shneider_vova Опубліковано: 2 лютого Поділитись Опубліковано: 2 лютого 16 годин тому, МакДо сказав: На просторах інтернету бачу з маркуванням TFF. То без фланцю, як я зрозумів. Питання, він фіксується у фланці шляхом двох пружин? І як він тримається. Цікаво чи він зможе зафіксуватися у пластиковому фланці? якщо чесно, я вже не пам'ятаю, як в мене було. здається, пластикові фланці купував для деяких анемостатів, все тримається ок. думаю, то все вирішується на етапі монтування в чистову стелю 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 2 лютого Поділитись Опубліковано: 2 лютого Я відмовився від анемостатів ще на етапі проектування. На подачу в мене всюди лінійні дифузори, які мають дуже малу швидкість повітря на виході. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
anabioz Опубліковано: 2 лютого Поділитись Опубліковано: 2 лютого 3 хвилини тому, volomoto сказав: Я відмовився від анемостатів ще на етапі проектування. На подачу в мене всюди лінійні дифузори, які мають дуже малу швидкість повітря на виході. Порадьте де брали, які нюанси і на що звернути увагу? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vstar Опубліковано: 2 лютого Поділитись Опубліковано: 2 лютого 4 хвилини тому, volomoto сказав: Я відмовився від анемостатів ще на етапі проектування. На подачу в мене всюди лінійні дифузори, які мають дуже малу швидкість повітря на виході. Також всю припливну зробив канальну (12см х 30см) з автоматичними решітками. Все це з підлоги (експлуатація покаже як воно), а витяжка з протилежної сторони кімнати анемостати в стелі Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 2 лютого Поділитись Опубліковано: 2 лютого (змінено) 1 годину тому, anabioz сказав: Порадьте де брали, які нюанси і на що звернути увагу? Брав отут - gsn.net.ua/catalog/lineynyye-diffuzory/LD/ і ніяких ньюансів там нема. Там є відео, яке показує, що потік можна спрямовувати вниз, а можна розсіювати на боки. Змінено 2 лютого користувачем volomoto 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
anabioz Опубліковано: 2 лютого Поділитись Опубліковано: 2 лютого 2 години тому, volomoto сказав: Брав отут - gsn.net.ua/catalog/lineynyye-diffuzory/LD/ і ніяких ньюансів там нема. Там є відео, яке показує, що потік можна спрямовувати вниз, а можна розсіювати на боки. Дякую. Розсіювати в боки, як я зрозумів з конструкції, тільки якщо мінімум два отвори? А забор повітря через які? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 2 лютого Поділитись Опубліковано: 2 лютого 48 хвилин тому, anabioz сказав: Дякую. Розсіювати в боки, як я зрозумів з конструкції, тільки якщо мінімум два отвори? Якщо чесно, то не знаю, бо в мене нема однощілинних, тільки по дві. 49 хвилин тому, anabioz сказав: А забор повітря через які? Через звичайні решітки, за якими стоять G4 фільтри. Я навмисно робив великі прямокунті пленуми пленуми, які виходять в рівень з гіпроскартоном, і просто накриваються решіткою. Балансування відбувалось шляхом заклеювання частини отвору, де в пленус заходить повітропровід. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 14 лютого Автор Поділитись Опубліковано: 14 лютого Всім привіт. Помітив одну особливість під час роботи кухонної витяжки. В той час, як працює ПВУ, я думав, що буде так, як вельмишановний писав на цьому ж форумі, а саме: кухонна витяжка буде розкручувати притяжний вентилятор ПВУ і типу майже «балансувати» розхід повітря у будинку. Але виявилося, що мені важко закрити двері, крізь які я спускаюсь у підвал з будинку. Вони не захлопуються. Так от питання, чи то вітряк ПВУ так міцно тримає оберти, чи в момент відкриття дверей зусилля кухонної витяжки кидаються на двері у підвал, що вентилюється природньо. п.с. - зараз підʼєднаю лептоп і подивлюсь на оберти приточного вітряку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
shneider_vova Опубліковано: 14 лютого Поділитись Опубліковано: 14 лютого Не буде такого, вони незалежно працюють, для кухонної витяжки треба відчиняти вікно 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 14 лютого Автор Поділитись Опубліковано: 14 лютого (змінено) 19 хвилин тому, shneider_vova сказав: Не буде такого, вони незалежно працюють, для кухонної витяжки треба відчиняти вікно Так. Оберти притяжного вітряка не змінилися навіть на максимальній швидкості вітряка кухонної витяжки. Буду вішати дисбаланс на кнопку 3 швидкості пульта керування. Ось тільки потрібно визначити обʼєм, який тягне витяжка на 1 швидкості (іншими майже не користуємося), бо в ТТХ на 3 швидкості вказано 600куб.м/год. Або просто знижувати оберти витяжного вітряка і дивитися, як закриваються двері у підвал). Або ж просто відчиняти вікно) Змінено 14 лютого користувачем МакДо Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 25 лютого Поділитись Опубліковано: 25 лютого @МакДо А у вас же установка 270 В5Б? Там идёт в комплекте крепление к стене, или надо городить самому? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 25 лютого Автор Поділитись Опубліковано: 25 лютого 1 годину тому, ЯД сказав: @МакДо А у вас же установка 270 В5Б? Там идёт в комплекте крепление к стене, или надо городить самому? Привіт. Кріплення до вертикальної поверхні у комплекті. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 25 лютого Поділитись Опубліковано: 25 лютого 4 хвилини тому, МакДо сказав: Привіт. Кріплення до вертикальної поверхні у комплекті. Спасибо. Что то я у себя не нашел ее. Может фигово смотрел) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 26 лютого Поділитись Опубліковано: 26 лютого 8 годин тому, ЯД сказав: Спасибо. Что то я у себя не нашел ее. Может фигово смотрел) залізний кронштейн вкручений в корпус майже по центру. Я теж так "шукав". 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 26 лютого Поділитись Опубліковано: 26 лютого 4 години тому, yur43 сказав: залізний кронштейн вкручений в корпус майже по центру. Я теж так "шукав". Дякую, подивлюсь Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
TaurosRMK Опубліковано: 26 лютого Поділитись Опубліковано: 26 лютого 19 годин тому, ЯД сказав: 270 В5Б Ще один щасливий власник цієї моделі 🙂 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 26 лютого Поділитись Опубліковано: 26 лютого 23 хвилини тому, TaurosRMK сказав: Ще один щасливий власник цієї моделі 🙂 Площа фільтрів мала, фільтрів тупо немає, але працює тихо, майже не потіє ніде, компактна. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
TaurosRMK Опубліковано: 26 лютого Поділитись Опубліковано: 26 лютого 10 хвилин тому, yur43 сказав: Площа фільтрів мала, фільтрів тупо немає, але працює тихо, майже не потіє ніде, компактна. Завжди є можливість замовити кастомний фільтр-бокс і комплект фільтрів відповідної площі 🙂 Немає це значить немає в продажу, чи просто немає ефекту від них? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 26 лютого Поділитись Опубліковано: 26 лютого 1 година тому, yur43 сказав: Площа фільтрів мала, фільтрів тупо немає, але працює тихо, майже не потіє ніде, компактна. У меня был только 1 вариант размещения пву в теплом контуре, и там мало места, и эта пву получается максимум из того, что можно было поставить, в притык или даже чуть больше)). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 26 лютого Поділитись Опубліковано: 26 лютого На приток будет фильтр бокс с пред подогревом. Правда пока что вентсовский 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 26 лютого Поділитись Опубліковано: 26 лютого 1 хвилину тому, ЯД сказав: На приток будет фильтр бокс с пред подогревом. Правда пока что вентсовский не поділитесь посиланням? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 26 лютого Автор Поділитись Опубліковано: 26 лютого 1 година тому, yur43 сказав: Площа фільтрів мала, фільтрів тупо немає, але працює тихо, майже не потіє ніде, компактна. Ну, я придбав пару фільтрів місяць тому. Лежать, чекають оранок поля, що не подалеку. Працює тихо у вас на якій потужності/швидкості? В мене на 45% чути, можливо, через двигун, який щось чіпляє. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 26 лютого Поділитись Опубліковано: 26 лютого 22 хвилини тому, yur43 сказав: не поділитесь посиланням? vents.ua/product/fb-150/ Вот такой. Посмотрю как все будет работать и если что, тогда напильником допиливать Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 26 лютого Автор Поділитись Опубліковано: 26 лютого 18 хвилин тому, ЯД сказав: vents.ua/product/fb-150/ Вот такой. Посмотрю как все будет работать и если что, тогда напильником допиливать Для ФБК немає місця? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 26 лютого Поділитись Опубліковано: 26 лютого (змінено) 7 хвилин тому, МакДо сказав: Для ФБК немає місця? Може не вистачити. Філттрбокс та підігрів планується на "горищі" над "кукушкою". Після утеплення там досить мало місця, по висоті. І навіть якщо фбк туди якось поставити, то дістати фільтр може бути проблематично. І так для обслуговування фільтру буду робити "віконце" через утеплення , типу лючка утепленого. А фбк майже 60 см, лючок не вийде там поставити не розрізаючи стяжку стропільної системи Змінено 26 лютого користувачем ЯД 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз