Plotnikovvv Опубліковано: 2 серпня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 2 серпня 2017 Это четвертая часть видео о ножах OLFA. В этом видео я вам расскажу о ножах OLFA Pl-C, CS-5, WK-2, CK-2. Приятного просмотра))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Enot356 Опубліковано: 3 серпня 2017 Поділитись Опубліковано: 3 серпня 2017 Классные ножи 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Чуля Опубліковано: 3 серпня 2017 Поділитись Опубліковано: 3 серпня 2017 Бронь на нож пилу Добавлено через 1 минуту Если конечно оно еще - Еще актуально))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Чуля Опубліковано: 3 серпня 2017 Поділитись Опубліковано: 3 серпня 2017 Ножа-пилу, я уже хочу Також, сьогодні цілий день при роботі з гіпсокартоном, мені довелось працювати з ножем в - 9мм ( до того раніше, я звик використовувати - 18мм) Вже не раз застосовував - 9мм і завжди переконуюсь, що головне не ширина леза, а гострота кінчика леза, ну і саме - лезо... Для підрізки шпалер однозначнго - 9мм... Ну і зараз для гіпсокартонних робіт (особливо коли доводится знімати фаску на поперечних швах) зупинився на - 9мм ножах. Мій старенький "ірвін" вже зїв зуби) і вже слабо виконує функцію автофіксації. Серед "ольфи" чисто візуально і судячи з Ваших відео, то душа лежить до - "OLFA SVR-2" olfa-ua.com/products/svr-2 Але як виявляється є ще й - "OLFA SVR-1" і він дещо дешевший. Різницю (окрім ціни) я не помітив, хіба те що в другому пропонують використовувати тільки білі леза... Хоча візуально обидва однакові Не підскажете мені, в чому різниця? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AllRight Опубліковано: 3 серпня 2017 Поділитись Опубліковано: 3 серпня 2017 Использую в своей работе ножи OLFA L-5 AL - как универсальный для всех внутриотделочных работ.Очень хорошее качество исполнения и эргономика ножа. и OLFA SVR-1 - для тонких работ с обоями. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Plotnikovvv Опубліковано: 3 серпня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 3 серпня 2017 Нож уезжает, осталось несколько пачек лезвий. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ivan19 Опубліковано: 4 серпня 2017 Поділитись Опубліковано: 4 серпня 2017 Також цікавить - OLFA L5-AL Лежить в машині . Візьму на попробувати. ))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Plotnikovvv Опубліковано: 8 серпня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 8 серпня 2017 Это пятая часть видео о ножах OLFA. В этом видео я вам расскажу о своих ножах PRC-2, RTY-1/G, RTY-2/G, RTY-3/G, RTY-3/DX Приятного просмотра))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Plotnikovvv Опубліковано: 9 серпня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 9 серпня 2017 Это шестая часть видео о ножах OLFA. В этом видео я вам расскажу о своих ножах Модель 180 black,A-1, A-5, 300, XA-1, DA-1, NA-1. Приятного просмотра))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
StNick Опубліковано: 9 серпня 2017 Поділитись Опубліковано: 9 серпня 2017 Ипония? Конкуренты https:// k r a i n a m a y s t r i v . c o m /threads/28799/ в ссылке надо пробелы убрать Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Plotnikovvv Опубліковано: 9 серпня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 9 серпня 2017 Ипония? Конкуренты https:// k r a i n a m a y s t r i v . c o m /threads/28799/ в ссылке надо пробелы убрать Я этими не пользовался... надо пощупать... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Plotnikovvv Опубліковано: 14 серпня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 14 серпня 2017 Это седьмая часть видео о ножах OLFA. В этом видео я вам расскажу про усиленные ножи шириной 25 мм OLFA H-1 (HSW-1), NH-1, XH-AL. Приятного просмотра))) Жду ваши комментарии и оценки видео, Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Plotnikovvv Опубліковано: 15 серпня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 15 серпня 2017 Это видео снято как сделать ваймы (струбцины) своими руками. Приятного просмотра))) Жду ваши комментарии и оценки видео, Если вам понравилось прошу поставить лайк))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
lavilong Опубліковано: 15 серпня 2017 Поділитись Опубліковано: 15 серпня 2017 тут есть раздел "Сделай сам" Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Plotnikovvv Опубліковано: 15 серпня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 15 серпня 2017 тут есть раздел "Сделай сам" надо будет перенести))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yura@ua Опубліковано: 15 серпня 2017 Поділитись Опубліковано: 15 серпня 2017 Пересмотрите видео,фрагмент разметки продублирован несколько раз. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Plotnikovvv Опубліковано: 15 серпня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 15 серпня 2017 Пересмотрите видео,фрагмент разметки продублирован несколько раз. спасибо гляну))) видео очень длинное получилось... но я старался все снимать что делал.. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DAtooRA Опубліковано: 15 серпня 2017 Поділитись Опубліковано: 15 серпня 2017 Это видео снято как сделать ваймы (струбцины) своими руками. Отлично получилось, Вы молодец, нужное и полезное видео! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Plotnikovvv Опубліковано: 16 серпня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 16 серпня 2017 Отлично получилось, Вы молодец, нужное и полезное видео! Спасибо, я надеюсь вам будет полезна информация, то что там присутствует гриндер и токарный станок но стоит огорчатся... их спокойно заменит дрель и болгарка))) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Plotnikovvv Опубліковано: 28 серпня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 28 серпня 2017 Это седьмая часть видео о ножах OLFA. В этом видео я вам расскажу о ножах шириной 18 мм OL, PL-1, BN-L, BN-AL, EXL. Приятного просмотра))) Жду ваши комментарии и оценки видео, Если вам понравилось прошу поставить лайк))) Подписывайтесь на канал.) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Plotnikovvv Опубліковано: 28 серпня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 28 серпня 2017 В этом видео вы увидите как рядовому покупателю выбрать качественный бур и при этом не переплачивать. Я постарался сделать видео как можно короче и нагляднее. Снимал в новом формате, надеюсь вам понравится))) Приятного просмотра))) Жду ваши комментарии и оценки видео, Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Plotnikovvv Опубліковано: 4 вересня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 4 вересня 2017 (змінено) В этом видео вы увидите, как рядовому покупателю выбрать качественное сверло, на что обратить внимание во время выбора. Змінено 4 вересня 2017 користувачем Dr.Yura Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Plotnikovvv Опубліковано: 4 вересня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 4 вересня 2017 Осталось несколько пачек)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Plotnikovvv Опубліковано: 7 вересня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 7 вересня 2017 Это девятая часть видео о ножах OLFA. В этом видео я вам расскажу о TS-1, AK-1, AK-4, SCS-2. Приятного просмотра))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Plotnikovvv Опубліковано: 11 вересня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 11 вересня 2017 В этом видео вы увидите, как рядовому покупателю выбрать качественный битодержатель, на что обратить внимание во время выбора. Я постарался сделать видео как можно короче и нагляднее. Приятного просмотра ))) Жду ваши комментарии и оценки видео, Если вам понравилось, прошу поставить лайк ))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз