megera Опубліковано: 17 грудня 2010 Поділитись Опубліковано: 17 грудня 2010 Nubira, Ваши собаки-загляденье! Подскажите, пожалуйста, у меня подруга интересовалась, у нас есть хорошие заводчики овчарок-лохмачей? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nubira Опубліковано: 17 грудня 2010 Автор Поділитись Опубліковано: 17 грудня 2010 Красавица и мордочка такая умная-умная. Спасибо Nubira, Ваши собаки-загляденье! Подскажите, пожалуйста, у меня подруга интересовалась, у нас есть хорошие заводчики овчарок-лохмачей? лохмачи рождаются практически в каждом помете, потому как почти все овчарки в рецесиве несут ген ДШ. Есть очень красивая ДШ девочка на продажу, у моих знакомых. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
megera Опубліковано: 17 грудня 2010 Поділитись Опубліковано: 17 грудня 2010 Юленька, вот только что всю тему Вашу перечитала. Какая же Вы умничка! Видно, что Вы-ЗАВОДЧИК, а не РАЗВЕДЕНЕЦ. Можно ЛС контакты и стоимость, может, есть сайт, где можно глянуть? Люди думают. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nubira Опубліковано: 17 грудня 2010 Автор Поділитись Опубліковано: 17 грудня 2010 Юленька, вот только что всю тему Вашу перечитала. Какая же Вы умничка! Видно, что Вы-ЗАВОДЧИК, а не РАЗВЕДЕНЕЦ. Можно ЛС контакты и стоимость, может, есть сайт, где можно глянуть? Люди думают. Вот пожалуйста. Девочка от работающих родителей, выращена на отборном питании, уже потихоньку дрессируется. Вобщем - я гарантирую качество. varthof.borda.ru/?1-7-40-00000404-000-0-0-1290289813 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
megera Опубліковано: 17 грудня 2010 Поділитись Опубліковано: 17 грудня 2010 Юль, а можно стоимость ЛС? Я покажу им Майечку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
KarriDa Опубліковано: 17 грудня 2010 Поділитись Опубліковано: 17 грудня 2010 Зимняя Амели Вау........і слів нестачає... яка краса... стільки спокою, гідності і розуму в погляді 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nubira Опубліковано: 29 грудня 2010 Автор Поділитись Опубліковано: 29 грудня 2010 Ураган :D Рожденственское соло! 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
savvang Опубліковано: 29 грудня 2010 Поділитись Опубліковано: 29 грудня 2010 Так Ураган оказывается еще и певец:D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nubira Опубліковано: 29 грудня 2010 Автор Поділитись Опубліковано: 29 грудня 2010 Так Ураган оказывается еще и певец:D Да, неожиданно для нас всех, потому что родители такими талантами не блещут :D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nata20_08 Опубліковано: 30 грудня 2010 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2010 Да, Ураганчик зачетный хлопеЦ! :D 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Damiani Опубліковано: 30 грудня 2010 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2010 Юля, я балдею от ваших собак!:Bravo: 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
megera Опубліковано: 30 грудня 2010 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2010 Да, Ураганчик зачетный хлопеЦ! :D ага! Х-фактор по нем плачет!:D 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nubira Опубліковано: 31 грудня 2010 Автор Поділитись Опубліковано: 31 грудня 2010 Огромное спасибо за комплименты в адрес нашего Ураганчика! Поздравляем всех с неотвратимо наступающим Новым Годом! Счастья и исполнения желания А вот наша красавица-дочурка Кампари! (дочка Амели) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
KarriDa Опубліковано: 12 січня 2011 Поділитись Опубліковано: 12 січня 2011 Огромное спасибо за комплименты в адрес нашего Ураганчика! Поздравляем всех с неотвратимо наступающим Новым Годом! Счастья и исполнения желания А вот наша красавица-дочурка Кампари! (дочка Амели) Юль....я в шоку........ як вона змінилась! яка вона стала КРАСУНЯ!!!!!!!! Я навіть не думала, що так може бути! 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
rombikk Опубліковано: 12 січня 2011 Поділитись Опубліковано: 12 січня 2011 ...я в шоку........ як вона змінилась! яка вона стала КРАСУНЯ!!!!!!!! Я навіть не думала, що так може бути! Можетона с рождения фотомодель,и не только КРАСУНЯ;) но и хитруля,актрисуля,хозяйка и очень умнаяКампашка из тех собак,которые разве шо только не разговаривают:oops: 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
cdboom Опубліковано: 12 січня 2011 Поділитись Опубліковано: 12 січня 2011 Очень красивая собачка!!!Такая темненькая лохмачка, супер просто! 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
KarriDa Опубліковано: 12 січня 2011 Поділитись Опубліковано: 12 січня 2011 Можетона с рождения фотомодель,и не только КРАСУНЯ;) но и хитруля,актрисуля,хозяйка и очень умнаяКампашка из тех собак,которые разве шо только не разговаривают:oops: так, я роздивлялась фото і її, і всіх сестричок-братиків, але вона в дитинстві була трохи іншою. Чарівною, милою, кумедною, але не такою, як зараз... тут просто така царівна-графиня-красуня виросла, що я "сражен на повал" Вони у нас у кожно най-най-най і хитрулі, актрисулі ще ті! Користуючись нагодою, хочу ще виразити захоплення вашою темою. Я заворожена вашим умінням організувати площу,тим, як у вас розпланований город,виноградник, садок, як все висаджено, чистесенько, просто ідеально! Є з чого брати приклад на майбутнє! 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nubira Опубліковано: 13 січня 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 13 січня 2011 Сын Нубиры и Ювенала, красавец Дантэ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
KarriDa Опубліковано: 14 січня 2011 Поділитись Опубліковано: 14 січня 2011 Сын Нубиры и Ювенала, красавец Дантэ Ууух, красень! А вони на зиму темнішими стають трохи, чи це ефект похмурої погоди? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
rombikk Опубліковано: 14 січня 2011 Поділитись Опубліковано: 14 січня 2011 Сын Нубиры и Ювенала, красавец Дантэ Дантэ ваще суперкрасавецочень редкой красоты кобельС такой фактурой в кино сниматься,а от девок(сучек:D)воще отбоя не будет Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
KarriDa Опубліковано: 14 січня 2011 Поділитись Опубліковано: 14 січня 2011 Дантэ ваще суперкрасавецочень редкой красоты кобельС такой фактурой в кино сниматься,а от девок(сучек:D)воще отбоя не будет[/QUO ггг, думаю і від дівок теж відбою не буде аби тільки руки дотягнулись і всьо...пропав парєнь :D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nubira Опубліковано: 14 січня 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 14 січня 2011 Ууух, красень! А вони на зиму темнішими стають трохи, чи це ефект похмурої погоди? Дантэ всегда был очень хорошо пигментирован Дантэ ваще суперкрасавецочень редкой красоты кобельС такой фактурой в кино сниматься,а от девок(сучек:D)воще отбоя не будет Нет, он не будет вязаться Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
KarriDa Опубліковано: 14 січня 2011 Поділитись Опубліковано: 14 січня 2011 Дантэ всегда был очень хорошо пигментирован Юль, я не про пігментацію, про колір хутра! Таке враження, що і Данте і, особливо Кампарі, стали інтенсивніше підпалі, а у Кампарі масочка теж наче темніша стала і взагалі вона стала така яскраво-темно-чепрачна. То мені було цікаво це вони з віком набирають глибини кольору, чи це ефект від хмурої погоди, що затемнює? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nubira Опубліковано: 14 січня 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 14 січня 2011 Юль, я не про пігментацію, про колір хутра! Таке враження, що і Данте і, особливо Кампарі, стали інтенсивніше підпалі, а у Кампарі масочка теж наче темніша стала і взагалі вона стала така яскраво-темно-чепрачна. То мені було цікаво це вони з віком набирають глибини кольору, чи це ефект від хмурої погоди, що затемнює? Нет, это не погода - собаки с возрастом прокрашиваются, набирают цвет. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
KarriDa Опубліковано: 14 січня 2011 Поділитись Опубліковано: 14 січня 2011 Нет, это не погода - собаки с возрастом прокрашиваются, набирают цвет. Дякую за відповідь! Я за своїми лабродівчатками не сильно помічала такого ефекту, це цікаво! Век живи - век учись, глупым так и помрешь (с):D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз