Sh@k Опубліковано: 30 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 30 листопада 2022 В 29.11.2022 в 08:47, юра 86 сказал: Можемо обновити🍷 Сухарь червоний вже є? ато в мене менше літра залишилось)) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
юра 86 Опубліковано: 30 листопада 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 30 листопада 2022 1 час назад, Sh@k сказал: Сухарь червоний вже є? ато в мене менше літра залишилось)) Є,куда і скільки відправляти🍷 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
P U M A Опубліковано: 1 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 1 грудня 2022 Вино бомбізне , сподобалось. Персонально мені напівсолодке (не люблю сухе). А дівчатам навпаки,сподобалось сухе. А біле сухе є ? Дякую за вино і за експрес швидкість,вчора відправив,в обід вже було на Київщині. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Sh@k Опубліковано: 2 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 грудня 2022 11 часов назад, P U M A сказал: Вино бомбізне , сподобалось. Персонально мені напівсолодке (не люблю сухе). А дівчатам навпаки,сподобалось сухе. А біле сухе є ? Дякую за вино і за експрес швидкість,вчора відправив,в обід вже було на Київщині. От і я сьогодні чекаю на посилочку аккурат до тяпниці)) 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
P U M A Опубліковано: 2 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 грудня 2022 28 хвилин тому, Sh@k сказав: От і я сьогодні чекаю на посилочку аккурат до тяпниці)) Натур продукт бомбізний. Набагато кращий за магазині вина. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
юра 86 Опубліковано: 2 грудня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 2 грудня 2022 12 часов назад, Sh@k сказал: От і я сьогодні чекаю на посилочку аккурат до тяпниці)) Отримав?сьогодні п’ятниця. 12 часов назад, Sh@k сказал: От і я сьогодні чекаю на посилочку аккурат до тяпниці)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Egorka Опубліковано: 3 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 3 грудня 2022 А яке є сухе? Біле є? Червоне є? І яка зараз ціна? І скільки мінімум треба брати? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
юра 86 Опубліковано: 3 грудня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 3 грудня 2022 2 часа назад, Egorka сказал: А яке є сухе? Біле є? Червоне є? І яка зараз ціна? І скільки мінімум треба брати? Білого вже немає.Є рожеве Но воно ближче до солодкого тягне.Червоне є сухе.Ціна як була 50 за літер.Обмежень в літрах немає,просто мало замовляти +доставка не дуже вигідно.Якщо багато брати то можу до Київа організувати доставку безкоштовно через знайомих дальнобойщиків. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Egorka Опубліковано: 3 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 3 грудня 2022 Дальнобійників не треба. Краще Новою пошторм. Візьму сухого 2 літра на пробу і 1 літр рожевого. Скиньте мені в приватні повідомлення ваш вайбер і там спишшимось шо і куди. Дякую Вам. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Egorka Опубліковано: 4 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 4 грудня 2022 Замовив на пробу 3 літра сухого і літр рожево. Будемо коштувати 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Egorka Опубліковано: 8 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 8 грудня 2022 Докладываю. Автору темы большой респект. Заказывал сухого три литра и полусладкого литр. Полусладкого Юра дал больше. Настоящее домашнее вино. Сухое пахнет просто обалденно. Так что рекомендую автоа темы. Юра отдельное Спасибо за сковородку. 👍 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
юра 86 Опубліковано: 8 грудня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 8 грудня 2022 13 часов назад, Egorka сказал: Докладываю. Автору темы большой респект. Заказывал сухого три литра и полусладкого литр. Полусладкого Юра дал больше. Настоящее домашнее вино. Сухое пахнет просто обалденно. Так что рекомендую автоа темы. Юра отдельное Спасибо за сковородку. 👍 Сковородка пройшла обкатку? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 9 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2022 Прайс на пательню? Модель? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Egorka Опубліковано: 9 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2022 1 час назад, ozor сказал: Прайс на пательню? Модель? Та то я Юру попросив то він просто купив в магазині. Мені була потрібна пательня з епіцентру в Хусті бо в Києві нема а вони НП не відправляють. То Юра мені купив похожу у себе в магазині 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Egorka Опубліковано: 9 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2022 13 часов назад, юра 86 сказал: Сковородка пройшла обкатку? Да. Не чавун звичайно. Легка. Масла треба зовсім мало. Поки що жарили тількі яйця та цибулю. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
юра 86 Опубліковано: 9 грудня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2022 13 часов назад, ozor сказал: Прайс на пательню? Модель? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
P U M A Опубліковано: 11 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 11 грудня 2022 Дякую за розове вино. Дівчата продегустувати і зацінили. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
P U M A Опубліковано: 11 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 11 грудня 2022 7 годин тому, P U M A сказав: Дякую за розове вино. Дівчата продегустувати і зацінили. Але їм 10 літрів до Нового року не вистачить 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
P U M A Опубліковано: 13 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 січня 2023 Замовлення приймеш ? 10 літрів червоного сухого і 5 літрів червоного напівсолодкого Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
юра 86 Опубліковано: 13 січня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 13 січня 2023 2 часа назад, P U M A сказал: Замовлення приймеш ? 10 літрів червоного сухого і 5 літрів червоного напівсолодкого Прийму обов’язково 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
P U M A Опубліковано: 17 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 17 січня 2023 13.01.2023 в 21:34, юра 86 сказав: Прийму обов’язково Дякую за вино !!! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Миротворец Опубліковано: 10 лютого 2023 Поділитись Опубліковано: 10 лютого 2023 перевірте особисті повідомлення, замовлення закинув Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
normal Опубліковано: 17 лютого 2023 Поділитись Опубліковано: 17 лютого 2023 02.12.2022 в 10:09, P U M A сказав: Набагато кращий за магазині вина Теж зроблю порівняння: оскільки я своє домашнє вже давно випив і забув його смак, а потім перебив магазинними, то все Юрине виявилось більш до полусолодкого - от жодного не було явно сухого або солодкого, тому всім сподобалось і улюбленця з чотирьох видів поки що так і не виявили, одне би рано чи пізно приїлося Єдине побажання: піднімайте ціну, краще фільтруйте, частіше знімайте з осаду і використовуйте чисту тару. Вино занадто натуральне і в 4-5 разів дешевше якогось Mimino Pirosmani, хотілось би трохи дороще та чистіше, тим паче запас по вартості ще великий 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
юра 86 Опубліковано: 19 лютого 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 19 лютого 2023 В 17.02.2023 в 19:15, normal сказал: Теж зроблю порівняння: оскільки я своє домашнє вже давно випив і забув його смак, а потім перебив магазинними, то все Юрине виявилось більш до полусолодкого - от жодного не було явно сухого або солодкого, тому всім сподобалось і улюбленця з чотирьох видів поки що так і не виявили, одне би рано чи пізно приїлося Єдине побажання: піднімайте ціну, краще фільтруйте, частіше знімайте з осаду і використовуйте чисту тару. Вино занадто натуральне і в 4-5 разів дешевше якогось Mimino Pirosmani, хотілось би трохи дороще та чистіше, тим паче запас по вартості ще великий Дякую за відгук.Вже три рази знімав з осаду,осадку тільки тепер дає.Часу пройшло не так багато 2 місяці. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
юра 86 Опубліковано: 9 квітня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 9 квітня 2023 До вина ще добавились два міцні напитки,з винограда 60% і зі слив теж 60%.Ціна на вино не мінялась.🍷 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз