sasha1505 Опубліковано: 17 серпня 2017 Поділитись Опубліковано: 17 серпня 2017 Заказал рабочие перчатки в Америке. Так как не знал какой размер мне подойдет - заказал в двух размерах S и M. Подошел размер S, так что M продаю. Пока очень доволен качеством и комфортом. Вот они: www.amazon.com/dp/B0002YPZKY/ref=twister_B00495ZF84?_encoding=UTF8&psc=1 Цена 300 грн (без торга) Киев Александр 067-238-6пять-3пять Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Чуля Опубліковано: 17 серпня 2017 Поділитись Опубліковано: 17 серпня 2017 (змінено) Палі-стакалі вони мої.. ну нарешті я перший... Тільки не зміг дозвонитись і вже буду зранку, знову- наярювати Змінено 17 серпня 2017 користувачем Чуля Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sasha1505 Опубліковано: 19 серпня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 19 серпня 2017 Палі-стакалі вони мої.. ну нарешті я перший... Тільки не зміг дозвонитись і вже буду зранку, знову- наярювати Вчора відправив. Сподіваюсь, що підійдуть по розміру. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз