Drug2 Опубліковано: 16 вересня 2017 Поділитись Опубліковано: 16 вересня 2017 Прошу поради Хочу прочистити комин без ревізії, для цого хочу зняти верхню пластину в нордпейс ni-22. Коли монтував топку, провтикав і не подивився як вона знімається. Судячи з фото, пластина закріплена 4-ма гвинтами. Чи не повідпадають гайки якщо я відкручу гвинти, бо доступа до них рукою не має? Може гайки закріплені на своїх місцях? Підтоплюю вже 4 сезони, спалив думаю макс. 3-3,5 куб сухих дров. Комин нержавійка 150. Як думаєте, багато сажі? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
usanin_n Опубліковано: 17 вересня 2017 Поділитись Опубліковано: 17 вересня 2017 Прошу поради Хочу прочистити комин без ревізії, для цого хочу зняти верхню пластину в нордпейс ni-22. Коли монтував топку, провтикав і не подивився як вона знімається. Судячи з фото, пластина закріплена 4-ма гвинтами. Чи не повідпадають гайки якщо я відкручу гвинти, бо доступа до них рукою не має? Може гайки закріплені на своїх місцях? Підтоплюю вже 4 сезони, спалив думаю макс. 3-3,5 куб сухих дров. Комин нержавійка 150. Як думаєте, багато сажі? Можно вопрос?... А зачем вам откручивать эти гайки? Они же откручиваются. Это один цельнособраный элемент. Просто берете верхний дефлектор, аккуратно приподнимаете и опускаете вниз, вынимая через дверцу. И все 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Drug2 Опубліковано: 18 вересня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 18 вересня 2017 Тобто деталь (керамот разом із металевою пластиною до якої він прикріплений винтами і гайками) ніяк з корпусом топки не закріплена? Ок. Дякую, ввечері спробую зняти. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз