Seriy Опубліковано: 16 вересня 2017 Поділитись Опубліковано: 16 вересня 2017 Продам ежевичник, т е ряд ежевики ТорнФри. Сколько там кустиков- не знаю, если выкопать и поделить, то много. Мать растила и продавала, а теперь у нее здоровья нет, ухаживать некому, а за ней нужен уход. Самовывоз, юг Макаровского р-на. За все 300 гр. Писать мне в личку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Seriy Опубліковано: 26 вересня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 26 вересня 2017 Также заодно есть канны- красная, оранжевая с вишневыми листьями и лососевая. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Killinis Опубліковано: 31 жовтня 2017 Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 2017 Уже продали? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Seriy Опубліковано: 2 листопада 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 2 листопада 2017 Нет. Писали, звонили, обещали,но не доехали. Теперь мы ее уже уложили и укрыли на зиму. Пишите в апреле, если надо. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Серж22 Опубліковано: 18 листопада 2017 Поділитись Опубліковано: 18 листопада 2017 Если можно, встаю в очередь за каннами. Доедем из Озерщины. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Seriy Опубліковано: 19 листопада 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 19 листопада 2017 Канны те, что я хотел продать, я оставил в почве и они уже, наверное, вымерзли. Те, что для себя, отправил на хранение. Могу продать, если немного, но в апреле-мае. В открытый грунт их надо высаживать в конце мая уже подрощенными. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
VitalikI Опубліковано: 29 листопада 2017 Поділитись Опубліковано: 29 листопада 2017 А еживику надо укрывать, у меня колючая Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Seriy Опубліковано: 30 листопада 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 30 листопада 2017 сама она не вымерзает, но могут вымерзнуть цветочные почки. Если плодоносит хорошо и без укрытия, то укрывать не надо. А если растет вовсю, а не плодоносит, то стоит попробовать. Укрытие достаточно самое легкое, отвязать плети, бросить на землю, прикрыть досками, сеном. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Seriy Опубліковано: 7 квітня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 7 квітня 2018 Наступил апрель и ежевику можно копать, если кому надо. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз