111zerg111 Опубліковано: В неділю в 14:46 Автор Поділитись Опубліковано: В неділю в 14:46 Зробив тимчасовий настил по балкам, щоб можна було вже нормально ходити через цей проліт. В майбутньому дошку заміню на свіжу 40ку. Поки що використав те що було (дошка з опалубки 30мм товщиною, прогину під ногою не відчувається))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
111zerg111 Опубліковано: В неділю в 14:48 Автор Поділитись Опубліковано: В неділю в 14:48 Також на крайню балку довелось зробити кріплення кутове, зробив із профільної труби 60*40 зі стінкою 2мм. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vstar Опубліковано: В понеділок в 05:44 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 05:44 Вітаю! Це ж тимчасове перекриття вірно? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
111zerg111 Опубліковано: У вівторок в 05:38 Автор Поділитись Опубліковано: У вівторок в 05:38 23 часа назад, Vstar сказал: Вітаю! Це ж тимчасове перекриття вірно? Балки ні, дощатий настил так Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BAV_Lug Опубліковано: У вівторок в 21:14 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 21:14 15 часов назад, 111zerg111 сказал: Балки ні, дощатий настил так Дуже дивне рішення. Маленький кусок зробити деревом, а решту плитами. Чого так? Чому було не залити на цьому прольоті бетон? Або на крайній випадок залізо. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
111zerg111 Опубліковано: В середу в 07:19 Автор Поділитись Опубліковано: В середу в 07:19 9 часов назад, BAV_Lug сказал: Дуже дивне рішення. Маленький кусок зробити деревом, а решту плитами. Чого так? Чому було не залити на цьому прольоті бетон? Або на крайній випадок залізо. З самого початку планувалось перекриття по дерев'яним балкам, тобто плити це взагалі було рішення вже в процесі. А щодо того чому не бетоном, тому що з бетоном складне занадто рішення. Опирання на дві суміжні сторони погане рішення, потрібно робити монолітну балку вздовж плити, а там є свої нюанси (один з них - це зменшить проєм сходин якраз в такій проекції що варіант зі сходами на 90' може бути вже не варіант) Вибір між деревом і металом не розглядав - так як дерево дешевше легше простіше , а особливих переваг у металу я не бачу. Від себе додам , що не бачу нічого поганого в такому рішенні, у сестри так само зроблено у будинку, поєднання плити і балки з дерева. Будинку вже майже 30 років жодних проблем з цим вузлом не було. Ну якось так. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
111zerg111 Опубліковано: В середу в 07:22 Автор Поділитись Опубліковано: В середу в 07:22 Доречі, підкажіть хто знає, як змінити назву теми? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: В середу в 12:07 Поділитись Опубліковано: В середу в 12:07 (змінено) 4 години тому, 111zerg111 сказав: Доречі, підкажіть хто знає, як змінити назву теми? Написать модераторам раздела Змінено В середу в 12:09 користувачем ЯД Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vstar Опубліковано: В середу в 13:39 Поділитись Опубліковано: В середу в 13:39 6 годин тому, 111zerg111 сказав: Опирання на дві суміжні сторони погане рішення, потрібно робити монолітну балку вздовж плити, а там є свої нюанси (один з них - це зменшить проєм сходин якраз в такій проекції що варіант зі сходами на 90' може бути вже не варіант) Я нічого не зрозумів в чому складність була зробити монолітну ділянку (дивлячись на прикріплені фото). Будуємо в наш час як наші Діди то "сильно". Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
delic Опубліковано: В середу в 14:11 Поділитись Опубліковано: В середу в 14:11 6 годин тому, 111zerg111 сказав: тобто плити це взагалі було рішення вже в процесі а які були причини такого рішення? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
111zerg111 Опубліковано: В середу в 15:19 Автор Поділитись Опубліковано: В середу в 15:19 1 час назад, Vstar сказал: Я нічого не зрозумів в чому складність була зробити монолітну ділянку (дивлячись на прикріплені фото). Будуємо в наш час як наші Діди то "сильно". В тому що опирання на дві суміжні сторони, тобто не протилежні як у звичайної плити. Тому потрібно робити монолітну балку вздовж плити. Щоб було опирання на три сторони. І тепер про складності, по перше зменшення проєму під сходи, по друге опалубка під монолітну ділянку, по третє бетонування. Враховуючи те що я роблю сам то дерев'яна ділянка більш раціональне і легше рішення. А щодо того що діди , ну з таким успіхом можемо відмовитись від цегли , бетону, дерев'яних ферм на даху і тд))) . Не бачу проблеми в рішеннях яким багато років, якщо вони працюють) Знову ж таки , це ж не заклик робити як я, ви у себе будуєте так як вам подобається , або як ви вважаєте за правильно. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
111zerg111 Опубліковано: В середу в 15:27 Автор Поділитись Опубліковано: В середу в 15:27 1 час назад, delic сказал: а які були причини такого рішення? У мене ще до війни було закуплено брус 100*200 із розрахунку на перекриття, але так склалося що в минулому році після зведення першого поверху і заливки армопоясу ще лишався деякий бюджет на цей етап + два кума могли допомогти з укладкою плит. Тому як то кажуть зорі зійшлися що я якось швидко їх замовив і змонтував. За тиждень це все вирішилось 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: В середу в 19:37 Поділитись Опубліковано: В середу в 19:37 12 годин тому, 111zerg111 сказав: Доречі, підкажіть хто знає, як змінити назву теми? Скажить як переназвати я зроблю Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: В середу в 20:26 Поділитись Опубліковано: В середу в 20:26 Тільки що, irina1969 сказав: Скажить як переназвати я зроблю конец начала☺️ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Petrosha Опубліковано: В середу в 23:07 Поділитись Опубліковано: В середу в 23:07 На втором этаже окна тоже такие маленькие будут? Крыша двухскатная? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз