misha-putrovka Опубліковано: 22 вересня 2009 Поділитись Опубліковано: 22 вересня 2009 Смотрите файл вложение с размерами окон, дверей ПредлагайтеОкна, двери.doc Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ясень-2000 Опубліковано: 23 вересня 2009 Поділитись Опубліковано: 23 вересня 2009 Смотрите файл вложение с размерами окон, дверей Предлагайте Добрый день! Могу предложить за все окна и двери 21 651 грн. с доставкой. С ув. Антон Профиль ALMplast, фурнитура Vorne, однокамерный пакет(все эконом класса) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
misha-putrovka Опубліковано: 23 вересня 2009 Автор Поділитись Опубліковано: 23 вересня 2009 Добрый день! Могу предложить за все окна и двери 21 651 грн. с доставкой. С ув. Антон Профиль ALMplast, фурнитура Vorne, однокамерный пакет(все эконом класса) Что за чудо такое Ворне .. Интересует также Ваша репутация - кому из форумчан продали окна (буду справки наводить) + телефон в личку дайте С уважением, михаил Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ясень-2000 Опубліковано: 24 вересня 2009 Поділитись Опубліковано: 24 вересня 2009 Что за чудо такое Ворне .. Интересует также Ваша репутация - кому из форумчан продали окна (буду справки наводить) + телефон в личку дайте С уважением, михаил Ворне, это фурнитура турецкая, кстати не очень хорошая ))) просто человек просит эконом класс. а Ворне входит в эконом класс. Ну не советую... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз