arsenalstroy Опубліковано: 9 листопада 2016 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2016 а чье производство? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Plotnikovvv Опубліковано: 9 листопада 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2016 а чье производство? Украина, точнее Палтава... Китай не опробовал надежд))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Пий Опубліковано: 9 листопада 2016 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2016 Переезжаем в Рекламу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Plotnikovvv Опубліковано: 22 листопада 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 22 листопада 2016 Нужен Двигатель на 380, 1,1-1,5 квт, 2700-3000 об.м. желательно с флянцем и лапами... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Plotnikovvv Опубліковано: 7 лютого 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 7 лютого 2017 Всем добрый день! Возможно многие задумывались сделать гриндер, конечно можно купить... но цена на его на мой взгляд не маленькая... Вот и начал закупки того что может понадобится... Купил лист металла на метелоломе, 2 метра квадрата 30*30, круги разных диаметров, все вышло в 950 гр. Лежал у меня двигатель 1,1 кв на 380 лапы флянец, буду его ставить.. покупал его еще давно но есть проблема он работает на "звезде" а мне нужен треугольник... буду переделывать... Продолжение следует)) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Privet Опубліковано: 7 лютого 2017 Поділитись Опубліковано: 7 лютого 2017 Може, - стане у нагоді. www.stroimdom.com.ua/forum/showthread.php?t=202046 *** 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Plotnikovvv Опубліковано: 7 лютого 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 7 лютого 2017 Може, - стане у нагоді. www.stroimdom.com.ua/forum/showthread.php?t=202046 *** Спасибо, я такое видел... и хочу более серьезный аппарат... А за сколько и где покупали ведущий ролик??? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Privet Опубліковано: 7 лютого 2017 Поділитись Опубліковано: 7 лютого 2017 А за сколько и где покупали ведущий ролик??? Приводне колесо - буде обертатися разом з віссю двигуна . Найпростіше - купити колесо гідравлічної тележки - алюміній та поліуретан. Важливо, щоб при двигуні 2800-3000 оборотів за хвилину - приводне колесо було не менше 200 мм. у діаметрі - тоді буде необхідна для роботи з металом швидкість стрічки . www.stroimdom.com.ua/forum/showthread.php?t=202046 Зараз подібне коштує щось близько 450 грн./шт. Але, щоб його довести до ладу - потрібно ще не менш ніж 100-150 грн. - токарні роботи. Не завадить фрезером нарізати зубці - якщо будет використовувати колесо у якості робочого (зубці вдаряють по металу та таким чином дере метал значно веселіше) та відбалансувати - це ще 150 - 200 грн. *** Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Plotnikovvv Опубліковано: 7 лютого 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 7 лютого 2017 www.stroimdom.com.ua/forum/showthread.php?t=202046 *** Там нет ни слова ни где купили ни цены... если более 500 гр то лучше мне кажется заказывать цельно металлическое... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Privet Опубліковано: 7 лютого 2017 Поділитись Опубліковано: 7 лютого 2017 Там нет ни слова ни где купили ни цены... До чого вам ціни, які були декілька років тому ? мне кажется Дивлячись для чого. Якщо як привідне, то може і так. Але, якщо воно буде робочим, то це вам тільки так здається. Адже робоче - повинно бути з покриттям. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Plotnikovvv Опубліковано: 7 лютого 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 7 лютого 2017 До чого вам ціни, які були декілька років тому ? Дивлячись для чого. Якщо як привідне, то може і так. Але, якщо воно буде робочим, то це вам тільки так здається. Адже робоче - повинно бути з покриттям. Я имел ввиду именно приводное... А вот рабочее желательно с покрытием... для вогнутых спусков на ножах и грубой обдирки это то что надо... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AND282828 Опубліковано: 8 лютого 2017 Поділитись Опубліковано: 8 лютого 2017 (змінено) Посмотрите в видео у этого парня(найдите в видосах, делал не один раз). И с ним же по токарке пообщайтесь. Почта есть под видео. https://www.youtube.com/user/sweetmaksik Змінено 8 лютого 2017 користувачем AND282828 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Plotnikovvv Опубліковано: 8 лютого 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 8 лютого 2017 Посмотрите в видео у этого парня(найдите в видосах, делал не один раз). И с ним же по токарке пообщайтесь. Почта есть под видео. https://www.youtube.com/channel/UCn-1GFk***eLeDnY-PuAeGw По ссылке пишут что такой канал не существует... Токарку думал делать сам... но понял что это будет долго и ведущий шкив выточить на своем тв 16 не смогу.. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AND282828 Опубліковано: 8 лютого 2017 Поділитись Опубліковано: 8 лютого 2017 По ссылке пишут что такой канал не существует... Токарку думал делать сам... но понял что это будет долго и ведущий шкив выточить на своем тв 16 не смогу.. Наберите в поиске ютуба "Дядька Максим" И ссылку поправил. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Plotnikovvv Опубліковано: 8 лютого 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 8 лютого 2017 Наберите в поиске ютуба "Дядька Максим" И ссылку поправил. Смотрю его постоянно... много интересного показывает... а толку мало... нет у меня столько станков(((( Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Plotnikovvv Опубліковано: 13 лютого 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 13 лютого 2017 На днях сделал себе такой диск, очень помогает где нужно сделать шлифовку и не переборщить с ней... Идею содрал с немцев... Я думаю многим мастеровым это понравится... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Plotnikovvv Опубліковано: 20 лютого 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 20 лютого 2017 В этом видео я вам покажу как можно установить блок плавного пуска в болгарку AEG WS 22-230 DMS. магазин где приобретал блок плавного пуска rotorua.com.ua/product/blok-pl... Приятного просмотра))) Жду ваши комментарии и оценки видео, Если вам понравилось прошу поставить лайк))) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sah79 Опубліковано: 21 лютого 2017 Поділитись Опубліковано: 21 лютого 2017 Шайтан однако.Я таку штуку ставив в встроєнний пилосос - працює відмінно вже пару років. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
lastandr Опубліковано: 21 лютого 2017 Поділитись Опубліковано: 21 лютого 2017 магазин где приобретал блок плавного пуска сайт отвечает,что товар не найден и видио чё-то не открывается... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sah79 Опубліковано: 21 лютого 2017 Поділитись Опубліковано: 21 лютого 2017 сайт отвечает,что товар не найден и видио чё-то не открывается... rotorua.com.ua/product/blok-plavnogo-zapuska-16a-1-ushko/ 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Plotnikovvv Опубліковано: 21 лютого 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 21 лютого 2017 все вроде открывается... в торцовку решил тоже ставить Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andrey Melnick Опубліковано: 21 лютого 2017 Поділитись Опубліковано: 21 лютого 2017 Кто-то может сказать - устройству(насосу, болгарке) от этого плавного старта лучше в смысле продления срока и условий эксплуатации, или нет?(т.е. только исключаем рывки в слабой сети) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Plotnikovvv Опубліковано: 22 лютого 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 22 лютого 2017 Кто-то может сказать - устройству(насосу, болгарке) от этого плавного старта лучше в смысле продления срока и условий эксплуатации, или нет?(т.е. только исключаем рывки в слабой сети) Это скажут только в сервисном центре... Хотя я думаю хуже точно не будет ничего.. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sah79 Опубліковано: 22 лютого 2017 Поділитись Опубліковано: 22 лютого 2017 Кто-то может сказать - устройству(насосу, болгарке) от этого плавного старта лучше в смысле продления срока и условий эксплуатации, или нет?(т.е. только исключаем рывки в слабой сети) Про насоси забудьте-там інша (значно дорожча) історія. А по інструменту типу болгарки - продовжить і не слабо(особистий досвід на власному виробництві). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
feLex Опубліковано: 22 лютого 2017 Поділитись Опубліковано: 22 лютого 2017 а меня почему то раздражает эта приблуда в болгарках....причем ее ставят китайские производители ... а макита почемуто не ставит... + лишний блочек который может сломаться Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз