razzil Опубліковано: 28 жовтня 2019 Поділитись Опубліковано: 28 жовтня 2019 Уведомление о начале работ подавал через сайт ДАБИ, запись в их реестре есть. Сейчас услуги эти там не работают, и декларацию о готовности подаю через фирму. Пришел отказ, не соответствует код обьекта. Можно как-то получить копию уведомления, которая находится у ДАБИ, чтоб не подавать декларации вслепую? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
apoint Опубліковано: 28 жовтня 2019 Поділитись Опубліковано: 28 жовтня 2019 3. Проверить зарегистрирована ли в ГАСК Ваша декларация в Едином реестре. Про всяк випадок, реєстр наразі переїхав на повноцінну адресу dabi.gov.ua/declarate/list.php Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
wins Опубліковано: 29 жовтня 2019 Поділитись Опубліковано: 29 жовтня 2019 Ввод в эксплуатацию дома (и хозпостроек) в 2018 году, и оформление права собственности 3. Проверить зарегистрирована ли в ГАСК Ваша декларация в Едином реестре. Как быстро появится на сайте? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tarick Опубліковано: 8 листопада 2019 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2019 Есть ли какая-то разница в оформлении дачного (садового) и жилого дома? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
apxitektop Опубліковано: 8 листопада 2019 Автор Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2019 Есть ли какая-то разница в оформлении дачного (садового) и жилого дома? Ні, будпаспорти для всіх цих об'єктів. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
so-rec Опубліковано: 12 листопада 2019 Поділитись Опубліковано: 12 листопада 2019 Очередной отказ Я уже даже не представляю, что моджет быть не так, - все заполняю согласно повидомлення и техпаспорта. А ответы составлены таким образом, что остается только догадываться что они имеюют ввиду. Ниже прикладываю формулировку отказа и свою деларацию. Может кто заполнял уже, и у него вышло - прокоментируйте... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
apxitektop Опубліковано: 12 листопада 2019 Автор Поділитись Опубліковано: 12 листопада 2019 Очередной отказ Я уже даже не представляю, что моджет быть не так, - все заполняю согласно повидомлення и техпаспорта. А ответы составлены таким образом, что остается только догадываться что они имеюют ввиду. Ниже прикладываю формулировку отказа и свою деларацию. Может кто заполнял уже, и у него вышло - прокоментируйте... Щось можливо вийде відкоригувати, а щось - через скарги. Я зараз частіше через скарги. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
so-rec Опубліковано: 12 листопада 2019 Поділитись Опубліковано: 12 листопада 2019 Щось можливо вийде відкоригувати, а щось - через скарги. Я зараз частіше через скарги. А є якась форма скарги? Зараз схиляюсь, саме до такого методу - бо всі інші варіанти в мене закінчилися... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
apxitektop Опубліковано: 12 листопада 2019 Автор Поділитись Опубліковано: 12 листопада 2019 А є якась форма скарги? Зараз схиляюсь, саме до такого методу - бо всі інші варіанти в мене закінчилися... Шаблону нема, бо пишу під кожен випадок і пункт новий текст. Лише по "експериментальним" адресам маю шаблон. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
LegalHome Опубліковано: 14 листопада 2019 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2019 Цікаво що за скарги? Це для нагляду? А потім це не може вилитися контролем? Мені здається, якщо йти такими радикальними шляхами, потрібно точно знати, що об'єкт ідеальний в плані попередньо оформлених намірів. Якщо комусь цікаво, які бувають види контролю по скаргам, то є стаття штраф за самовільне будівництво, відразу перехід у відповідний розділ статті. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
apxitektop Опубліковано: 14 листопада 2019 Автор Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2019 Цікаво що за скарги? Це для нагляду? А потім це не може вилитися контролем? Мені здається, якщо йти такими радикальними шляхами, потрібно точно знати, що об'єкт ідеальний в плані попередньо оформлених намірів. Якщо комусь цікаво, які бувають види контролю по скаргам, то є стаття штраф за самовільне будівництво, відразу перехід у відповідний розділ статті. Скарги на незаконні відмови. Можна не скаржитися, звісно, а переподавати поки не зареєструють... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
LegalHome Опубліковано: 14 листопада 2019 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2019 Скарги на незаконні відмови. Можна не скаржитися, звісно, а переподавати поки не зареєструють... ага, от людина в коментарях вище, не особливо розуміє що: вот-ай-ду, але вже хоче писати скаргу. Добавлено через 15 минут Скарги на незаконні відмови. Можна не скаржитися, звісно, а переподавати поки не зареєструють... незаконність відмов- без рішення суду, що суб'єкт владних повноважень *хуліганить*, це просто звернення у формі скарги, тим більше, чого папір псувати, якщо така скарга не зумовить наслідком нагляд. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
so-rec Опубліковано: 14 листопада 2019 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2019 ага, от людина в коментарях вище, не особливо розуміє що: вот-ай-ду, але вже хоче писати скаргу. д. Цікаво, а от вам зрозуміло формулювання відмови? Якщо так, то поділіться. Бо мені, не дуже зрозумілі такого роду словосполучення. Що роблю Я - я чітко усвідомлюю. І скарга зумолена, саме формулюванням у «відписках», а не тим що я не вот-ай-ду. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
apxitektop Опубліковано: 14 листопада 2019 Автор Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2019 ага, от людина в коментарях вище, не особливо розуміє що: вот-ай-ду, але вже хоче писати скаргу. Добавлено через 15 минут незаконність відмов- без рішення суду, що суб'єкт владних повноважень *хуліганить*, це просто звернення у формі скарги, тим більше, чого папір псувати, якщо така скарга не зумовить наслідком нагляд. Яка мета? В мене перша мета - це реєстрація документу. І, що важливо, в тому вигяді, в якому він є юридично "правильним". Наприклад остання ситуація: акт з кадастровим номером "старого зразку" в Києві, і вимога вносити саме "старий" номер в декларацію. Це може призвести до відмови у державній реєстрації прав; саме тому за допомогою скарг було зареєстровано декларацію з "нормальним" кадастровим номером. Якщо необхідно ще і нагляд, то це також не є проблемою. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
LegalHome Опубліковано: 18 листопада 2019 Поділитись Опубліковано: 18 листопада 2019 Яка мета? В мене перша мета - це реєстрація документу. І, що важливо, в тому вигяді, в якому він є юридично "правильним". Наприклад остання ситуація: акт з кадастровим номером "старого зразку" в Києві, і вимога вносити саме "старий" номер в декларацію. Це може призвести до відмови у державній реєстрації прав; саме тому за допомогою скарг було зареєстровано декларацію з "нормальним" кадастровим номером. Якщо необхідно ще і нагляд, то це також не є проблемою. Використовували обхід присвоєння поштової адреси? В іншому випадку земельна ділянка взагалі ролі не грає, для реєстрації новозбудованого по 49 п. порядку. В Києві досі не діє експериментальний порядок по адресам. Ви відкривали нагляд за не видачу в строк будпаспорту? Був сьогодні в цнапі, все що зміг отримати акт отримання доків цнапом від архітектури завірений підписом адміністратора, двома ногами вперлась в підлогу і не поставила печатку адміністратора. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
apxitektop Опубліковано: 18 листопада 2019 Автор Поділитись Опубліковано: 18 листопада 2019 Використовували обхід присвоєння поштової адреси? В іншому випадку земельна ділянка взагалі ролі не грає, для реєстрації новозбудованого по 49 п. порядку. В Києві досі не діє експериментальний порядок по адресам. Ви відкривали нагляд за не видачу в строк будпаспорту? Був сьогодні в цнапі, все що зміг отримати акт отримання доків цнапом від архітектури завірений підписом адміністратора, двома ногами вперлась в підлогу і не поставила печатку адміністратора. 1. Ділянка зареєстрована в ДРРП з "новим" кадастровим, а в Держакті "старий" кадастровий. ДАБІ вимагало як в Акті, я не погодився. Адреса є. 2. Я так не роблю, бо це неефективно взагалі. І результату від цього позитивного не буде. 3. Я навіть без підпису беру описи. Досить номеру справи та дати. ІМХО. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
so-rec Опубліковано: 29 листопада 2019 Поділитись Опубліковано: 29 листопада 2019 Какую информацию указать в пункте 4 декларации? Я в соответвующем подпункте написал информацию из гос. акта и строительного паспорта. На что получил ответ: "Невірно зазначена інформація щодо присвоєння адреси об'єкту будівництва" Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tatiana Gal Опубліковано: 1 грудня 2019 Поділитись Опубліковано: 1 грудня 2019 Какую информацию указать в пункте 4 декларации? Я в соответвующем подпункте написал информацию из гос. акта и строительного паспорта. На что получил ответ: "Невірно зазначена інформація щодо присвоєння адреси об'єкту будівництва" Если это новый пункт в декларации,, то выделила красным цветом, что у меня было написано: адреса об’єкта будівництва, присвоєна об’єкту нового будівництва під час реалізації експериментального проекту з присвоєння адрес об’єктам будівництва та об’єктам нерухомого майна, не присвоювалось_(зазначається у разі присвоєння адреси під час реалізації експериментального проекту з присвоєння адрес об’єктам будівництва _ та об’єктам нерухомого майна) дата і номер наказу про присвоєння адреси об’єкту будівництва, найменування органу, який його прийняв, _______не видавався 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
so-rec Опубліковано: 1 грудня 2019 Поділитись Опубліковано: 1 грудня 2019 Если это новый пункт в декларации,, то выделила красным цветом, что у меня было написано: адреса об’єкта будівництва, присвоєна об’єкту нового будівництва під час реалізації експериментального проекту з присвоєння адрес об’єктам будівництва та об’єктам нерухомого майна, не присвоювалось_(зазначається у разі присвоєння адреси під час реалізації експериментального проекту з присвоєння адрес об’єктам будівництва _ та об’єктам нерухомого майна) дата і номер наказу про присвоєння адреси об’єкту будівництва, найменування органу, який його прийняв, _______не видавався Да, 4 пункт звучит именно так. (Не знаю новый это или старый) Я так понимаю что в таком варианте, вам удалось зарегистрировать декларацию? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tatiana Gal Опубліковано: 1 грудня 2019 Поділитись Опубліковано: 1 грудня 2019 (змінено) Да, 4 пункт звучит именно так. (Не знаю новый это или старый) Я так понимаю что в таком варианте, вам удалось зарегистрировать декларацию? Да, на сайте ДАБИ уже есть номер моей декларации. Ну так надо писать если Вы "не попали под эксперимент". У нас адрес существует давно. И еще, в ЦНАПе есть представники ДАБИ, которые дают консультации, обратитесь к ним, они могут подсказать Вам по некоторым вопросам. Вы выложили свою декларацию и ответ, но для того чтобы понять как правильно оформить декларацию, надо видеть все документы, вплоть до того, что сегодня Вы направляете декларацию в одно подразделение ДАБИ, например, а уведомление направляли в другое, так как там произошло изменение названия (это то что касается п. 1 ); пп. 2 и 3 - может быть подойдет тот вариант что у меня в декларации; п. 4 - внимательно посмотрите свое уведомление и сравните как в декларации Вы написали; 5- Полностью укажите ФИО кто из БТИ делал Вам документы; 6- в садовом домике нет жилой площади, как я понимаю, т.е. она вся будет не жилая. Это мое видение исправлений , могу ошибаться. Вам,so-rec, Удачи Змінено 1 грудня 2019 користувачем Tatiana Gal 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
so-rec Опубліковано: 1 грудня 2019 Поділитись Опубліковано: 1 грудня 2019 У меня также, адрес присвоен уже давно. В последнем отказе, был только четвертый пункт заполнен не верно. Спасибо вам Татьяна! Буду пробовать подаваться еще раз. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Afonya_ Опубліковано: 5 грудня 2019 Поділитись Опубліковано: 5 грудня 2019 Подскажите, пожалуйста по пункту "житлова площа" У меня садовый домик и подавал все доки под садовый и указывал только "общую". Сейчас вот получил на руки тех паспорт, а там есть разбивка на "общую", "жилую" и "вспомогательную". Насколько я слышал для садовых домиков не должно быть пункта "житлова" . Ну и тут в ветке нашел пример, где в декларации для садового дома указывают только общую площадь. Подскажите, пожалуйста, чего с этим делать - забить и подавать "додаток 2" с данными из техпаспорта или попросить исправить техпаспорт? Спасибо! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь&Ира Опубліковано: 5 грудня 2019 Поділитись Опубліковано: 5 грудня 2019 Подскажите, пожалуйста по пункту "житлова площа" У меня садовый домик и подавал все доки под садовый. Сейчас вот получил на руки тех паспорт, а там есть разбивка на "общую", "жилую" и "вспомогательную". Насколько я слышал для садовых домиков не должно быть пункта "житлова" . У меня в техпаспорте на дачный домик от БТИ есть цифры в колонке "житлова площа" для 4 помещений. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Afonya_ Опубліковано: 5 грудня 2019 Поділитись Опубліковано: 5 грудня 2019 А в декларации вы заполняли все пункты или только общую? Тут есть пример только с общей https://www.stroimdom.com.ua/forum/showpost.php?p=4988767&postcount=331 UPD пример не очень, там отказ по пункту 7 (который про площади) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь&Ира Опубліковано: 5 грудня 2019 Поділитись Опубліковано: 5 грудня 2019 А в декларации вы заполняли все пункты или только общую? Шел 2008 год. :D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз