lastandr Опубліковано: 25 грудня 2017 Поділитись Опубліковано: 25 грудня 2017 Всім хто замовляв відправив. Спасибки Юрию,натурпродукт получен и уже опробован,по аромату напоминает когда-то бывшую в продаже "Земфиру",но букет, конешно, намного свежее, напитку присущ вкус земляники,насыщенность и крепость на уровне! Также взял для пробы более крепкое зелье,"настоянку на серединках з горіхів",тоже опробовал,вкус и крепость приличные,но,правда, не совсем домашнее производство - настойка на спирту,будем надеяться,что не на метиловом... Денежку перевел на указанную карту. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
юра 86 Опубліковано: 25 грудня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 25 грудня 2017 ризикнув, та й одразу замовив 10 л, оскільки з телефонної розмови інтуїтивно відчув до Юри довіру, та й гроші він до моменту дегустації категорично не хотів приймати скажу зразу: я не гурман. Але ні я, ні дружина зовсім не пожалкували: смак! запах - взагалі, ДУХИ!!! давно шукав саме таке, дуже давно. Рекомендую скоштувати!!! Прохання до Юри: кожного року при старті продажу, як першому публічному замовнику , ставити за мною в резерв 10л та надати знати про готовність до відправки, так би мовити, "бронька на 10л з нового врожаю на наступний рік" Заказ прийняв,але до слідуючого урожаю треба до жити,як в нас говорять.З мене проценти(знижка), за то що буду цілий рік користуватись бронькою Добавлено через 18 минут Спасибки Юрию,натурпродукт получен и уже опробован,по аромату напоминает когда-то бывшую в продаже "Земфиру",но букет, конешно, намного свежее, напитку присущ вкус земляники,насыщенность и крепость на уровне! Также взял для пробы более крепкое зелье,"настоянку на серединках з горіхів",тоже опробовал,вкус и крепость приличные,но,правда, не совсем домашнее производство - настойка на спирту,будем надеяться,что не на метиловом... Денежку перевел на указанную карту. Дякую, але по поводу спирта ви ошибаетесь.То що там 60 градусів то не означае що там спирт доливався,то в мене стоїть вже декілька років і рішив для своїх поділитись по чуть чуть перед Новим Роком.Можете бути спокійні там нема ни якого доливаного спірта Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
lastandr Опубліковано: 25 грудня 2017 Поділитись Опубліковано: 25 грудня 2017 там нема ни якого доливаного спірта Ну,шож,тогда звиняйте,видать я не очень разбираюсь в этих парафиях... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitalii86 Опубліковано: 28 грудня 2017 Поділитись Опубліковано: 28 грудня 2017 Доброго дня. Чи є ще вино, якщо є коли зможете відправити на Київ?Дякую Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
юра 86 Опубліковано: 28 грудня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 28 грудня 2017 Доброго дня. Чи є ще вино, якщо є коли зможете відправити на Київ?Дякую Осталось 20л.сьогодні можу і відправити Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
aladik Опубліковано: 28 грудня 2017 Поділитись Опубліковано: 28 грудня 2017 Спасибо Юрию, взял 10 литров, натурпродухт,сухарик... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рыжая Рыжая Опубліковано: 28 грудня 2017 Поділитись Опубліковано: 28 грудня 2017 А где вы в Закарпатье ? Едем с мужем в санаторий 10 января. В "Квитку Полонини ! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Laminart Опубліковано: 28 грудня 2017 Поділитись Опубліковано: 28 грудня 2017 Юра отписался в личку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
юра 86 Опубліковано: 28 грудня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 28 грудня 2017 А где вы в Закарпатье ? Едем с мужем в санаторий 10 января. В "Квитку Полонини ! Від Квітки полонини.с.Солочин до мене ще 60км.Раджу вам поїхати в Мукачево,там 13-14 фестиваль "День вина".Но там ціни будуть від 100 за літр і више.З с.Солочин до Мукачева 30км. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
юра 86 Опубліковано: 28 грудня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 28 грудня 2017 Всім хто придбав і не встиг придбати,з наступаючими празничками,здоров"я і везіння в Новому році.Вино закінчилось,хто не встиг вибачайте 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
airservis Опубліковано: 28 грудня 2017 Поділитись Опубліковано: 28 грудня 2017 Всім хто придбав і не встиг придбати,з наступаючими празничками,здоров"я і везіння в Новому році.Вино закінчилось,хто не встиг вибачайте Взаємно. Стукайте наступного року. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
юра 86 Опубліковано: 25 січня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 25 січня 2018 Взаємно. Стукайте наступного року. Тук-тук.Просили стукати в наступному році.Появилось 100л вина,продукт не мій,тому і ціна 40+10=50.10грн на розходи,забрати,упаковати,відправити. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
romandet Опубліковано: 25 січня 2018 Поділитись Опубліковано: 25 січня 2018 Юра, если качество как у вас, возьму 3л сухого и 3 полусладкого. дайте номер карты в личку Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
юра 86 Опубліковано: 25 січня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 25 січня 2018 Тук-тук.Просили стукати в наступному році.Появилось 100л вина,продукт не мій,тому і ціна 40+10=50.10грн на розходи,забрати,упаковати,відправити. Якщо комусь цікаво,можу перелопатити морозілки,маю домашне сало холодного копчення.Ціна 1кг-80грн.Куски е різні,попробю фото добавити з телефона.Ще маю домашню виноградну чачу чи самогонку, хто як називае, 60градів.0,5л-60грн. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Egorka Опубліковано: 26 січня 2018 Поділитись Опубліковано: 26 січня 2018 А есть вино со вкусом земляники. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
юра 86 Опубліковано: 26 січня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 26 січня 2018 А есть вино со вкусом земляники. Ні,Фраколіні нема. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
юра 86 Опубліковано: 31 січня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 31 січня 2018 Буде завтра 4-5кг горіхів по 160грн за 1кг.Вино,сало,чача, все в наявності. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
юра 86 Опубліковано: 9 лютого 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 9 лютого 2018 В залишку з кожної позиції по трішки Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
юра 86 Опубліковано: 14 лютого 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 14 лютого 2018 Осталось 1кг горіхів(метелики)160грн,білі гриби сушені 490грам-350грн.Вино і настойку ще маю,і сало також. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рыжая Рыжая Опубліковано: 14 лютого 2018 Поділитись Опубліковано: 14 лютого 2018 Примите заказ - 5 литров сухого вина красного Изабелла. Добавлено через 1 час 42 минуты И думаю заказать еще вашу чачу. Для пробы 1 литр. Прошу телефон в личку. Спасибо. Добавлено через 55 секунд Еще надумали заказать 1 литр чачи. Телефон дадите? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
юра 86 Опубліковано: 24 лютого 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 24 лютого 2018 Ну ладно,23-Февраля не празнували.Але вже скоро 8-Березня.Кому вино? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
юра 86 Опубліковано: 26 лютого 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 26 лютого 2018 Ну ладно,23-Февраля не празнували.Але вже скоро 8-Березня.Кому вино? Ооооп Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Koolhacker Опубліковано: 26 лютого 2018 Поділитись Опубліковано: 26 лютого 2018 И я хочу Вашего вина заказать, ( а то свое уже почти выдудлил :D ) Мне бы 6 литров (предпочтительно ИНТАЙМ или ДЕЛИВЕРИ - когда Вам удобно будет) в личку написал данные отправки Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
юра 86 Опубліковано: 8 березня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 8 березня 2018 До всього додам Нутела 825грам-150грн.Горіхи-150грн за 1кг Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рыжая Рыжая Опубліковано: 9 березня 2018 Поділитись Опубліковано: 9 березня 2018 Большое спасибо Юра, !! Мы оценили натур продукт ! Вино очень вкусное- насыщенное, именно такие вина я люблю. Не сравнить со всем этим шмурдяком, который продается в магазине, при чем не имеет значения стоит вино 60 гр за бутылку или 200 гривен. Ничего мне не нравится, а тут прям в десятку ! Спасибо ! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз