svtkachenko Опубліковано: 2 січня 2018 Поділитись Опубліковано: 2 січня 2018 Установлен плюс один автомат, в каждом ряду. Место позволяет с запасом, но панель теперь не установить. Подскажите, где можно заказать такую услугу - допилить окна эти? Лазерные порезчики, наверное, не возьмутся, малый объем? Может проще изготовить новую панель? Кто может сделать? Болгаркой не получится или будет некрасиво. Посоветуйте что-нибудь, пожалуйста. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Energon Опубліковано: 2 січня 2018 Поділитись Опубліковано: 2 січня 2018 Изготовить новую панель из нержавейки лазерной резкой. цена за услугу наверное переплюнет сам щит с автоматикой)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Offroad Опубліковано: 2 січня 2018 Поділитись Опубліковано: 2 січня 2018 Я такого плана речі на Комінвенті замовляю. Ціна за цей розмір в нержавійці 0,55 мм, думаю, гривень до 150 вийде. Дзвоніть їм, скидайте макет, платите на карту Привата, потім відправлять НП... Ну або шукайте по місцю, думаю, будь-яка лазерна порізка це зробить... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
svtkachenko Опубліковано: 2 січня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 2 січня 2018 Я такого плана речі на Комінвенті замовляю. Ціна за цей розмір в нержавійці 0,55 мм, думаю, гривень до 150 вийде. Дзвоніть їм, скидайте макет, платите на карту Привата, потім відправлять НП... Ну або шукайте по місцю, думаю, будь-яка лазерна порізка це зробить... Дякую. Написав листа, чекаю на відповідь. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЭлектроМеханиК Опубліковано: 2 січня 2018 Поділитись Опубліковано: 2 січня 2018 Люди вы шо вообще ку-ку? А для чего существует электролобзик с пилочкой по металлу? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
svtkachenko Опубліковано: 2 січня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 2 січня 2018 Люди вы шо вообще ку-ку? А для чего существует электролобзик с пилочкой по металлу? Даже при наличии такого инструмента, я ровно не сделаю точно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Energon Опубліковано: 2 січня 2018 Поділитись Опубліковано: 2 січня 2018 Я такого плана речі на Комінвенті замовляю. Ціна за цей розмір в нержавійці 0,55 мм, думаю, гривень до 150 вийде. Дзвоніть їм, скидайте макет, платите на карту Привата, потім відправлять НП... Ну або шукайте по місцю, думаю, будь-яка лазерна порізка це зробить... За такие деньги весь щит в нержавейку закатать можно)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
4587derek Опубліковано: 2 січня 2018 Поділитись Опубліковано: 2 січня 2018 ножницами подрезать, и загнуть в нутрь, одним ударом молтка. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
svtkachenko Опубліковано: 19 травня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 19 травня 2018 Дополню тему. Коллега сделал чертеж, обмерив старую панель. Коминвент изготовил из нержавейки, толщина 0.8мм. Цена за все - 100 гривен. Не знаю, это у них акция такая или что? Ну и 40 гривен за доставку НП. Надо дин рейки подрегулировать еще, сползли при монтаже. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз