Yarapolk Опубліковано: 17 листопада 2020 Поділитись Опубліковано: 17 листопада 2020 Через джастин пересылаете? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
OleG 67 Опубліковано: 18 листопада 2020 Поділитись Опубліковано: 18 листопада 2020 Хочу поблагодарить Юрия за посылочку, особенно за оперативность, вчера заказал, сегодня уже дегустируем. Заказывал впервые, заказал сухое, ну что сказать, вино домашнее, спору нет, не суррогат, без добавок, без примесей, похоже и не разбавлено водой, ну и да, по запаху Изабелла, сорри, на любителя. Честно говоря, давно такого не пил, именно домашнего. За эти деньги, кстати, ещё и не знаю сколько стоит (Юрий пока молчит, карточку не то что не просит, даже не скидывает по просьбе скинуть), вполне отличный продукт, тем более в нынешних условиях, как говорится, не до жиру ... А главное - натур, Натур продукт! Да, забыл добавить, лет на 9 я вино состарил, не всё конечно, в бокале (Ключ Вина, кто в теме, поймёт), вино стало мягче, исчезла (молодость), стало вкуснее, для любителей сухого, самое оно. Юра, ещё раз спасибо, жду инфу в вайбере. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
юра 86 Опубліковано: 20 листопада 2020 Автор Поділитись Опубліковано: 20 листопада 2020 Хочу поблагодарить Юрия за посылочку, особенно за оперативность, вчера заказал, сегодня уже дегустируем. Заказывал впервые, заказал сухое, ну что сказать, вино домашнее, спору нет, не суррогат, без добавок, без примесей, похоже и не разбавлено водой, ну и да, по запаху Изабелла, сорри, на любителя. Честно говоря, давно такого не пил, именно домашнего. За эти деньги, кстати, ещё и не знаю сколько стоит (Юрий пока молчит, карточку не то что не просит, даже не скидывает по просьбе скинуть), вполне отличный продукт, тем более в нынешних условиях, как говорится, не до жиру ... А главное - натур, Натур продукт! Да, забыл добавить, лет на 9 я вино состарил, не всё конечно, в бокале (Ключ Вина, кто в теме, поймёт), вино стало мягче, исчезла (молодость), стало вкуснее, для любителей сухого, самое оно. Юра, ещё раз спасибо, жду инфу в вайбере. Зря стараєшся,Сомельє вище твоєї теми розчарован вином🍷😄Я правда ждал то самое вино, которое домашнее, которое такое что больше не в одном магазине не найдешь.🤔🤔.Ну то таке...якось переживемо.Більш схоже на казку щоб не оплачувати доставку.Цікаво почути відгуки інших заказчиків Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
OleG 67 Опубліковано: 20 листопада 2020 Поділитись Опубліковано: 20 листопада 2020 Зря стараєшся В смысле? Что значит зря стараешься? Я вообще-то с благодарностью, написал пару слов как есть, а о вине я говорить часами могу. И при чём тут какой-то сомелье, мы же не от 500 грн. за бутылку оцениваем, а домашнее вино, 40 грн. за ЛИТР. Да и какая может быть оценка вина, из винограда выращенного под нашим солнцем ... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
юра 86 Опубліковано: 20 листопада 2020 Автор Поділитись Опубліковано: 20 листопада 2020 В смысле? Что значит зря стараешься? Я вообще-то с благодарностью, написал пару слов как есть, а о вине я говорить часами могу. И при чём тут какой-то сомелье, мы же не от 500 грн. за бутылку оцениваем, а домашнее вино, 40 грн. за ЛИТР. Да и какая может быть оценка вина, из винограда выращенного под нашим солнцем ... Бачиш,ти то розумієш а хтось може теж розуміє Но хитрує. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
RSV Опубліковано: 21 листопада 2020 Поділитись Опубліковано: 21 листопада 2020 дегустація пройшла успішно ) вже не перший рік у Юри запасаюсь "зеленим змієм" винцем, на сомельє не претендую, але Ізабелка подобається своєю духмяністю. ДЯКУЮ! єдине, що засмутило, це не так вартість пересилки, як самого пакування на НП А що не сподобалось тому покупцю? це навіть питання більше саме до нього! якщо людина порядна, має надати публічного пояснення, честь вартує більшого, ніж зекономлені кошти 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dorik K Опубліковано: 29 листопада 2020 Поділитись Опубліковано: 29 листопада 2020 Брал 5 л сухого, 5 л полусладкого. Хороший продукт. Из полусладкого классный глинтвейн получается Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 29 листопада 2020 Поділитись Опубліковано: 29 листопада 2020 что в наличии? вы сами делаете? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
юра 86 Опубліковано: 2 грудня 2020 Автор Поділитись Опубліковано: 2 грудня 2020 что в наличии? вы сами делаете? Написав вам в л/с Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
юра 86 Опубліковано: 13 грудня 2020 Автор Поділитись Опубліковано: 13 грудня 2020 Червоне домашне натуральне вино для глінтвейна🍷40грн за 1 літер.Дешевше за пиво. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
юра 86 Опубліковано: 25 грудня 2020 Автор Поділитись Опубліковано: 25 грудня 2020 Червоне домашне натуральне вино для глінтвейна🍷40грн за 1 літер.Дешевше за пиво. В продажі🍷🍷🍷 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
юра 86 Опубліковано: 26 листопада 2021 Автор Поділитись Опубліковано: 26 листопада 2021 Всім доброго здоров’я.Вино 🍷домашне натуральне,сухе і напівсолодке червоне.Ціна 45грн за літер,може бути в новій тарі по 2л по бажанні клієнта.Одна 2л бутилка -5грн.0673376446 Юра. Можна писати на вайбер або звонити. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
юра 86 Опубліковано: 6 грудня 2021 Автор Поділитись Опубліковано: 6 грудня 2021 В 26.11.2021 в 21:06, юра 86 сказал: Всім доброго здоров’я.Вино 🍷домашне натуральне,сухе і напівсолодке червоне.Ціна 45грн за літер,може бути в новій тарі по 2л по бажанні клієнта.Одна 2л бутилка -5грн.0673376446 Юра. Можна писати на вайбер або звонити. В 26.11.2021 в 21:06, юра 86 сказал: Всім доброго здоров’я.Вино 🍷домашне натуральне,сухе і напівсолодке червоне.Ціна 45грн за літер,може бути в новій тарі по 2л по бажанні клієнта.Одна 2л бутилка -5грн.0673376446 Юра. Можна писати на вайбер або звонити. В продажі🍷вінко червеноє🍷 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
юра 86 Опубліковано: 22 грудня 2021 Автор Поділитись Опубліковано: 22 грудня 2021 В 06.12.2021 в 22:59, юра 86 сказал: В продажі🍷вінко червеноє🍷 🍷🍷🍷 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
юра 86 Опубліковано: 21 січня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 21 січня 2022 В 22.12.2021 в 18:55, юра 86 сказал: 🍷🍷🍷 🍾🍾🍷🍷👍 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tiozka1 Опубліковано: 12 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 12 червня 2022 Привет! Как обстановка с полусладким? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
юра 86 Опубліковано: 13 червня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 13 червня 2022 11 часов назад, tiozka1 сказал: Привет! Как обстановка с полусладким? Все добре. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
юра 86 Опубліковано: 13 червня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 13 червня 2022 Только что, юра 86 сказал: Все добре. Пишіть на вайбер або звоніть Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tiozka1 Опубліковано: 23 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 23 червня 2022 Получено 10 литров полусладкого. Рекомендую! Юрию дякую! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Sh@k Опубліковано: 23 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 23 червня 2022 Я також вже першу полторашку з 4х сухаря допиваю 😉 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dealer Опубліковано: 3 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 3 липня 2022 Дякую Юрію за гарне вино! Взяв майже 10 л сухе/червоне, кайфую Батьки теж в захваті) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dealer Опубліковано: 19 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 19 серпня 2022 Ще раз хочу подякувати за дуже круте вино) Ще отримав у подаруноу виноград, який дуже смачний! Рекомендую Юрія! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tiozka1 Опубліковано: 23 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 23 листопада 2022 Очередные 10 литров полусладкого потихоньку начинают уничтожаться. 😁 Юре респект за классное вино! 🤟 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
юра 86 Опубліковано: 29 листопада 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 29 листопада 2022 В 23.11.2022 в 23:29, tiozka1 сказал: Очередные 10 литров полусладкого потихоньку начинают уничтожаться. 😁 Юре респект за классное вино! 🤟 Можемо обновити🍷 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dealer Опубліковано: 29 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 29 листопада 2022 Юра і його вино як завжди на висоті) 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз