючи у рабстві любові, яка бажає завжди віддавати більше. Щедрий Господи, я приходжу, щоб попросити Тебе за Ігора; я благаю Тебе, щоб Ти дав йому здоров’я, цілковитого зцілення і духовного добра. Я хочу приєднатись до тих, хто шукає Тебе у молитві, і я хочу перемогти мовчанку тих, які цього не роблять. Я хочу принести Тобі усе моральне зло і побоювання його серця та прикликати Твоє милосердя і допомогу для нього. Я приходжу, щоб попросити Твоєї допомоги для найпотаємніших сліз його душі, тих, про які тільки Ти знаєш і можеш утішити. Підтримку і турботу, які відкинув брак мого милосердя до нього, я хочу осягнути через свої молитви. Я також хочу додати до свого покірного благання всю свою ревність і бажання зробити тих, хто страждає, радіснішими. Нехай ця молитва водночас виразить моє найглибше віддавання себе, яке вчинить її ще більше вислуханою на користь хворих. В ім’я Ісуса. Амінь 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ігор Опубліковано: 8 березня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 8 березня 2018 Оце під ранок я побив усі рекорди сну... Спав мабуть добрих дві години, аж не віриться...(smiley) Добавлено через 25 минут П'ю кавусю... уууу... небо в писку...(moa), смачну,, запашну... йде, мабуть покращання... Добавлено через 1 час 19 минут УЗІ приїхало... і показало погіршення... Добавлено через 31 минуту Завтра консиліум з мого приводу... Добавлено через 45 минут Будьмо уважні, молімося, борімося, беремо себе в руки, не розкисаємо, та... й... збираймо далі кошти на лікування...(smiley) Добавлено через 9 минут розбив я сьогодні вночі кружку з сервізу... на щастя!(smiley) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DEN24 Опубліковано: 8 березня 2018 Поділитись Опубліковано: 8 березня 2018 Игорь Вам моя поддержка. Дайте реквизиты карты, будем бороться вместе. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ігор Опубліковано: 8 березня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 8 березня 2018 Игорь Вам моя поддержка. Дайте реквизиты карты, будем бороться вместе. Навіть не вмію перелати словами, що я зараз відчуваю... мабуть щастя, від усвідомлення того, що є на землі такі люди, котрі можуть щиро віднестись до чужого горя, і допомогти чужій біді... Я з задоволенням скористаюсь з Вашої допомоги, трохи пізніше... зараз не дуже можу... про подробиці доповім у приват... Дуже, дуже дякую! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ігор Опубліковано: 9 березня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 9 березня 2018 ...не витримую... сидів тихесенько до третьої години, не стогнав, чекав, може зломииь на сон... прийняв морфін, заснув на 20хв., прокинувся від болю... сиджу далі, вже стогну, чекаю в моря погоди... зараз це знову все повториться... і це невиносимо... Добавлено через 47 минут просто болиттакістало Добавлено через 1 час 22 минуты Далі не можу їсти, пити... болить...вже й не можу спати... Добавлено через 35 минут Зараз саме страшне, це вода всюди всюди, як в ногах, так в животі, так і в легенях... Я б сказав, що задихаюсь, на рівному місці... Добавлено через 1 минуту Зараз відбувається консиліум лікарів... вирішують... дам знати... бо можуть бути навіть зміни в хімії в сторону щонайбільшої інтенсивності... Добавлено через 38 минут Є консіліум. Ура. В мене перебор інформації. Переварю, то розповім. Добавлено через 49 секунд Все дуже дуже погано, але завжди є вихід... Добавлено через 1 час 40 минут Вмираю! Вмираю! Добавлено через 1 час 34 минуты А вдень вдається поспатки всього 10хв. Добавлено через 31 минуту Лікуваня прийдеться починати, на жаль спочатку... О Боже! Дай сили витримати... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tekton Опубліковано: 9 березня 2018 Поділитись Опубліковано: 9 березня 2018 Да, братіку, не знаю, що й сказати... Якщо про себе, то мені недавно виповнилось 57, батько мій помер рівно в 57 на Петра, на Петра народився, на Петра і помер... Брат пішов в 54. Розумію, що я десь теж на цій межі. Але, слава Богу, маю кріпке здоровя, проїжджаю на велосипеді по 50 км в день, а можу і набагато більше. Але справа не в серці, справа в капілярах. І мати, і батько померли від інсульту. А це розрив капілярів, тобто можеш мати хоч бичаче серце, а будеш лежати паралізований, мучачи своїх рідних. Для мене це сама найбільша загроза. Краще раптова смерть, якої абсолютно не боюсь. Ніколи не допускав до себе лікарів. Маю таке впевнення - що Богом зроблене, те ним і лікується. Намагаюсь лікуватись тільки травами, пігулок не визнаю. Розумію твої страждання. Якби ти хоча б міг ходити, тоді б була можливість, що божі трави тобі допомогли б. Але знай - всі ці місяці і роки - це тільки мить у Всесвіті. Лежи і думай - ось є такий супутник Землі Місяць. Він увесь усіяний кратерами. Але кожен такий кратер - це історія із сотні мільйонів років. А ми - тільки тлінь, що живе всього-навсього мить. Вибач, я розумію, що твої страждання тепер і зараз, але я намагаюсь так лікувати свої негаразди. Якщо хочеш - звертайся в лічку, завжди відповім. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ігор Опубліковано: 9 березня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 9 березня 2018 Дякую сердечно! Раптова смерть, це Дар Божий, котрий треба заслужити. ОДякую! 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ігор Опубліковано: 9 березня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 9 березня 2018 А я вмираю, так, як Бог велів... ... Навіть не вмію передати... ... Все в Його Руках! Не дивлячись на те, що я модератор форуму, я не можу скористатись з допомоги DEN24. Бо ніби в мене ліміт лічки скінчився... а чи я щось не розумію... не знаю... Сил немає! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ігор Опубліковано: 9 березня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 9 березня 2018 Це просто жах... нічні болі... дурію.. просто сходжу з розуму... Ви відмолили, хто вміє... вервичку? Оооо... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DEN24 Опубліковано: 9 березня 2018 Поділитись Опубліковано: 9 березня 2018 Игорь прямо в теме карту напишите... Держитесь... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ігор Опубліковано: 10 березня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 10 березня 2018 5218 5722 2023 0515 Мацевич Ігор Михайлович. Однак благаю Вас, не присилайте якусь велику суму, щоб я не міг вимолити її для Вас... Як би я хотів, щоб Вас таких було багато, і кожен, щоб закинув, хоча б 100 грн. Ще раз неймовірно дякую! 11 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЖУЖИЧКИ Опубліковано: 11 березня 2018 Поділитись Опубліковано: 11 березня 2018 Читаю молитву за Вас о выздоровлении 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 11 березня 2018 Поділитись Опубліковано: 11 березня 2018 может, как вариант еще съездить в храм матушки Олипии? говорят, там были чудеса 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ДмиртийВ Опубліковано: 12 березня 2018 Поділитись Опубліковано: 12 березня 2018 может, как вариант еще съездить в храм матушки Олипии? говорят, там были чудеса Игорь, я уже прошел когда то подобное,- у матери был рак , она отказалась от лечения, обездили всех кого можно. С учетом чо на тот момент я был человеком очень состоятельным то пробовали все и всех . народная медицина и религия довела до того чо метастазы побили все тело и врачи направили маму домой умирать. И тут у мамы еще на нервной почве язва и она попала в реанимацию. Там посоветовали молодого на тот момент врача который прошел стажировку за границей но как у нас в Украине не дают ходу и тогда я понял чо у нас в стране лечить не могут и не умеют. Он сотворил чудо,- вернул с того света. Это доктор Ренке в областной больнице если хотите могу Вас к нему свозить. ОН УМЕЕТ ЛЕЧИТЬ!!! Помог после этого еще моему другу. Добавлено через 35 минут может, как вариант еще съездить в храм матушки Олипии? говорят, там были чудеса Как правило люди с которыми сотворилось чудо- те которые прошли лечение, им стало хуже, они обратились к богу, шаманам и другим источникам и тут чудо! Выздоровели ! Обычно это сработали лекарства, но последним был шаман с бубеном , - вот так и сотворяются легенды. Чудотворцем может быть при болезни только квалифицированный врач, и только. Не нужно надеяться на чудо, а бороться, пока дышишь и движешься, только к врачам но нужно искать хороших специалистов. а то у нас не врачи в основном,- шаманы. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ДмиртийВ Опубліковано: 12 березня 2018 Поділитись Опубліковано: 12 березня 2018 Игорь, поехали к Ренке. Денег не надо, Пусть посмотрит. Могу заехать за вами и верну потом домой. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ігор Опубліковано: 13 березня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 13 березня 2018 Тепер знаю точно: Звикнути до болю неможливо! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 13 березня 2018 Поділитись Опубліковано: 13 березня 2018 Тепер знаю точно: Звикнути до болю неможливо! а почему нельзя купить какой-то наркоты не лайт типа морфина, а помощнее? да не мучаться так сильно... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 13 березня 2018 Поділитись Опубліковано: 13 березня 2018 Оскар за лучшую женскую роль: 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ігор Опубліковано: 15 березня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 15 березня 2018 Я ніколи не був на справжній рибалці... О як я мрію.. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ігор Опубліковано: 15 березня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 15 березня 2018 Зробив голкотерапію.... був справжній корееєць... Ех, свіжі затрати... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз