lomachka Опубліковано: 21 серпня 2018 Поділитись Опубліковано: 21 серпня 2018 Тут все просто))) В повідомленні має бути як в будпаспорті, а в декларації - як в повідомленні. Тому згадуйте або запит подавайте. запит подала, или его ждать 10 дней, или написать как в будпаспорте, и ждать ответа по декларации тоже 10 дней) ОТдельной строкой в Будпаспорте указано "місцезнахоження земельної ділянки" с. Х.ХХХХ, вул.ХХХ № 0 (не будинок номер 0, а просто № 0) ПС. я тогда специально подавала зміну даних, чтобы было как в будпаспорте. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
apxitektop Опубліковано: 21 серпня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 21 серпня 2018 запит подала, или его ждать 10 дней, или написать как в будпаспорте, и ждать ответа по декларации тоже 10 дней) ОТдельной строкой в Будпаспорте указано "місцезнахоження земельної ділянки" с. Х.ХХХХ, вул.ХХХ № 0 (не будинок номер 0, а просто № 0) ПС. я тогда специально подавала зміну даних, чтобы было как в будпаспорте. Чекати 5 роб. днів. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
da4a Опубліковано: 23 серпня 2018 Поділитись Опубліковано: 23 серпня 2018 apxitektop, роз'ясніть, будь ласка, цей момент. Документ не вимагається, якщо поштова адреса об'єкту присвоєна і вона вказана у Державному реєстрі прав, чи можна зареєструвати право власності без присвоєння поштової адреси? Не бачу в законодавстві: 41. Для державної реєстрації права власності на новозбудований об’єкт нерухомого майна подаються: ... 3) документ, що підтверджує присвоєння об’єкту нерухомого майна адреси; ... Документ, що підтверджує присвоєння об’єкту нерухомого майна адреси, не вимагається у разі, коли державна реєстрація права власності проводиться на індивідуальний (садибний) житловий будинок, садовий, дачний будинок, збудований на земельній ділянці, право власності на яку зареєстровано в Державному реєстрі прав. У такому разі заявник в поданій заяві обов’язково зазначає відомості про кадастровий номер відповідної земельної ділянки. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ZhakotiSvetlana Опубліковано: 23 серпня 2018 Поділитись Опубліковано: 23 серпня 2018 Ура! Декларацию о готовности зарегистрировали! Я так рада! Подавали электронную декларацию в середине июля на сайте ДАБИ. Все формулировки точно копировали из повидомлення и техпаспорта. Никто из ДАБИ с нами не связывался. И вот декларация уже в их базе! Огромнейшее спасибо всем, кто делился здесь информацией. И особенно apxitektop!!! :flag1: Здравствуйте. А можно образец как вы заполняли пожалуйста. Уже в шестой раз отправляю, терпения не хватает. 0682529032@ukr.net Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
apxitektop Опубліковано: 23 серпня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 23 серпня 2018 apxitektop, роз'ясніть, будь ласка, цей момент. Документ не вимагається, якщо поштова адреса об'єкту присвоєна і вона вказана у Державному реєстрі прав, чи можна зареєструвати право власності без присвоєння поштової адреси? Доброго дня! Якщо земля зареєстрована в ДРРП і там є адреса, і вона зараз актуальна, то Вам не потрібно отримувати жодних довідоку про адресу для будинку. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
umaneturman Опубліковано: 23 серпня 2018 Поділитись Опубліковано: 23 серпня 2018 Добрый день! подскажите!!! нужно ли было уведомлять пожарку и сельраду при начале строительства( после получения уведомления о начале строительства)? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
apxitektop Опубліковано: 23 серпня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 23 серпня 2018 Добрый день! подскажите!!! нужно ли было уведомлять пожарку и сельраду при начале строительства( после получения уведомления о начале строительства)? Якщо це було кілька років тому, то потрібно було. А зараз - не потрібно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
umaneturman Опубліковано: 23 серпня 2018 Поділитись Опубліковано: 23 серпня 2018 начали строительство в 2017, подходим?? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
apxitektop Опубліковано: 23 серпня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 23 серпня 2018 начали строительство в 2017, подходим?? Достатньо повідомлення ДАБІ. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
lomachka Опубліковано: 28 серпня 2018 Поділитись Опубліковано: 28 серпня 2018 Добрый день! Звонили вчера с ДАБИ, я уже подала 3 попытки декларации. Звонили, говорят приходите к нам и мы с Вами заполним. Обьяснила, что нет возможности и тд, попыталась сделать более дружеский разговор, сказали, что нужно добавить и вроде как все будет правильно. Прислали, правда, ответ по запиту на публ инфо, и там указано как я указывала в повідомленні, но не так как они хотят) Посмотрим) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
apxitektop Опубліковано: 28 серпня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 28 серпня 2018 Добрый день! Звонили вчера с ДАБИ, я уже подала 3 попытки декларации. Звонили, говорят приходите к нам и мы с Вами заполним. Обьяснила, что нет возможности и тд, попыталась сделать более дружеский разговор, сказали, что нужно добавить и вроде как все будет правильно. Прислали, правда, ответ по запиту на публ инфо, и там указано как я указывала в повідомленні, но не так как они хотят) Посмотрим) Я ДАБІ не довіряю, але може вони і не "підведуть". Разом з тим, вказавши в Декларації не так як в Повідомленні, вони самі ж можуть сказати, що це недостовірні дані. А ще й штраф можуть спробувати виписати..... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
manyashki Опубліковано: 29 серпня 2018 Поділитись Опубліковано: 29 серпня 2018 Здравствуйте. А можно образец как вы заполняли пожалуйста. Уже в шестой раз отправляю, терпения не хватает. 0682529032@ukr.net Наш образец вам вряд ли поможет, т.к. формулировки в "повідомленні про початок будівництва" у всех разные. Мы просто копировали всю информацию, что могли, из нашего "повідомлення" и вставляли в декларацию, слово в слово. Информацию, которой не было в "повідомленні", взяли из нашего техпаспорта на дом, формулировки также не меняли. Стоимость дома посчитали, умножив его площадь из техпаспорта на 12267,00 грн.(Вартість 1 кв. м загальної площі квартир будинку (з урахуванням ПДВ) у Київській області в соотвествии с наказом Мінрегіону від 9 серпня 2017 року №195), как советовал здесь apxitektop. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Telurka Опубліковано: 3 вересня 2018 Поділитись Опубліковано: 3 вересня 2018 Юрій, підкажіть, будь-ласка, чи можна оформлювати техпаспорт в БТІ для каркасника в такому стані? (фото додаю) Є опалення, вода, електрика, підлога, двері, вікна. Наразі немає тільки внутрішньої обшивки стін та стелі, будемо зашивати в листопаді вагонкою. Ми плануємо завершити роботи взимку та переїхати. Наскільки я розумію техпаспорт виготовляється довго. На введення в експлуатацію теж час потрібен... Чи не буде у нас проблем, якщо ми переїдемо до оформлення всіх документів ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
apxitektop Опубліковано: 3 вересня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 3 вересня 2018 Юрій, підкажіть, будь-ласка, чи можна оформлювати техпаспорт в БТІ для каркасника в такому стані? (фото додаю) Є опалення, вода, електрика, підлога, двері, вікна. Наразі немає тільки внутрішньої обшивки стін та стелі, будемо зашивати в листопаді вагонкою. Ми плануємо завершити роботи взимку та переїхати. Наскільки я розумію техпаспорт виготовляється довго. На введення в експлуатацію теж час потрібен... Чи не буде у нас проблем, якщо ми переїдемо до оформлення всіх документів ? Доброго вечора. Техпаспорт - це до тижня. Ваедення в експлуатацію -десь 2 тижні. В принципі, можна і в такому стані, але від БТІ залежатиме... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nicolson Опубліковано: 3 вересня 2018 Поділитись Опубліковано: 3 вересня 2018 Добрый день! Планирую строить дом. Пока будет стройка, хочу жить на участке во времянке на сваях, которую потом переоборудую под хозблок. В стройпаспорте указан только дом. Не возникнут ли у меня проблемы с этой времянкой, когда буду вводить в эксплуатацию дом? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
apxitektop Опубліковано: 3 вересня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 3 вересня 2018 Добрый день! Планирую строить дом. Пока будет стройка, хочу жить на участке во времянке на сваях, которую потом переоборудую под хозблок. В стройпаспорте указан только дом. Не возникнут ли у меня проблемы с этой времянкой, когда буду вводить в эксплуатацию дом? Доброго вечора! А Ви одразу і цю "времянку" внесіть в БП, тоді точно проблем не буде. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nicolson Опубліковано: 4 вересня 2018 Поділитись Опубліковано: 4 вересня 2018 В том то и дело, что не подумал об этом, когда делал стройпаспорт. Стройпаспорт уже на руках, там указан только дом. Можно ли сейчас сделать в него дополнение в виде внесения этой времянки? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
apxitektop Опубліковано: 4 вересня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 4 вересня 2018 В том то и дело, что не подумал об этом, когда делал стройпаспорт. Стройпаспорт уже на руках, там указан только дом. Можно ли сейчас сделать в него дополнение в виде внесения этой времянки? Зміни можете внести. Але якщо це дійсно не капітальний об‘єкт і Ви його потім ще й приберете, то тоді залиште будпаспорт як є. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Telurka Опубліковано: 4 вересня 2018 Поділитись Опубліковано: 4 вересня 2018 Юрій, підкажіть ще, будь-ласка один момент. Ми зараз будуємо маленький будинок, який в майбутньому стане гостьовим, а з часом (через декілька років) хочемо побудувати більший. Наразі в будпаспорті лише гостьовий є, його і будемо вводити в експлуатацію цього року. Як нам правильно потім поступити, щоб почати будівництво нового будинку? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Uk Опубліковано: 4 вересня 2018 Поділитись Опубліковано: 4 вересня 2018 Нужен септик для ввода в эксплуатацию? В списке не нужных его нет, но есть ли он в нужных? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
lomachka Опубліковано: 8 вересня 2018 Поділитись Опубліковано: 8 вересня 2018 Я ДАБІ не довіряю, але може вони і не "підведуть". Разом з тим, вказавши в Декларації не так як в Повідомленні, вони самі ж можуть сказати, що це недостовірні дані. А ще й штраф можуть спробувати виписати..... Нас зарегистрировано!! Ответа еще нет, но мы есть в базе!!! Спасибо Архитектору в отдельности и всем форумчанам за свои истории и примеры. :flag1: Изучаю сто дальше 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tarasiy Опубліковано: 9 вересня 2018 Поділитись Опубліковано: 9 вересня 2018 Усім доброго дня! Яке відхилення від площі /розмірів, вказаних у будівельному паспорті, все ще дозволяє ввести особняк біля 120 м кв в екплуатацію без проблем і штрафів? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
shneider_vova Опубліковано: 9 вересня 2018 Поділитись Опубліковано: 9 вересня 2018 Можете подсказать. Строю по строительному паспорту. Дом одноэтажный с возможностью мансарды. То есть большой чердак, место под лестницу заложено. В стройпаспорте указан второй этаж и его площадь, указана общая площадь дома как сумма площадей первого и второго этажей. Сейчас лестницу на второй этаж и какие либо работы на втором этаже делать не буду. Как лучше сделать - заказать техпаспорт такой, как строй паспорт (но возможно придется доплатить за то, что исполнитель "увидит" несуществующую лестницу) или внести изменения в стройпаспорт, декларацию и начале работ и потом делать техпаспорт только на один этаж ? Площадь первого этажа 124 м2, второго - 80 м2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
apxitektop Опубліковано: 9 вересня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 9 вересня 2018 Усім доброго дня! Яке відхилення від площі /розмірів, вказаних у будівельному паспорті, все ще дозволяє ввести особняк біля 120 м кв в екплуатацію без проблем і штрафів? Доброго. Будпаспорт «дозволяє» до 300 кв.м. І немає ніяких «відхилень» чи подібного. Бо Ви подавали ескіз, і площі були приблизні; тепер збудували, і БТІ дало точні обміри. Головне не вище 2-х поверхів (без врахування мансардного) і до 300 кв.м. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tarasiy Опубліковано: 9 вересня 2018 Поділитись Опубліковано: 9 вересня 2018 Можете подсказать. Строю по строительному паспорту. Дом одноэтажный с возможностью мансарды. То есть большой чердак, место под лестницу заложено. В стройпаспорте указан второй этаж и его площадь, указана общая площадь дома как сумма площадей первого и второго этажей. Сейчас лестницу на второй этаж и какие либо работы на втором этаже делать не буду Как лучше сделать - заказать техпаспорт такой, как строй паспорт (но возможно придется доплатить за то, что исполнитель "увидит" несуществующую лестницу) или внести изменения в стройпаспорт, декларацию и начале работ и потом делать техпаспорт только на один этаж ?. shneider_vova - підтримую Ваше питання! я теж шукаю відповід на подібне питання - я би думав зробити під здачу перший поверх, а другий-мансардний поверх залишити як високе і просторе горище, а не як житлові кімнати (як в мене в екскізі = в буд паспорті). Хто може підказати - чи можна в такій ситуації просто здати будинок в експлуатацію як перший поверх і горище, чи 1+2 поверх (якщо не будуть придиратися до відсутності сходів та незавершеності робіт на другому поверсі)? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз