Antrate Опубліковано: 2 листопада 2018 Поділитись Опубліковано: 2 листопада 2018 Сьогодні отримав соуси. Приїхало дві коробки)) Спочатку думав, що не моє, але коли розпакував дома, то зрозумів чому дві))) Запаковано так, що треба ще постаратись щоб розбити щось всередині))) Відправлено в терміни, які були мною озвучені, для зручності отримання. Тільки розпакував, ще не пробував((( Далі буде... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Котяра Опубліковано: 14 грудня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 14 грудня 2018 15 та 16 грудня з 11 до 19 години соуси TARRABA можно продегустувати та придбати на Фестивалі смаколиків "До Різдвяного столу", який пройде у I Coworking Hub за адресою м. Дніпро, пр. Д. Яворницького, 3. Запрошуємо - буде багато смаколиків та яскравих емоцій! 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
medovik Опубліковано: 14 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 14 грудня 2018 15 та 16 грудня з 11 до 19 години Жаль, Костя, буду в Днепре 1.01.2019. Правильная стратегия, зачетная! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
medovik Опубліковано: 14 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 14 грудня 2018 пр. Д. Яворницького, 3. Еще и в районе моего универа:D:D:D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
interdalnoboy Опубліковано: 14 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 14 грудня 2018 Правильная стратегия, зачетная! Згоден. треба іти у масси - соуси того варті 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Котяра Опубліковано: 14 грудня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 14 грудня 2018 Жаль, Костя, буду в Днепре 1.01.2019. Правильная стратегия, зачетная! Ээээх, Аня! 1.01.2019 у меня будет день тюленя:D, а так рад был бы встретиться и познакомиться воочию! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Котяра Опубліковано: 14 грудня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 14 грудня 2018 Згоден. треба іти у масси - соуси того варті interdalnoboy, дякую! Це наш другий "вихід у світ";) - перший був ще у листопаді але якось забігався тай не виклав інфу! Там було цікаво! Ось коротенький звіт з нашої сторінки на ФБ: 10-11 листопада був наш перший ярмарок! Перші хвилювання, перші покупці, шалені емоції та настрій! Знаєте, що вразило найбільше? Зазвичай гострий перець асоціюють з пеклом, дияволом, болем! Д-у-р-н-и-ц-і!!! Всі! Всі, хто куштував наші соуси та смаколики з перців, навіть з Habanero чи Aji Umba, посміхались! Бувало крізь сльози, бувало через нестачу повітря😂 - всі посміхались! Для нас це було несподіванно і дуже приємно та позитивно! У неділю 11 листопада у нас був свіжий перець Habanero для найсміливішого дегустатора! До 17 години ми чекали і майже втратили надію, що хтось ризикне та й скуштує! Але crazy pepper знайшов свого crazy дегустатора - Andrij Kovalenko! Він скуштував три сорти перцю Habanero! Він смакував його, він жартував та розповідав нам історії! Жодної сльозинки, жодного "Ой йо - дайте молока!!!". Він був наче феєрверк на закриття нашої участі у ярмарку! Дякуємо Zrobleno та учасникам! Дякуємо друзям, які прийшли нас підтримати! Дякуємо всім, хто зацікавився, скуштував та й купив наші соуси! Щиро дякуємо! 15-16 грудня чекаємо на зустріч на тому ж місці! 11 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
voglya Опубліковано: 14 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 14 грудня 2018 15 та 16 грудня з 11 до 19 години соуси TARRABA можно продегустувати та придбати на Фестивалі смаколиків "До Різдвяного столу", який пройде у I Coworking Hub за адресою м. Дніпро, пр. Д. Яворницького, 3. Запрошуємо - буде багато смаколиків та яскравих емоцій! Дайте ссылку на фейсбук 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Котяра Опубліковано: 14 грудня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 14 грудня 2018 Дайте ссылку на фейсбук ФБ https://www.facebook.com/Tarrabasauce/ Сайт tarraba.sells.com.ua/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
muvic Опубліковано: 14 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 14 грудня 2018 Ну, замовив, подивимось чим здивує автор соусів та джемів. Бо гостроту люблю. Особливо коли воно не одразу пече, а поступово розкривається смак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Котяра Опубліковано: 15 грудня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 15 грудня 2018 Ну, замовив, подивимось чим здивує автор соусів та джемів. Бо гостроту люблю. Особливо коли воно не одразу пече, а поступово розкривається смак muvic, дякую! Сьогодні-завтра у нас ярморок, то Ваше замовлення відправлю у вівторок. У понеділок перекину реквізити картки.;) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Котяра Опубліковано: 23 грудня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 23 грудня 2018 Сегодня участвуем в Будь UA на пр. Д. Яворницкого, 3, с 11 до 19 часов! Есть шикарная лимитированная новинка - "Хабанеровка"! Острая настойка на перце чили и перце Хабанеро! Основа - домашний дистиллят двойной перегонки и двойной очистки через угольный фильтр, естественно, с тщательным отбором "голов" и "хвостов" Дегустационный набор включает сушеный перец Хабанеро и бутылочку 200 мл Хабанеровки! Цена - 50 грн! Для истинных ценителей реально "огненной воды"!:D П. С. Днепряне, в маркете Будь UA, кроме Гастро Дворика, есть два зала с дизайнерской одеждой украинских брендов! 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
muvic Опубліковано: 23 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 23 грудня 2018 Ну де ж ви раніше були? Я б взяв пару наборів. Сьогодні нарешті спробую копчілі та джеми. Повертаюсь з відрядження Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
muvic Опубліковано: 26 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 26 грудня 2018 Ну, типу невеликого відгуку. Відкрив тільки Джем "Aji Umba", соус та інший джем ще чекають свого часу. Так, це щось!!! Наскільки я звик до гострої їжі, але цей джем мене просто вразив! Ви точно отримали постійного покупця. І да, вибачте за таку делікатну подробицю, але ж тепер я точно знаю що таке палаючий пердак Завтра у нас невеличке збіговисько м'ясоїдне, візьму з собою на дегустацію. Очікуйте ще замовлень з Харкова 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Котяра Опубліковано: 26 грудня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 26 грудня 2018 (змінено) Так, це щось!!! Наскільки я звик до гострої їжі, але цей джем мене просто вразив! Завтра у нас невеличке збіговисько м'ясоїдне, візьму з собою на дегустацію. Очікуйте ще замовлень з Харкова muvic, дякую за відгук! Так, після вживання гострих соусів палає і на вході і на виході:D Ви на дегустації обережно У неділю, після маркету, вирішив спробувати Хабанерівку! Картопля з мняском, аджичку дістав, капустка квашена! Після першої чарки зрозумів, що аджичка зайва! Ой палааааалоо!:D Тре трохи менше хабанеро класти до горілочки. Змінено 26 грудня 2018 користувачем Котяра 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Котяра Опубліковано: 1 лютого 2019 Автор Поділитись Опубліковано: 1 лютого 2019 (змінено) 2-3 лютого чекаємо дніпрян на маркеті Будь в UA (пр. Д. Яворницького, 3, напроти пам'ятника Слави) з 11 до 19 години! На маркеті буде багато українських дизайнерів одягу, хенд-мейд виробники декору та прикрас, ну й звичайно, гастро-майстри (вина, сири, соуси та кондитерські вироби).;) Ми, окрім тих соусів, що вже були, представимо: Кетчуп Буряк BBQ - кетчуп з гострого перцю, буряка, чернослива та спецій! Гостро, ароматно, смааааачно! та три вида "живої" гірчиці без термообробки (дякуємо пану POZITIFF за можливість експериенту): Гірчиця ферментована - ферментована зернова гірчиця, сіль, яблучний оцет; Гірчиця Портер - зернова гірчиця, темне пиво Портер, цукор, сіль, яблучний оцет; Гірчиця КопЧилі - зернова гірчиця, світле пиво, цукор, сіль, яблучний оцет, копчений чилі, олія. О, мало не забув! Буде ще для дегустації два міцних напою: Куека - настоянка на чилі Латгальдія - настоянка на спеціях та дубових чіпсах Приходьте! Як не купити, то просто глянути, що українці на сидять рівно на попі:D, потроху розвивають! І це тішить! Змінено 1 лютого 2019 користувачем Котяра 12 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
shneider_vova Опубліковано: 1 лютого 2019 Поділитись Опубліковано: 1 лютого 2019 Костя, а без посещения мероприятия указанные штуки можно купить? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Котяра Опубліковано: 1 лютого 2019 Автор Поділитись Опубліковано: 1 лютого 2019 Костя, а без посещения мероприятия указанные штуки можно купить? Конечно! Кетчуп Буряк BBQ 250 мл - 60 грн Горчица ферментованная 130 мл (около 135 г) - 30 грн. Горчица Портер и Горчица КопЧили 130 мл - по 40 грн. И забыл в предыдущем сообщении: есть еще ферментированный соус "Чили" 200 мл - 60 грн. Без термообработки, с очень ярким вкусом перца и средней остротой! Его всего 7 бутылочек. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
voglya Опубліковано: 1 лютого 2019 Поділитись Опубліковано: 1 лютого 2019 И забыл в предыдущем сообщении: есть еще ферментированный соус "Чили" 200 мл - 60 грн. Без термообработки, с очень ярким вкусом перца и средней остротой! Его всего 7 бутылочек. 7 !!!! бутылочек по фиксированной цене? Да здесь аукционом пахнет... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Котяра Опубліковано: 1 лютого 2019 Автор Поділитись Опубліковано: 1 лютого 2019 (змінено) 7 !!!! бутылочек по фиксированной цене? Да здесь аукционом пахнет... :lol: Уже четыре:D Уточняю - одна бутылочка 200 мл 60 грн! Это был эксперимент по длительной ферментации острого перца. Всего поставил на ферментацию 3,5 литра сусла нашего украинского острого перца (сорт не известен, но мне очень понравился). Срок 50 дней. Вчера снял с гидрозатвора еще 1,5 литра Хабанеро, срок ферментации 60 дней. По хабу - там использовался минимум рассола, только чтобы покрыть слой сусла. Соус будет густым, очень ароматным и оооооооооочень острым:grin: Будет готов на следующей неделе. Это уже для любителей дать жару организму Змінено 1 лютого 2019 користувачем Котяра 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
jethot Опубліковано: 9 лютого 2019 Поділитись Опубліковано: 9 лютого 2019 Познакомился с Константином и его продукцией на Будь в UA, попробовал почти все что было представлено. Все соусы очень вкусные ! Увез домой аджику Кавказ, кетчуп Буряк BBQ, Соус Азия, соус Манго пикант, соус Ферментированный перец и конечно же 0,5 перцовочки . Из того, что попробавано это: Аджика Кавказ -насыщенный объемный вкус, густая консистенция и в меру острая. Азия - жидкий соус в бутылочке с дозатором и это верное решение, потому что HOT, но несмотря на свою остроту хочется ещё и ещё :D, имеется выраженный вкус спелых томатов. Перцовка - без аромата, сразу чувствуется качественный дистиллят с легкой ноткой перца, пьется легко и непринужденно! :-) Скажу так, что моя жена не очень любит острое, видимо ещё свежи воспоминания пятилетней давности посещения Тайланда, где почти все блюда острые или запредельно острые, но соусы от Tarraba уплетает наравне со мной. У каждого соуса какой-то свой безумный аромат и безупречно сбалансированный вкус! Рекомендую попробывать всем. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
muvic Опубліковано: 9 лютого 2019 Поділитись Опубліковано: 9 лютого 2019 А я сьогодні розпакував свою посилку з гастрономічним дивом Тепер на місяць забезпечений. Дякую щиро за презент 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Котяра Опубліковано: 21 лютого 2019 Автор Поділитись Опубліковано: 21 лютого 2019 Дійсно - Хабанеро! Дійсно - природна ферментація впродовж 60 днів! Дійсно - густий насичений соус! Дивні речі відбуваються у житті! Рівно рік тому - 20 лютого я загортав зернятка хабанеро у землю! А сьогодні з перців готов соус! Цілий рік! Чесно кажу, з жовтня 2018 я пробував ферментувати перці але кожен раз результат мене не задовольняв. На початку грудня з холодильника дістав останній пакет з перцями і думав пустити їх на сушку! Світила Небесні засліпли мені очі і я ...взяв банку, взяв якісний гідрозатвор, перемолов перці та й поставив у підвал! Розсолу у цей раз я добавив тілько но, щоб на поверхні сусла була маленька водяна плівка. Перець бродив як вино! Довго, якісно! Далі ми перетерли перець! Нагадаю, що наша мельничка дозволяє перетирати перець зі шкуркою та зернятками, зберігаючи усі поживні речовини та капсаіцин! І потім у продож 10 днів до сусла вносили яблучний оцет! Ще 10 днів усі компоненти одружувались та кохались!:D Тай вуаля! Соус готовий! Густий, насичений, ароматний, дуже гострий і смачний! Склад: шоколадний Хабанеро (основна частина), червоний та помаранчевий Хабанеро, морська сіль, яблучний оцет, вода. Скляна пляшечка без дозатору 100 мл - 70 грн. Дозатор не ставили бо соус густий! Кількість - залишилося 8 пляшечок. Запалимо?:D 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
medovik Опубліковано: 24 лютого 2019 Поділитись Опубліковано: 24 лютого 2019 Константин, дарю бизнес-идею. Производство живых соусов. В личку могу дать наводку:beer: 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
batrasvt Опубліковано: 27 лютого 2019 Поділитись Опубліковано: 27 лютого 2019 Хочу поделиться впечатлениями после дегустации Костиной новинки - соуса Хабанеро. Слов нет - ОГОНЬ Пробовали с каре ягнёнка Вся семья - любители остренького Но Хабанеро даже для нас оказался слишком острым Всей семьей разве что чайную ложечку осилили Сравнить могу только с Табаско, Но оригинальный Табаско менее острый и более кислый, вот эта кислота меня всегда и отталкивала Спасибо за такой взрыв вкуса 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз