SergKo Опубліковано: 20 жовтня 2017 Поділитись Опубліковано: 20 жовтня 2017 Есть кто-то , кто его использует ? Я себе поставил, настроил. Вроде неплохо, но заметил, что иногда отваливается Web-морда И есть ещё один нюанс. У меня через машинку, на которой живет Domoticz сделан проброс портов на внутренние камеры, датчики .... Так вот, если я в браузере из вне открыл, например, камеру и смотрю, то зайти на Domoticz уже не получается - постоянно его Web-морда говорит, что сервис выключен. Как почистишь кэш - то все ок. Ну или заходишь из другого браузера. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sallly Опубліковано: 5 листопада 2017 Поділитись Опубліковано: 5 листопада 2017 На какой оси запускаете? У меня на винде приложение виснет через 5-6 часов. А по поводу пробросов - почему не через роутер пробрасывать? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SergKo Опубліковано: 7 листопада 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 7 листопада 2017 Debian 8 ( 32 bit). Вроде более-менее нормально работает. А с портами мне проще работать на компе, где я могу iptables-ами порулить как мне нужно ( например, через knock - сервис ). А GSM-роутер у меня по USB воткнут в комп и видится просто как сетевой интерфейс. В такой схеме на его слабенький проц нагрузка почти никакая. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
_nofate Опубліковано: 12 листопада 2017 Поділитись Опубліковано: 12 листопада 2017 Есть кто-то , кто его использует ? Я себе поставил, настроил. Вроде неплохо, но заметил, что иногда отваливается Web-морда И есть ещё один нюанс. У меня через машинку, на которой живет Domoticz сделан проброс портов на внутренние камеры, датчики .... Так вот, если я в браузере из вне открыл, например, камеру и смотрю, то зайти на Domoticz уже не получается - постоянно его Web-морда говорит, что сервис выключен. Как почистишь кэш - то все ок. Ну или заходишь из другого браузера. Спробувати перевірити як живе бета версія. У мене він крутиться на raspberry 2 там же influx + grafana після того як помер USB HDD, підключив по NFS NAS. Web інколи підгюкує, є таке. Ще є my.domoticz.com безкоштовна прокся, якщо немає зовнішнього IP 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sallly Опубліковано: 15 листопада 2017 Поділитись Опубліковано: 15 листопада 2017 Спробувати перевірити як живе бета версія. В мене бета версія працює не стабільно. Іноді зависає. Сам процес зависає. Крім як заново запускати процес, нічого не допомагає Але використовую її, тому що є підтримка XIAOMI Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SergKo Опубліковано: 21 листопада 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 21 листопада 2017 Ще є my.domoticz.com Дякую за посилання... На минуломи тижні затянув свіжі ісходники з сайту, скомпілював, поставив - польот нормальний. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз