kde777777 Опубліковано: 12 вересня 2017 Поділитись Опубліковано: 12 вересня 2017 Всем привет! Есть двери от застройщика, хочу хорошие броне, но чтобы не отличались от стандартных! Таких как я будет еще не один десяток! можно в личку! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Muholov Опубліковано: 12 вересня 2017 Поділитись Опубліковано: 12 вересня 2017 Таких как я будет еще не один десяток! Не надо пожалуйста десяток одинаковых тем. Если вам влом читать, то думаете мне не влом писать? Тема, которая вам была нужна не ушла далеко в историю - бери и читай. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kde777777 Опубліковано: 13 вересня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 13 вересня 2017 Не надо пожалуйста десяток одинаковых тем. Если вам влом читать, то думаете мне не влом писать? Тема, которая вам была нужна не ушла далеко в историю - бери и читай. а я просил писать? тебе заняться нечем? есть что по сути пиши, нет ...... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз