юра 86 Опубліковано: 9 березня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 9 березня 2018 Большое спасибо Юра, !! Мы оценили натур продукт ! Вино очень вкусное- насыщенное, именно такие вина я люблю. Не сравнить со всем этим шмурдяком, который продается в магазине, при чем не имеет значения стоит вино 60 гр за бутылку или 200 гривен. Ничего мне не нравится, а тут прям в десятку ! Спасибо ! Навірно, допомогло від простуди.Ви так і ни відписались чи допоміг вам мій рецепт.Дякую за позитивну оцінку вина і настойки. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Koolhacker Опубліковано: 12 березня 2018 Поділитись Опубліковано: 12 березня 2018 Вино хорошее , не берите в магазах кАмПотЫ , выбирайте для себя натуральный продукт - получите удовольствие. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Илья7 Опубліковано: 14 березня 2018 Поділитись Опубліковано: 14 березня 2018 Хочу заказик сделать!что есть в наличии?огласите список. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
юра 86 Опубліковано: 14 березня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 14 березня 2018 Хочу заказик сделать!что есть в наличии?огласите список. Горіхів і нутели нема.остальнє всє в силі. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
юра 86 Опубліковано: 17 березня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 17 березня 2018 Хочу заказик сделать!что есть в наличии?огласите список. Ви номер телефона ни написали в л/с Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
юра 86 Опубліковано: 1 квітня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 1 квітня 2018 Вино до кошика Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
maxima Опубліковано: 17 квітня 2018 Поділитись Опубліковано: 17 квітня 2018 Вино до кошика Юра,не могу в личку писать,у меня просит личка денег,пишет,комерция.Хочу вино купить,полусухое ,позвоните в седу с обеда мне ,пожалуйста,ноль 96 ,девять ноль два девять ноль два два Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
юра 86 Опубліковано: 19 квітня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 19 квітня 2018 Юра,не могу в личку писать,у меня просит личка денег,пишет,комерция.Хочу вино купить,полусухое ,позвоните в седу с обеда мне ,пожалуйста,ноль 96 ,девять ноль два девять ноль два два Звонив вам два раза в середу після обіда,телефон виключений ваш. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
maxima Опубліковано: 19 квітня 2018 Поділитись Опубліковано: 19 квітня 2018 Звонив вам два раза в середу після обіда,телефон виключений ваш.була на даче,наберите вечером ,буду дома после 7 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Laminart Опубліковано: 20 квітня 2018 Поділитись Опубліковано: 20 квітня 2018 Юра что сейчас есть из продукции вашей ? Красное сухое есть ? Копчености? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
юра 86 Опубліковано: 20 квітня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 20 квітня 2018 Юра что сейчас есть из продукции вашей ? Красное сухое есть ? Копчености? То що перерахували є.У вас має бути мій номер тел.Або в мене є ваш Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
maxima Опубліковано: 20 квітня 2018 Поділитись Опубліковано: 20 квітня 2018 То що перерахували є.У вас має бути мій номер тел.Або в мене є ваш напишите мн е в личку ваш телефон также Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
юра 86 Опубліковано: 10 листопада 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 10 листопада 2018 Вино вже готове,таке як було в прошлому році.Якщо є бажаючі то відправлю.Ціна 45грн літер.. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
RSV Опубліковано: 10 листопада 2018 Поділитись Опубліковано: 10 листопада 2018 чи не зарано? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
юра 86 Опубліковано: 10 листопада 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 10 листопада 2018 чи не зарано? По етапно,одне вже готове,а друге буде пізніше.Вино чсте натуральне без будь яких добовок Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dr-toy Опубліковано: 11 листопада 2018 Поділитись Опубліковано: 11 листопада 2018 По етапно,одне вже готове,а друге буде пізніше.Вино чсте натуральне без будь яких добовок Сухе вже э? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
юра 86 Опубліковано: 11 листопада 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 11 листопада 2018 Сухе вже э? Так є.Відправлю вам,скуштуєте а потім відпишетесь Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bond Опубліковано: 11 листопада 2018 Поділитись Опубліковано: 11 листопада 2018 Брал у камрада вино в прошлом году, понравилось. Отправил в личку заказ. Тара под вино новая/важно/? И какая емкость? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
юра 86 Опубліковано: 12 листопада 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 12 листопада 2018 Брал у камрада вино в прошлом году, понравилось. Отправил в личку заказ. Тара под вино новая/важно/? И какая емкость? Я думаю що якщо після мінеральної води тара,то вона як нова.Чи вам принципово нову.Можу по питати в знайомого, він брав в магазин для сітро і кваса 1.5л по 4грн Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bond Опубліковано: 15 листопада 2018 Поділитись Опубліковано: 15 листопада 2018 Брал у камрада вино в прошлом году, понравилось. Отправил в личку заказ. Тара под вино новая/важно/? И какая емкость? Вино получил, спасибо, но пробовать не буду. Получил в б/у таре, что в ней было до вина и кто с нее пил- не знаю, поэтому пробовать продукт не стал, хотя попросил выслать в новой таре. Заказ оплачу. Скиньте номер карточки и сумму. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
RSV Опубліковано: 16 листопада 2018 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2018 Вино получил, спасибо, но пробовать не буду. Получил в б/у таре, что в ней было до вина и кто с нее пил- не знаю, поэтому пробовать продукт не стал, хотя попросил выслать в новой таре. Заказ оплачу. Скиньте номер карточки и сумму. продавать с дисконтом будете? :D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bond Опубліковано: 16 листопада 2018 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2018 продавать с дисконтом будете? :D В юности желтуху подхватил когда с одной бутылки попили в компании. С тех пор бздык по этому поводу. Винцо пристроил ребятам на соседнюю стройку, вместо денег попросил не начинать работу по выходным слишком рано, а то солнце еще не встало и будильник не зазвенел, а бензопила уже работает. Кстати вино очень хвалили. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
юра 86 Опубліковано: 17 листопада 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 17 листопада 2018 В юности желтуху подхватил когда с одной бутылки попили в компании. С тех пор бздык по этому поводу. Винцо пристроил ребятам на соседнюю стройку, вместо денег попросил не начинать работу по выходным слишком рано, а то солнце еще не встало и будильник не зазвенел, а бензопила уже работает. Кстати вино очень хвалили. Сьогодні відправив вино в новій тарі,доставку оплатив,вибачайте.Клієнт завжди прав 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bond Опубліковано: 18 листопада 2018 Поділитись Опубліковано: 18 листопада 2018 Сьогодні відправив вино в новій тарі,доставку оплатив,вибачайте.Клієнт завжди прав Уважаю таких людей. Спасибо Юра! Получу-оплачу сразу два заказа. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
YASUNA Опубліковано: 19 листопада 2018 Поділитись Опубліковано: 19 листопада 2018 Здравствуйте! Хочу тоже заказать сухое вино. 3 литра. Напишите в личку номер карты , а я Вам напишу куда отправлять. Спасибо. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз