InSAn Опубліковано: 4 липня 2018 Поділитись Опубліковано: 4 липня 2018 и это позже уже настало. Настало? Какие Ваши доказательства? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
FLASH Опубліковано: 11 липня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 11 липня 2018 Сколько времени человек просится. Предлагаю поменять ему почетное звание форумчанин, на "Кандидата в модераторы". Готово! 13 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Romb Опубліковано: 11 липня 2018 Поділитись Опубліковано: 11 липня 2018 Готово! А малиновые штаны крокодайлу? Че уж. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
БеLка Опубліковано: 11 липня 2018 Поділитись Опубліковано: 11 липня 2018 А малиновые штаны крокодайлу? Че уж. Зеленые симпатичней. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
FLASH Опубліковано: 11 липня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 11 липня 2018 А малиновые штаны крокодайлу? Че уж. Поменял на малиновые 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей 31 Опубліковано: 11 липня 2018 Поділитись Опубліковано: 11 липня 2018 Теперь все пацаки, обращаясь к уважаемому "Krokovod", обязаны начинать свой пост со слова "КУ". 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей НСТ Опубліковано: 11 липня 2018 Поділитись Опубліковано: 11 липня 2018 Готово! Зачет! Ржу :D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 12 липня 2018 Поділитись Опубліковано: 12 липня 2018 Зачет! Ржу :D Ну вот, вы всё испортили. Человек же серьёзно воспринимает буковки и их цвет:D. Теперь, при встрече, попробуйте ему не "КУ"-кнуть с приседанием Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей 31 Опубліковано: 12 липня 2018 Поділитись Опубліковано: 12 липня 2018 Теперь, при встрече, попробуйте ему не "КУ"-кнуть с приседанием Уважаемый "Сергей НСТ" может "КУ" не говорить. Он чатланин и у него зеленые штаны. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Soyka Опубліковано: 12 липня 2018 Поділитись Опубліковано: 12 липня 2018 Долго меня не было, захожу, а у вас тут битва за кресла:D А чем они так хороши, что за них пол года идут бои? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей 31 Опубліковано: 12 липня 2018 Поділитись Опубліковано: 12 липня 2018 А чем они так хороши, что за них пол года идут бои? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Soyka Опубліковано: 12 липня 2018 Поділитись Опубліковано: 12 липня 2018 Ух ты! Я тоже хочу планету! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Krokovod Опубліковано: 5 вересня 2018 Поділитись Опубліковано: 5 вересня 2018 Ух ты! Я тоже хочу планету! Только после того, как я стану модераторм. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
винни Опубліковано: 17 вересня 2018 Поділитись Опубліковано: 17 вересня 2018 Спасибо, напомнили, интересный фильм,главное чтобы здоровье и спички были.:beer: 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Krokovod Опубліковано: 29 жовтня 2018 Поділитись Опубліковано: 29 жовтня 2018 А когда мне под ником уберут слова "хочет быть"? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
artline_ua Опубліковано: 29 жовтня 2018 Поділитись Опубліковано: 29 жовтня 2018 А когда мне под ником уберут слова "хочет быть"? Поддерживаю! Замените "хочет быть" на БАН (после флуда в темах в 4 утра):-x Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Хохол Опубліковано: 29 жовтня 2018 Поділитись Опубліковано: 29 жовтня 2018 Поддерживаю! Замените "хочет быть" на БАН (после флуда в темах в 4 утра):-x И не жалко вам рептилиевода? Сон потерял, кушать не может....:D 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
artline_ua Опубліковано: 29 жовтня 2018 Поділитись Опубліковано: 29 жовтня 2018 И не жалко вам рептилиевода? Сон потерял, кушать не может....:D Абсолютно! Запарился вычищать его "текстовый понос" с тем Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Хохол Опубліковано: 29 жовтня 2018 Поділитись Опубліковано: 29 жовтня 2018 (змінено) Абсолютно! Запарился вычищать его "текстовый понос" с тем коровы ходят лепешками, козы-крушляшками.... кто-то текстами. Это природа Змінено 29 жовтня 2018 користувачем Хохол Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Krokovod Опубліковано: 16 листопада 2018 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2018 Абсолютно! Запарился вычищать его "текстовый понос" с тем Почему понос? На этом форуме, что, нельзя хвалить недвижимость выставляемую на продажу, а можно только хаять? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Krokovod Опубліковано: 11 липня 2020 Поділитись Опубліковано: 11 липня 2020 Скажите, а место модератора еще не освободилось? 7 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 13 липня 2020 Поділитись Опубліковано: 13 липня 2020 Скажите, а место модератора еще не освободилось? а вы целеустремленный 2 года идете к этой жирной должности. что-то есть значит в ней.. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Krokovod Опубліковано: 18 липня 2020 Поділитись Опубліковано: 18 липня 2020 Давайте чуть позже, а то мы ещё в Вас не разобрались Вы забыли про меня или еще не разобрались во мне? Добавлено через 2 минуты а вы целеустремленный 2 года идете к этой жирной должности. что-то есть значит в ней.. А Вы тоже хотите быть модератором? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Музей Опубліковано: 18 липня 2020 Поділитись Опубліковано: 18 липня 2020 Вы забыли про меня или еще не разобрались во мне? Добавлено через 2 минуты А Вы тоже хотите быть модератором? Зачем Вам это? Вы и так достопримечательность форума с такой подписью в профиле. Станете модератором и будете как все. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Krokovod Опубліковано: 18 липня 2020 Поділитись Опубліковано: 18 липня 2020 с такой подписью в профиле. Вам нравится? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз