Djentelmen Опубліковано: 24 січня 2018 Поділитись Опубліковано: 24 січня 2018 Продам плазму SKY 42". Є підставка. Вісіла в офісі. Нормальний рабочий стан. Із мінусів - відсутній пульт д/у. 4500 грн. з торгом на самовивіз. Можливий обмін на SMART TV до 40". Подробиці в приватному спілкуванні. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
voglya Опубліковано: 25 січня 2018 Поділитись Опубліковано: 25 січня 2018 Продам плазму SKY 42". Є підставка. Вісіла в офісі. Нормальний рабочий стан. Із мінусів - відсутній пульт д/у. 4500 грн. з торгом на самовивіз. Можливий обмін на SMART TV до 40". Подробиці в приватному спілкуванні. Ой, мну нужен! Типа бронь! А пульт к нему реально купить? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
romandet Опубліковано: 25 січня 2018 Поділитись Опубліковано: 25 січня 2018 Ой, мну нужен! Типа бронь! А пульт к нему реально купить? на радиорынке - легко! В крайнем случае можно купить универсальный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
voglya Опубліковано: 25 січня 2018 Поділитись Опубліковано: 25 січня 2018 Подробиці в приватному спілкуванні. І як нам поспілкуавтись? Якось я зовсім у телевізорах .... профан... Хотела в инете отзывы почитать - не нашла такой марки... Стоит покупать для пенсов и просмотра кабельного ТВ? Сильно подкупает то, что продавец - Djentelmen, я ж его давно знаю!!!! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Djentelmen Опубліковано: 27 січня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 27 січня 2018 Актуально, з доставкою в регіони - проблематично. Київ і передмістя. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
voglya Опубліковано: 27 січня 2018 Поділитись Опубліковано: 27 січня 2018 І як нам поспілкуавтись? Якось я зовсім у телевізорах .... профан... Хотела в инете отзывы почитать - не нашла такой марки... Стоит покупать для пенсов и просмотра кабельного ТВ? Сильно подкупает то, что продавец - Djentelmen, я ж его давно знаю!!!! Ага, я снялась с брони - сложновато оказалось перевезти из Киева в Харьков. Или не очень надёжный посторонний перевозчик + головная боль продавцу + стоимость перевозки, или друзья, а они не ездят пустыми, и таких не нашлось. Да и для дальнейшей транспортировки в ордло слишком габаритный груз. Так что теперь ищем тв ближе к Харькову и все же скромнее диагональю! Спасибо Игорю за терпение! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Djentelmen Опубліковано: 30 січня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 30 січня 2018 Актуально! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
lavilong Опубліковано: 1 лютого 2018 Поділитись Опубліковано: 1 лютого 2018 Фото бы увидеть.. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Djentelmen Опубліковано: 1 лютого 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 1 лютого 2018 Не грузиться більше фото ((( Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Zlatapraga Опубліковано: 2 лютого 2018 Поділитись Опубліковано: 2 лютого 2018 Ну по фото это скорее всего по диагонали 42см,а не 42 дюйма Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Djentelmen Опубліковано: 2 лютого 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 2 лютого 2018 Ну по фото это скорее всего по диагонали 42см,а не 42 дюйма Сорок два дюйма. Гарантую! "Чиста" діагональ матриці - 1100 мм. Ширина по корпусу - 1225 мм. Висота без підставки - 625 мм. Висота з підставкою - 695 мм. Глибина - 95 мм. П.С. Повірте мені - я з рулеткою на "ти" ;) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
serviks Опубліковано: 2 лютого 2018 Поділитись Опубліковано: 2 лютого 2018 Сорок два дюйма. Гарантую! "Чиста" діагональ матриці - 1100 мм. Ширина по корпусу - 1225 мм. Висота без підставки - 625 мм. Висота з підставкою - 695 мм. Глибина - 95 мм. П.С. Повірте мені - я з рулеткою на "ти" ;) Плазм меньше 42 дюймов, на сколько помню, не бывает в природе. Удачной продажи! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Djentelmen Опубліковано: 6 лютого 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 6 лютого 2018 Курс вниз і ціна вниз... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Djentelmen Опубліковано: 7 лютого 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 7 лютого 2018 Багато запитів в "приват" про ціну. Для форумчан - 4000 грн. за плазму. Тільки Київ та передмістя. Хто перший - Того й "тапки". Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз