Німець Опубліковано: 17 вересня 2017 Поділитись Опубліковано: 17 вересня 2017 Друзі, хеееееелп! Потрібна мозаїка саме в таких розмірах, бо гину не можу знайти! Чому саме така? Потрібно покласти в декоративний трап ТЕСЕ ну і обкласти сам піддон під душ. Обдивився все, а як результат або 23х23 мм або ж тонша. Направте на шлях істинний:cry: Дякую щиро!!!! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 17 вересня 2017 Поділитись Опубліковано: 17 вересня 2017 А нарезать самому? В смысле плиточнику. Тем более с размерами можно "поиграться" Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Німець Опубліковано: 17 вересня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 17 вересня 2017 Ви уявляєте скільки потрібно її різати? І щоб без сколів. Ну. Я реально дивлюся на речі Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 18 вересня 2017 Поділитись Опубліковано: 18 вересня 2017 Если бы не знал, то не советовал. Практически все поддоны так и делаются. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Німець Опубліковано: 18 вересня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 18 вересня 2017 Если бы не знал, то не советовал. Практически все поддоны так и делаются. Ну я ж не пишу, що це не можливо! Я лише пишу, що собівартість такої мозаїки буде ого! Купи плитку якісну+поріж+укладка+ще докупи бо тріснула.... Не знаю Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mazurati Опубліковано: 18 вересня 2017 Поділитись Опубліковано: 18 вересня 2017 собівартість такої мозаїки буде ого Речі в одиничному виконанні (есклюзив)- ніколи не будуть дешеві. Був у мене душпіддон з мозаїки ( різав сам ) , на порізку якого пішов день. От і вся калькуляція... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 18 вересня 2017 Поділитись Опубліковано: 18 вересня 2017 Это тот, что я видел? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mazurati Опубліковано: 20 вересня 2017 Поділитись Опубліковано: 20 вересня 2017 400 штук , розмір 70*70 мм. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз