antidimidrol Опубліковано: 25 вересня 2009 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2009 может кто знает,собственно вопрос в теме. Буду благодарен за любую информацию. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
J.B. Опубліковано: 25 вересня 2009 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2009 В Киеве: набери в гугле "перлит" самая первая - оно Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
antidimidrol Опубліковано: 25 вересня 2009 Автор Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2009 В Киеве: набери в гугле "перлит" самая первая - оно Та в Киеве знаю. Только вот с доставкой не очень удобно. Доставка 7-8 кубов обойдется дороже доставляемого. А Житомир, Ровно - есть транзитеры, возящие пиломатериалы, которые едут и "через меня". кстати почем в Киеве куб сырого леса? (имею ввиду доска, брус,рейки там всякие)Может кто подсказать ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бес Опубліковано: 25 вересня 2009 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2009 может кто знает,собственно вопрос в теме. Буду благодарен за любую информацию. За Броварами завод "Будперлит" Калиновка, ул. Игорева, 1 Изготавливают перлит и перлито-цементные плиты. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз