Gaarii Опубліковано: 30 листопада 2017 Поділитись Опубліковано: 30 листопада 2017 Не хватает 5 метров не хочется покупать целый рулон. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
apxitektop Опубліковано: 30 листопада 2017 Поділитись Опубліковано: 30 листопада 2017 Не хватает 5 метров не хочется покупать целый рулон. В мене Ізоліт 0,6 залишки мають бути. Якої ширини потрібно - 2 чи 1 м? Треба глянути. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gaarii Опубліковано: 30 листопада 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 30 листопада 2017 Добрый вечер. Ширина 2 метра нужна. Делал гидроизоляцию отмостки и чуть до угла не хватило. Был бы очень признателен если бы вы глянули. Вот только один момент не уточнил.Я В Киеве живу а вы из какого города? мой тел 0662059595 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
apxitektop Опубліковано: 1 грудня 2017 Поділитись Опубліковано: 1 грудня 2017 Добрый вечер. Ширина 2 метра нужна. Делал гидроизоляцию отмостки и чуть до угла не хватило. Был бы очень признателен если бы вы глянули. Вот только один момент не уточнил.Я В Киеве живу а вы из какого города? мой тел 0662059595 Гляну. Я в Києві. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gaarii Опубліковано: 1 грудня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 1 грудня 2017 Ок спасибо. По Киеву уже легче. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
apxitektop Опубліковано: 3 грудня 2017 Поділитись Опубліковано: 3 грудня 2017 Ок спасибо. По Киеву уже легче. 2 м ширини лише один шматок довжиною 2700-2750 мм. Все інше - 1 м ширини. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз