EugeneH Опубліковано: 25 вересня 2009 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2009 за один стовпчик або за такі роботи - викопати (пробурити) ямки - дно підсипати піском та щебнем - приготувати розчин - забетонувати стовчик Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
disruslan Опубліковано: 28 вересня 2009 Поділитись Опубліковано: 28 вересня 2009 за один стовпчик або за такі роботи - викопати (пробурити) ямки - дно підсипати піском та щебнем - приготувати розчин - забетонувати стовчик 170 грн./стовпчик Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
aidback Опубліковано: 28 вересня 2009 Поділитись Опубліковано: 28 вересня 2009 170 грн./стовпчик ого....чувствую будем сами копать и заливать.... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
disruslan Опубліковано: 28 вересня 2009 Поділитись Опубліковано: 28 вересня 2009 ого....чувствую будем сами копать и заливать.... Цена - на вскидку.Надо у4итывать все ньюансы работы.Если обьем хороший-то можно и подешевле договориться. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
EugeneH Опубліковано: 28 вересня 2009 Автор Поділитись Опубліковано: 28 вересня 2009 Цена - на вскидку.Надо у4итывать все ньюансы работы.Если обьем хороший-то можно и подешевле договориться. 41 стовпчик Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
disruslan Опубліковано: 28 вересня 2009 Поділитись Опубліковано: 28 вересня 2009 41 стовпчик На яку глибину копати? Я думаю, можна домовитись 3а 150. Роб1тники готов1! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
LM Опубліковано: 28 вересня 2009 Поділитись Опубліковано: 28 вересня 2009 Интересовался в пятницу: установка забора из наборных бетонных плит - столбик "под ключ" - яма 70 см, приготовить бетон, выставить столбик и забетонировать - 80 грн. Это "строчка из сметы" по забору, расценки "фирмы". Если не влом, подъедьте на любую фирму по изготовлению бетонных заборов, ИМХО, по 60-70 без проблем с рабочими договоритесь, типа в свободное отработы время. Тем более, они эту работу делают постоянно, для них это не ново. ЗЫ. В кирпичном заборе платил за установку столбика (металл) и крепление к армокаркасу по 20 грн. Но там столбик бетонировался в ленту фундамента в процессе заливки самого фундамента, куб бетона замесить и уложить (с опалубкой) вручную - 300 грн/куб, выкопать куб земли - 50 грн. ЗЫ2. 150 грн: это я так понимаю минимум 0,5 куба бетона на столбик? :D Или за кладку столбика из кирпича? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
EugeneH Опубліковано: 28 вересня 2009 Автор Поділитись Опубліковано: 28 вересня 2009 На яку глибину копати? Я думаю, можна домовитись 3а 150. Роб1тники готов1! 0.9 м, штроби діаметром 250 мм, за 150 не домовимось Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
disruslan Опубліковано: 29 вересня 2009 Поділитись Опубліковано: 29 вересня 2009 0.9 м, штроби діаметром 250 мм, за 150 не домовимось Поспілкуюсь 3 колегами, іншими бригадами.Коли орієнтовно плануєте починати роботи?! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
schek Опубліковано: 29 вересня 2009 Поділитись Опубліковано: 29 вересня 2009 Я нанимаю рабочих (у себя в гаражном кооперативе - там всегда кто-нибудь строится) с поденной оплатой. Плачу до 150 грн в день. При наличии бура и бетономешалки, на легких грунтах Ваш объем два работяги выполнят максимум за два дня = 600 грн за работу + материал. На этапе разметки и установки крайних столбиков стоит поприсутствовать, чтобы убедиться, что ребята понимают, что делают. Периодически контролируйте натяжку шпагата, которым будут отбивать верхний уровень. Не забывайте расклинивать столбики в яме битым кирпичом. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
EugeneH Опубліковано: 29 вересня 2009 Автор Поділитись Опубліковано: 29 вересня 2009 Поспілкуюсь 3 колегами, іншими бригадами.Коли орієнтовно плануєте починати роботи?! Паркан мають привезти завтра Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
trex1308 Опубліковано: 29 вересня 2009 Поділитись Опубліковано: 29 вересня 2009 мне в августе фирма в киевской области устанавливала бетонный наборной забор , так я платил . копка ямки 70см глубиной установка столбика, выравнивание, засыпка щебнем ,цементирование (пц 500 25кг, на 3 столбика цемент был ихним) 60грн. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
disruslan Опубліковано: 30 вересня 2009 Поділитись Опубліковано: 30 вересня 2009 Паркан мають привезти завтра 70грн./стовпчик-МАТЕРІАЛ ВАШ! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
trex1308 Опубліковано: 30 вересня 2009 Поділитись Опубліковано: 30 вересня 2009 70грн./стовпчик-МАТЕРІАЛ ВАШ! цемент был фирмы песок брали с ямок (так как у меня песчаная почва) щебень тоже мой Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз