Дощ Опубліковано: 3 грудня 2020 Поділитись Опубліковано: 3 грудня 2020 Тоді раджу й не морочитись, 2 шт - ні про що 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 3 грудня 2020 Поділитись Опубліковано: 3 грудня 2020 Тоді раджу й не морочитись, 2 шт - ні про що Головне не перемога, головне участь Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 3 грудня 2020 Поділитись Опубліковано: 3 грудня 2020 Ну, якщо заради участі то без проблем, а якщо щодо цього хоть на електричество с амортизацией заработаю? То нічого не вийде Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmode Опубліковано: 3 грудня 2020 Поділитись Опубліковано: 3 грудня 2020 Головне не перемога, головне участь whattomine.com/coins/151-eth-ethash?hr=25.0&p=200.0&fee=3&cost=0.06&hcost=0.0&commit=Calculate Поправте там свої вати, і будете бачити приблизний прогноз. Але це для режиму 24/7. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 3 грудня 2020 Поділитись Опубліковано: 3 грудня 2020 whattomine.com/coins/151-eth-ethash?hr=25.0&p=200.0&fee=3&cost=0.06&hcost=0.0&commit=Calculate Поправте там свої вати, і будете бачити приблизний прогноз. Але це для режиму 24/7. Що то було о_О ?! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmode Опубліковано: 3 грудня 2020 Поділитись Опубліковано: 3 грудня 2020 Що то було о_О ?! Калькулятор дохідності майнінгу. Одна 1060 дає близько 25 мегахеш. Скільки Ват споживає ваш системник з повністю загруженою картою знаєте тільки Ви. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozzy Опубліковано: 3 грудня 2020 Поділитись Опубліковано: 3 грудня 2020 25 даст если её разогнать до красна, я не шучу, температура памяти при этом 82с с обратной стороны текстолита, на самом чипе думаю под 90. В таком режиме они отмайнят вмир иной быстро, а если поубавить аппетиты то 22...23 мхеш при температуре на памяти 62..65с Добавлено через 5 минут Ps А трезор One можно ведь собрать самому, там деталей на 200 грн, п.о. ведь все открытое, решил заморочится в общем если получится собрать one то потом замахнусь на версию т Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmode Опубліковано: 4 грудня 2020 Поділитись Опубліковано: 4 грудня 2020 25 даст если её разогнать до красна, я не шучу, температура памяти при этом 82с с обратной стороны текстолита, на самом чипе думаю под 90. В таком режиме они отмайнят вмир иной быстро, а если поубавить аппетиты то 22...23 мхеш при температуре на памяти 62..65с Зависит от охлаждения. Видел 1060 в которых память без прокладок, и никак не контачит радиатором и не обдувается. Там да, при 25М температура памяти под 95С. У меня же полный контакт чипов с радиатором, проверил только что тепловизором, +63С макс.темп. памяти. 25.32 мегахеш 89Ват 51С ядро. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 4 грудня 2020 Поділитись Опубліковано: 4 грудня 2020 Калькулятор дохідності майнінгу. Одна 1060 дає близько 25 мегахеш. Скільки Ват споживає ваш системник з повністю загруженою картою знаєте тільки Ви. Допустим 400-500Вт/год. Буду я хочаб в ноль виходити? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 4 грудня 2020 Поділитись Опубліковано: 4 грудня 2020 Допустим 400-500Вт/год. Буду я хочаб в ноль виходити? Цілком. Якщо піднапрягтись, постійно контролювати роботу, щоб було безперебійне живлення і інтернет, то цілком років через 10 можна вийти в ноль, як мінімум по 1 карті а далі піде чистий доход Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 4 грудня 2020 Поділитись Опубліковано: 4 грудня 2020 Цілком. Якщо піднапрягтись, постійно контролювати роботу, щоб було безперебійне живлення і інтернет, то цілком років через 10 можна вийти в ноль, як мінімум по 1 карті а далі піде чистий доход Думаю швидше, бо з тої потужності, я думаю, половина перетворюється в теплову, тож зможу в цоколі газовий конвектор вимкнути(там в зимку підримую +15°С) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AndyAntonov Опубліковано: 4 грудня 2020 Поділитись Опубліковано: 4 грудня 2020 Думаю швидше, бо з тої потужності, я думаю, половина перетворюється в теплову Вся. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozzy Опубліковано: 4 грудня 2020 Поділитись Опубліковано: 4 грудня 2020 та процентов 15-20 на работу используется, остальное таки на нагрев врздуха Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AndyAntonov Опубліковано: 4 грудня 2020 Поділитись Опубліковано: 4 грудня 2020 та процентов 15-20 на работу используется, остальное таки на нагрев врздуха Все 100% уйдут на нагрев воздуха. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozzy Опубліковано: 4 грудня 2020 Поділитись Опубліковано: 4 грудня 2020 не согласен, не вся потребляемая мощность переходит в тепло, по разным расчетам от 1 до 20% используется таки по назначению, все сильно зависит от конкретного узла, например процессор выделяет в виде тепла от 95 до 99% потребленного , бп 80-85%. если бы все переходило в тепло то по итогу получим обычный тен Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AndyAntonov Опубліковано: 4 грудня 2020 Поділитись Опубліковано: 4 грудня 2020 не согласен, не вся потребляемая мощность переходит в тепло Она что, транклюкируется? Не переходит та часть, которая уходит в виде сигнала по витухе. Но там какие-то доли ватта. Всё остальное — выделится внутри системника. Без вариантов. бп 80-85% Таких неэкономичных БП лет семь не делают. Ща их КПД чуть не 95%. Потому фраза «хороший БП должен весить не менее 1,5килограммов» уже неактуальна. Ща весь корпус меньше весит. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 4 грудня 2020 Поділитись Опубліковано: 4 грудня 2020 Вся. Неа.Часть на привод вентилятора идет. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AndyAntonov Опубліковано: 4 грудня 2020 Поділитись Опубліковано: 4 грудня 2020 Неа.Часть на привод вентилятора идет. Всё равно уйдёт в виде тепла от трения воздуха. Но, да, за пределами системника. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
laritus Опубліковано: 8 грудня 2020 Поділитись Опубліковано: 8 грудня 2020 например процессор выделяет в виде тепла от 95 до 99% потребленного , бп 80-85%. если бы все переходило в тепло то по итогу получим обычный тен а куда уходит разница по вашему?!? Добавлено через 37 секунд Неа.Часть на привод вентилятора идет. который также выделяет тепло . Это как многие учитывая энергопотребление циркуляционного насоса и сравнивают его с частотным циркуляционным насосом считают, что экономят кВт электроэнергии не понимая, что затраченные кВт электроэнергии попадают в систему отопления через теплообмен насоса с теплоносителем и воздухом помещения т.е. всеравно вносят пассивный вклад в отопление Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
LM Опубліковано: 11 грудня 2020 Поділитись Опубліковано: 11 грудня 2020 Все в тепло, все 100% Даже и модем - и тот старается - греет )) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozzy Опубліковано: 14 грудня 2020 Поділитись Опубліковано: 14 грудня 2020 А тем временем самый безопасный кошель оказался слегка прокисшим Пользователи Ledger потеряли еще 60 BTC из-за фейковой утечки данных forklog.com/polzovateli-ledger-poteryali-eshhe-60-btc-iz-za-fejkovoj-utechki-dannyh/amp/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozzy Опубліковано: 16 грудня 2020 Поділитись Опубліковано: 16 грудня 2020 Ну что, 21 взяли, сходим на 30ку? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Garret Опубліковано: 17 грудня 2020 Поділитись Опубліковано: 17 грудня 2020 А тем временем самый безопасный кошель оказался слегка прокисшим Пользователи Ledger потеряли еще 60 BTC из-за фейковой утечки данных forklog.com/polzovateli-ledger-poteryali-eshhe-60-btc-iz-za-fejkovoj-utechki-dannyh/amp/ Так проблема не в самом кошельке. Соц инженерию можно применить где угодно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozzy Опубліковано: 17 грудня 2020 Поділитись Опубліковано: 17 грудня 2020 Так проблема не в самом кошельке. Соц инженерию можно применить где угодно. но утечку данных допустил Ledger Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
normal Опубліковано: 17 грудня 2020 Поділитись Опубліковано: 17 грудня 2020 якобы произошедшей утечки личных данных 115 тысяч клиентов Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз