юра 86 Опубліковано: 16 грудня 2017 Поділитись Опубліковано: 16 грудня 2017 Натур продукт (вино домашне)червоне,сухе,напівсолодке.1л-40грн.Закарпаття Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
RSV Опубліковано: 17 грудня 2017 Поділитись Опубліковано: 17 грудня 2017 из каких сортов винограда? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
airservis Опубліковано: 17 грудня 2017 Поділитись Опубліковано: 17 грудня 2017 из каких сортов винограда? И где находится? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
юра 86 Опубліковано: 17 грудня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 17 грудня 2017 из каких сортов винограда? В основному Ізабела Добавлено через 2 минуты И где находится? Закарпаття. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
RSV Опубліковано: 17 грудня 2017 Поділитись Опубліковано: 17 грудня 2017 цікаво, прошу на пробу Ізабели 5л в броньку В якій тарі пересилаєте? Де можна відгуки глянути? Не хотілося б і себе, і знайомих травити хімією, вибачте Як зв"язатися? Скільки є? Якщо будуть бажаючі з Києва, для здешевлення пересилки можу отримати замовлення, та роздати в районі метро Берестейська Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Laminart Опубліковано: 17 грудня 2017 Поділитись Опубліковано: 17 грудня 2017 я бы тоже пару литров на пробу взял.Новой почтой наложкой Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
юра 86 Опубліковано: 17 грудня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 17 грудня 2017 цікаво, прошу на пробу Ізабели 5л в броньку В якій тарі пересилаєте? Де можна відгуки глянути? Не хотілося б і себе, і знайомих травити хімією, вибачте Як зв"язатися? Скільки є? Якщо будуть бажаючі з Києва, для здешевлення пересилки можу отримати замовлення, та роздати в районі метро Берестейська Про хімію, або будь які порошки 99%,даже води нема.Чисте натуральне вино.Надійно пересилати в пластикових бутилках.В прошлому році відправляв на Київ но отзивів так і нема то була переписка в лічці,я вам вишлю а ви напишете отзиви. Вино то такий продукт хтось любить солодке,хтось напів солодке,хтось взагалі без цукру,на любителя.100літрів е.тел напишу в лічку Добавлено через 2 минуты я бы тоже пару литров на пробу взял.Новой почтой наложкой Пара то скільки. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
airservis Опубліковано: 18 грудня 2017 Поділитись Опубліковано: 18 грудня 2017 Які ємкості пластику? Нові чи б/у? Інтаймом висилаєте? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
юра 86 Опубліковано: 18 грудня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 18 грудня 2017 Які ємкості пластику? Нові чи б/у? Інтаймом висилаєте? З під води мінеральної 1.5л.Вишлю,сьогодні або завтра мае мені приїхати турбіна,буду їхати забирати за одно можу відправити Інтаймом або Новою поштою тільки без наложеного,получите попробуете а кошти скинете на карточку.Я вам вірю Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
meroro Опубліковано: 18 грудня 2017 Поділитись Опубліковано: 18 грудня 2017 відправити Інтаймом або Новою поштою тільки без наложеного Добрий день.Відправте "Новою",скільки вийде по пляшках,вони є і 2-х літрові,коло 5-6-7 літрів.Накладним не треба,дайте номер карточки і скажіть скільки-зразу переведу повною передплатою.А то хоч сусіди,але трохи май далекі. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vadon Опубліковано: 18 грудня 2017 Поділитись Опубліковано: 18 грудня 2017 З під води мінеральної 1.5л.Вишлю,сьогодні або завтра мае мені приїхати турбіна,буду їхати забирати за одно можу відправити Інтаймом або Новою поштою тільки без наложеного,получите попробуете а кошти скинете на карточку.Я вам вірю Если бутылки не облизывали, то и я возьму, написал в личку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
airservis Опубліковано: 18 грудня 2017 Поділитись Опубліковано: 18 грудня 2017 З під води мінеральної 1.5л.Вишлю,сьогодні або завтра мае мені приїхати турбіна,буду їхати забирати за одно можу відправити Інтаймом або Новою поштою тільки без наложеного,получите попробуете а кошти скинете на карточку.Я вам вірю ОК. Тогда 3 литра сухого. Координаты пишу в личку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
юра 86 Опубліковано: 18 грудня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 18 грудня 2017 ОК. Тогда 3 литра сухого. Координаты пишу в личку. Хто замовляв,всім відправив 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dr-toy Опубліковано: 19 грудня 2017 Поділитись Опубліковано: 19 грудня 2017 господа, отпишитесь плз в теме по факту дегустации Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
юра 86 Опубліковано: 19 грудня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 19 грудня 2017 господа, отпишитесь плз в теме по факту дегустации Завтра або післязавтра буде їхати знайомий в Киів.вул Новопирогівська,Мерседес таможня,осталось літрів 50+- Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vadon Опубліковано: 22 грудня 2017 Поділитись Опубліковано: 22 грудня 2017 Получил - понравилось, можно брать 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
airservis Опубліковано: 22 грудня 2017 Поділитись Опубліковано: 22 грудня 2017 Получил - понравилось, можно брать Запах!!! Бомба. Вкус мне понравился. Жене чуть горьковатый. Балувана. Если учесть то, что натур-продукт. Полезный. Рекомендую. Еще топикстартер скромнющий. Денег не просит. Просил № карты, только после дегустации. Жду в личку. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
meroro Опубліковано: 22 грудня 2017 Поділитись Опубліковано: 22 грудня 2017 господа, отпишитесь плз в теме по факту дегустации Думав що перший напигу відгук,не вийшло. Якщо враховувати 40 грн. за літр,то 1\3 можна віддати тільки за запах. Вино дегустував разом з цінителем винів-дружиною.Випив 20-30 грам.і вже був відчував.Як для мене 9.5 з 10,жінка оцінила вище.Велика різниця з магазинними "шмордяками",навіть порівнювати з "дьюти-фри" тоже гріх. Що ще кинулося в очі-заповнені до відказу!При відкриванні тяжко не розлити.Запаковував посилку тоже сам,не Нова пошта.Разів 5 просив номер карточки куда перевести гроші за 8 літрів.Сказав що тільки після дегустації.Я такого не то що не зустрічав-навіть не чув що таке буває!!! Якщо хтось хоче заказати-поспішіть.Моя чистосердечна порада.Так як жінка взяла "півторуху" до подружок,мінімум каністру закажуть.Тим більше що винороба-юра 86 вона вже звідкись знає. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
юра 86 Опубліковано: 22 грудня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 22 грудня 2017 Натур продукт (вино домашне)червоне,сухе напівсолодке.1л-40грн.Закарпаття Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
RSV Опубліковано: 22 грудня 2017 Поділитись Опубліковано: 22 грудня 2017 Вкус мне понравился. Жене чуть горьковатый. Балувана. не знаю, как долго дегустировала Ваша жена, но есть мнение, что она Вам крикнула "горько!", а Вы неправильно её поняли :D 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
юра 86 Опубліковано: 22 грудня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 22 грудня 2017 не знаю, как долго дегустировала Ваша жена, но есть мнение, что она Вам крикнула "горько!", а Вы неправильно её поняли :D так довго що ще замовили 6-8л. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
lastandr Опубліковано: 22 грудня 2017 Поділитись Опубліковано: 22 грудня 2017 Натур продукт (вино домашне)червоне,сухе Ну ежели успеете до 25.12 отправить,то приму 3х1.5л только красного сухого... Реквизиты в личке. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
юра 86 Опубліковано: 23 грудня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 23 грудня 2017 Всім хто замовляв відправив.Не відправив тільки VAD84 так як він не вказав номер телефона.В лічку не заходить а посилку може чекае,дайте номер телефона якщо не передумали 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Sergo62 Опубліковано: 25 грудня 2017 Поділитись Опубліковано: 25 грудня 2017 Всім хто замовляв відправив.Не відправив тільки VAD84 так як він не вказав номер телефона.В лічку не заходить а посилку може чекае,дайте номер телефона якщо не передумали Дайте № тлф. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
RSV Опубліковано: 25 грудня 2017 Поділитись Опубліковано: 25 грудня 2017 ризикнув, та й одразу замовив 10 л, оскільки з телефонної розмови інтуїтивно відчув до Юри довіру, та й гроші він до моменту дегустації категорично не хотів приймати скажу зразу: я не гурман. Але ні я, ні дружина зовсім не пожалкували: смак! запах - взагалі, ДУХИ!!! давно шукав саме таке, дуже давно. Рекомендую скоштувати!!! Прохання до Юри: кожного року при старті продажу, як першому публічному замовнику , ставити за мною в резерв 10л та надати знати про готовність до відправки, так би мовити, "бронька на 10л з нового врожаю на наступний рік" 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз