medovik Опубліковано: 21 серпня 2019 Поділитись Опубліковано: 21 серпня 2019 Костя, респект за новинки и креатив! Новых творческих свершений! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Котяра Опубліковано: 3 листопада 2019 Автор Поділитись Опубліковано: 3 листопада 2019 28 жовтня було і сумно, і радісно! Сумно - бо зібрали остані перчики і сезон 2019 підійшов до свого фіналу! Радісно - бо буде новий сезон, будуть нові соуси, смаки та відчуття! На фото три наші ферментовані соуси з гострих перців у дуже файній та зручній тарі - скляна пляшечка з дозатором-пипеткою! Соус дозується краплями! Мега зручно! Всі соуси у своєму составі мають три складових - свіжий перець, оптично сортовану кам'яну сіль та яблучний оцет! Хабанеро Уганда - нокаутуючий смак справжнього хабанеро, який вибухає у роті і викликає посмішку на обличчі! Бхут Джолокіі працють інакше! Доречі, один з перекладів назви цих перців - перець примара! Ото вони так і працюють! Спочатку смачно та ароматно, потім капсаіцинові примари починають літати у роті - пробіглися по губам, пошуруділи у горлі! А соус ж смачний! Додали ще пару-трійку крапель! Примари почали капсаіциновий танок! Ще трохи крапель! І....ось, ось воно - те шалене відчуття смаку та вогню! Бхут Джолокія Карамель - запашний, гострий, дивовижний! Доречі, карамелі у цьому соусі нема ані граму!:D Колір у нього такий гарнюний! Бхут Джолокія - надгострий соус з двух видів перцю: Бхут Джолокія та Бхут Джолокія Карамель! Притаманий джолоківський аромат та смак і шалена гострота! До чого смакуватимуть ці соуси? Практично до всіх страв: пару крапель у борщ чи суп, трохи на м'ясо, декілька на макарони чи пельмені чи вареники чи кашу, у бургер чи піцу трохи, у томатний сік крапельку чи у келих оковитої! Також файно додавати у консервацію та своі соуси! Усі соуси в наяності! Пляшечка 60 мл - 80 грн. Діє кур'єрська доставка по м. Дніпро. Доставка по Україні - Нова Пошта! Ці та інші наші соуси та смаколики з перцю на сайті - www.tarraba.sells.com.ua 9 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
voglya Опубліковано: 4 листопада 2019 Поділитись Опубліковано: 4 листопада 2019 28 жовтня було і сумно, і радісно! Сумно - бо зібрали остані перчики і сезон 2019 підійшов до свого фіналу! Радісно - бо буде новий сезон, будуть нові соуси, смаки та відчуття! На фото три наші ферментовані соуси з гострих перців у дуже файній та зручній тарі - скляна пляшечка з дозатором-пипеткою! Соус дозується краплями! Мега зручно! Всі соуси у своєму составі мають три складових - свіжий перець, оптично сортовану кам'яну сіль та яблучний оцет! Хабанеро Уганда - нокаутуючий смак справжнього хабанеро, який вибухає у роті і викликає посмішку на обличчі! Бхут Джолокіі працють інакше! Доречі, один з перекладів назви цих перців - перець примара! Ото вони так і працюють! Спочатку смачно та ароматно, потім капсаіцинові примари починають літати у роті - пробіглися по губам, пошуруділи у горлі! А соус ж смачний! Додали ще пару-трійку крапель! Примари почали капсаіциновий танок! Ще трохи крапель! І....ось, ось воно - те шалене відчуття смаку та вогню! Бхут Джолокія Карамель - запашний, гострий, дивовижний! Доречі, карамелі у цьому соусі нема ані граму!:D Колір у нього такий гарнюний! Бхут Джолокія - надгострий соус з двух видів перцю: Бхут Джолокія та Бхут Джолокія Карамель! Притаманий джолоківський аромат та смак і шалена гострота! До чого смакуватимуть ці соуси? Практично до всіх страв: пару крапель у борщ чи суп, трохи на м'ясо, декілька на макарони чи пельмені чи вареники чи кашу, у бургер чи піцу трохи, у томатний сік крапельку чи у келих оковитої! Також файно додавати у консервацію та своі соуси! Усі соуси в наяності! Пляшечка 60 мл - 80 грн. Діє кур'єрська доставка по м. Дніпро. Доставка по Україні - Нова Пошта! Ці та інші наші соуси та смаколики з перцю на сайті - www.tarraba.sells.com.ua Мені так подобається як Ви пишите! Тре хоч разочок Вашіх соусів скуштувати! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Котяра Опубліковано: 4 листопада 2019 Автор Поділитись Опубліковано: 4 листопада 2019 Мені так подобається як Ви пишите! Тре хоч разочок Вашіх соусів скуштувати! Дякую! Доречі, завдяки Вам, ми тепер використовуємо оптично сортовану кам'яну сіль замість морської!;) Також, один з наших поціновувачив підштовхнув нас перейти с виного оцту на яблучний (там якісь религійні обмеження). Ось так, завдяки і нашим клієнтам, ми потроху вдосконалюємося! 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
muvic Опубліковано: 4 листопада 2019 Поділитись Опубліковано: 4 листопада 2019 Мені так подобається як Ви пишите! Тре хоч разочок Вашіх соусів скуштувати! Повірте, вони того варті! 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Котяра Опубліковано: 8 листопада 2019 Автор Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2019 Кодова назва "Гарячий чоколад". Не знаю, що вийде з цього експромту але ж спробую! Хабанеро Шоколад, у цьому сезоні, виріс усього один кущик! З частини перцю зробили гостру сіль "Хабанеро Шоколад", а залишкі планував використати для ферментованого соусу. Аж до того моменту, поки у останній сонячний день жовтня, я збирав перчик і він так виблискував на сонці, ніби казав "Який в біса ферментований соус! Я створений для більшого!".:D Знаєте, бувають моменти, коли у тебе тупць-гупць щось у голові! Ото і у мене промайнуло "шоколад...Шоколад! ...ЧОКОЛАД!...ГАРЯЧИЙ ЧОКОЛАД!". Тим паче, що я купив трохи кероба, мигдальної та кокосової муки, з яких хочу спекти смачного печива без муки, яєць та цукру! І тут така нагода проексперементувати! Так-так! Усі ці складові тай ще трохи спецій і буде... Ну, от як буде, я вам обов'язково розповім, що з того всього вийшло! ____________________________________________________________ Соус "Гарячий Чоколад" готовий! Ароматика - фантастична! Гострота - уууууууууух! А музичка як у тему! Радіо Roks рулить! Відосик є тут Зацініть складові соуса: перець Хабанеро Шоколад заварна кава мигдальна та кокосова мука кероб яблуко часник цибуля вино чорне сік цитрина кориця мускатний горіх цукор сіль. Пару днів складові поженихаються тай буду знімати пробу! Яловичина з Гарячим Чоколадом! А!:D 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
qipru Опубліковано: 8 листопада 2019 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2019 Дякую! Доречі, завдяки Вам, ми тепер використовуємо оптично сортовану кам'яну сіль замість морської!;) Також, один з наших поціновувачив підштовхнув нас перейти с виного оцту на яблучний (там якісь религійні обмеження). Ось так, завдяки і нашим клієнтам, ми потроху вдосконалюємося! Ну вот, а я прочитала и подумала - жаль, что не морская соль :D. А чем каменная лучше? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Котяра Опубліковано: 8 листопада 2019 Автор Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2019 Ну вот, а я прочитала и подумала - жаль, что не морская соль :D. А чем каменная лучше? Она не лучше. Такая же соленая соль!:D Но! Обычная каменная включает в себя всякие несъедобные включения. Оптически сортированная соль, которую мы начали использовать, лишена этого недостатка. И еще один момент - морскую соль в Украине производят под Киевом. Вроде ж не морской город.:D Пусть морская вода привозная, но, учитывая загрязнение морей-океанов, сложно сказать насколько морская соль чиста! Каменная соль образовалась ого-го когда и, имхо, она более чиста в экологическом отношении. Как-то так!;) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
YELENA Опубліковано: 8 листопада 2019 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2019 Интересный соус. Так внимательно читала, что дочиталась до шоколада и сладко-острого печенья :D. Их и ждала. А почему бы не расшрить ассортимент и не попробовать то, что мне привидилось Я всегда осенью пеку хлеб с перцами, ароматнейший и вкуснейший из всех, наверное миндальное печенье с остринкой будет не менее вкусным, и конфетки осренькие не банальщина. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Котяра Опубліковано: 8 листопада 2019 Автор Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2019 миндальное печенье с остринкой будет не менее вкусным, и конфетки осренькие не банальщина Ох, Лене, Лена! Печенье хочу попробовать сделать и посмаковать, если все ок, то мама на пенсии - будет развлекаться! А вот цукаты из перца халапеньо в шоколадной глазури мне уже второй день покоя не дают!:D Хотя там процесс гемор, но спортивный азарт уже взял свое! 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
voglya Опубліковано: 8 листопада 2019 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2019 Ну вот, а я прочитала и подумала - жаль, что не морская соль :D. А чем каменная лучше? Морская с йодом - вредно для щитовидки...:sad: Местами - противопоказано 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
medovik Опубліковано: 8 листопада 2019 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2019 Печенье хочу попробовать сделать Константин, я делала из кэроба печенье. Кэроб, кунжутная мука, финики, кокосовая стружка. Сушить в сушилке. Ничего вкуснее не ела. Кэроб где заказывали? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
muvic Опубліковано: 8 листопада 2019 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2019 Забрав сьогодні посилку, нарешті. Нуууууу, дійсно та бхагават гіта (чи як там її) заходить акуратно. А потім вибухає. Прикольно! Чекаю джеми, і, тоді, цей новий соус спробую 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Котяра Опубліковано: 9 листопада 2019 Автор Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2019 Константин, я делала из кэроба печенье. Кэроб, кунжутная мука, финики, кокосовая стружка. Сушить в сушилке. Ничего вкуснее не ела. Кэроб где заказывали? Кэроб и все остальное брал у нас в Днепре тут Некоторые цены бывают завышены, но можно поторговаться.;) Мне на месте проще, для иногородних надо оценить экономику. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
termOS Опубліковано: 14 лютого 2020 Поділитись Опубліковано: 14 лютого 2020 Морская с йодом - вредно для щитовидки...:sad: Местами - противопоказано недостаток йода в организме человека приводит к тяжелым заболеваниям щитовидной железы. fakty.ua/147898-esli-hotite-upotreblyat-imenno-jodirovannuyu-sol-pokupajte-ukrainskuyu---pereplachivat-za-importnyj-analog-ne-imeet-smysla 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
voglya Опубліковано: 14 лютого 2020 Поділитись Опубліковано: 14 лютого 2020 недостаток йода в организме человека приводит к тяжелым заболеваниям щитовидной железы. fakty.ua/147898-esli-hotite-upotreblyat-imenno-jodirovannuyu-sol-pokupajte-ukrainskuyu---pereplachivat-za-importnyj-analog-ne-imeet-smysla Мне эндокринолог ЗАПРЕТИЛ йод и его препараты. Нынешнее видение проблемы следующее (пересказываю как дилетант): в качестве профилактики заболеваний щитовидки йод эффективен, если орган здоров. Как только начались изменения (определяются только анализами, узи) - йод становится вредным. Поэтому нынешние врачи уже не рекомендуют йод для профилактики - слишком велик риск навредить. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Котяра Опубліковано: 3 квітня 2020 Автор Поділитись Опубліковано: 3 квітня 2020 Ох йо-йо-йой! Давнісінько я нічого не писав! Ну бум виправляти! Ми живі-здорові, чого й вам щиро бажаю! Є трохи новинок: Гірчиця Портвейн (жовта гірчиця на кріпленому вині) Гірчиця Портер (чорна гірчиця на пиві Портер) соус Ведмежа цибулька (черемша, оливкова олія, сіль та яблучний оцет). Ціни антикрізові! Асортимент на нашому сайті www.tarraba.sells.com.ua;) P. S. А ще я отримав вчора автоклав! Та що...далі буде:D 8 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
medovik Опубліковано: 6 квітня 2020 Поділитись Опубліковано: 6 квітня 2020 Ведмежа цибулька звучит вкусно. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Котяра Опубліковано: 6 квітня 2020 Автор Поділитись Опубліковано: 6 квітня 2020 звучит вкусно. Он не только звучит вкусно, он реально вкусен!:D;) Вот вчера в духовке сделали картоху типа по селянськи и к ней сметана с Ведмежой цибулькой. Там все кушали аж гай шумел!:D Сегодня проверил автоклав, переделал его чуток для работы на пару. Сейчас пойду поставлю пробную партию тушенки хрю-хрю 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
medovik Опубліковано: 6 квітня 2020 Поділитись Опубліковано: 6 квітня 2020 пробную партию тушенки хрю-хрю из чего тушенка? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
areti Опубліковано: 6 квітня 2020 Поділитись Опубліковано: 6 квітня 2020 из чего тушенка? Очевидно, из хрю-хрю. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Котяра Опубліковано: 7 квітня 2020 Автор Поділитись Опубліковано: 7 квітня 2020 из чего тушенка? :D хрю-хрю - из свинки! Первый блин вроде не комом - бульон прозрачный, мясо правильного цвета, крышки втянуты (не зря читал литературу на протяжении двух недель), единственное закладку надо делать побольше. На вкус - завтра снимем пробу!;) 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
termOS Опубліковано: 11 квітня 2020 Поділитись Опубліковано: 11 квітня 2020 good: Получил на днях посылочку от Кости! Я думал,что удивить меня (в смысле соусов )нечем! И к великой радости,-оказывается ошибался! Слов не хватает,чтобы выразить то восхищение,и эмоции "прилетевшие" к семейному столу,при дегустации! Теперь уверен в том ,что смело буду рекомендовать Tarraba самым притязательным гурманам!(а их,у меня есть!) С нетерпением буду ждать появления (того,что закончилось)новых шедевров! Спасибо огромное,за то что Вы творите! Здоровья,Добра,и Благополучия ! 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Котяра Опубліковано: 11 квітня 2020 Автор Поділитись Опубліковано: 11 квітня 2020 Олег, спасибо за ТАКИЕ слова! Здоровья,Добра,и Благополучия ! Этого хочется пожелать всем нам! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Котяра Опубліковано: 23 квітня 2020 Автор Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2020 Автоклавна Тушеня готова! Акцентую - нє "тушенка", а ось так "тушеееня"!:D Тушеню роблю в автоклаві при температурі 120 градусів. Часу на приготування даю більше, ніж рекомендують виробники автоклавів. Бо перед початком сього дійства перечитав досить багато теорії та форумів, де люди проводили експерименти та виявили, що внутрішні шматочки м'яса не встигають прогрітися та приготуватися при рекомендованому часі! М'ясо поки купляю в Метро у великих пакованах, є вже контакти і напряму з виробниками м'яса! Таким чином гарантую дві складові безпеки - гарне свіже м'ясо та температурний та часовий режими! Планую провірити тушеню у лабораторії, чекаю на відповідь. Пока ж самі куштуємо - живі здорові:D, може менше солі тре класти. Тушеня фасована у скляні баночки 460 мл, у кожній - 450 свіжого м'яса (вага до стерилізації) без кісточок, хрящів та без додаткового жиру! Тушеня зі свинки (м'ясо тазостегнової чи лопаткової частини, кам'яна сіль, лаврове листя, чорний перець) - 75 грн за баночку. Тушеня з курочки (м'ясо з ніжки чи стегна зі шкурою, кам'яна сіль, лаврове листя, чорний перець- 65 грн за баночку. Є доставка по м. Дніпро. По Україні - Нова Почта! П. С. Тушеня - це не завжди їжа рибалок, мисливців та мандрівників! Дуже виручає, коли тре щось бистренько приготувати: макарони, картоплю, кашу, перші страви. Та банально - у суботу на городі поралися тай на обід шмат хліба с тушенєю і чашку чаю! І гайда далі штурмувати огородні гори!:D 9 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз