Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Однокімнатна квартира в Івано-Франківську: обираємо меблі

mega.kolya77

Рекомендовані повідомлення

Однокімнатна квартира в Івано-Франківську: обираємо меблі

18-08-2017

 

Останні кілька років позначилась зростанням популярності так званих квартир-студій – помешкань, в яких вітальня й спальня об’єднані з кухнею. Найчастіше такий принцип організації простору можна зустріти в новобудовах, хоча завдяки переплануванню трапляються вони й у житлових будинках, які було зведено і кілька десятиліть тому. Чи може однокімнатна квартира в Івано-Франківську перетворитись на простору оселю-студію з мінімумом перегородок? Звісно! І сьогодні ми розповімо, як правильно підібрати меблі для такого помешкання.

 

Орієнтуємось на зони однокімнатної квартири

 

Зазвичай в однокімнатних квартирах-студіях мешкає або одна людина, або родина без дітей. Одразу варто зазначити, що помешкання такого типу не обов’язково мають бути малогабаритними – сьогодні можна придбати й простору студію.

 

Якщо ви мрієте про окреме житло в Івано-Франківську, зверніть свою увагу на житловий комплекс від будівельної компанії «МЖК Експрес-24», який саме зводять у центральній частині міста (район парку Шевченка). Це житло нового зразка, і тільки від вас залежатиме, яку саме квартиру ви оберете – невелику оселю-студію чи елітні дворівневі апартаменти.

 

У середньостатистичних помешканнях-студіях має бути кілька зон, орієнтуючись на які, варто підбирати меблі для такого житла. Крім того, саме елементами меблів найчастіше і розмежовують простір.

 

Найчастіше це:

 

кухонна зона;

зона для сну;

зона для прийому гостей;

робоча зона з комп’ютерним столом.

Створюємо функціональний простір

 

Оскільки головним завдання більшості власників квартир-студій є економія вільного місця, то і меблювання квадратних метрів має підпорядковуватись цій меті. Так, найкращим варіантом шафи для помешкання такого плану стане купе висотою до стелі. Також ви можете об’єднати спальну зону з зоною для прийому гостей, надавши перевагу канапі, яка виконуватиме функції і ліжка, і дивану. До речі, зону для сну дизайнери інтер’єрів рекомендують облаштовувати біля вікна, відгородивши її від решти простору стелажами з книгами та кімнатними рослинами.

 

Якщо говорити про кухонну зону, то чудовим варіантом відмежувати цей куточок від іншого простору стане барна стійка, яка також може замінити обідній стіл і таким чином зекономити місце. Зазвичай власники квартир-студій обирають модульні комплекти меблів або ж кухні на замовлення.

 

Однокімнатна квартира в Івано-франківську від «МЖК Експрес-24»

Ось так, завдяки переплануванню та меблям, звичайна однокімнатна квартира в Івано-Франківську може перетворитись на стильну та затишну оселю. Або ж ви можете обрати інший варіант і одразу купити простору однокімнатну квартиру в одному з житлових комплексів, що зводяться будівельною компанією «МЖК Експрес-24».

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
×
×
  • Створити...