Rainbow Опубліковано: 10 серпня 2017 Поділитись Опубліковано: 10 серпня 2017 Стіна з 2НФ. Потрібно почепити бойлер на 80л. Як правильно це зробити? Чи можливо це самому зробити? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
einshteynn Опубліковано: 10 серпня 2017 Поділитись Опубліковано: 10 серпня 2017 У меня дом из такой ерунды построен. В санузле штукатурка + плитка, получилось около 4-5 см. Вешал столитровый на обычные анкерные крюки, 4 шт. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Rainbow Опубліковано: 10 серпня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 10 серпня 2017 У меня дом из такой ерунды построен. В санузле штукатурка + плитка, получилось около 4-5 см. Вешал столитровый на обычные анкерные крюки, 4 шт. Щось не ризукую просто так вішати 110 кг на стіну. Фізику не надуриш. Варіант з хімією. Але тут все не однозначно. Виходить кріплення мінімум 500 гр. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
einshteynn Опубліковано: 10 серпня 2017 Поділитись Опубліковано: 10 серпня 2017 Ну а как иначе, тогда либо подставка либо сквозные шпильки с рейкой на другую сторону стены))) В моём варианте вес распределяется на 4 точки, сначала тоже были сомнения, но набрав полный бойлер воды а потом повиснув на нём они исчезли. Если у вас всего лишь зашпаклёвано по этому кирпичу тогда действительно химический анкер. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Rainbow Опубліковано: 11 серпня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 11 серпня 2017 Наскрізні шпильки не підходять. З другої сторони плитка. Зараз штукартука + шпаклівка (Ферозіт 240) чекаю два тижні до покраски. З цього питання все таки схиляють що треба на хімію. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
wertexan Опубліковано: 11 серпня 2017 Поділитись Опубліковано: 11 серпня 2017 А ви спробуйте на хімію не в колбах а в тюбиках для пістолету. Такий тюбик десь 200-300 грн і там 300мл. + для пустотних конструкцій (2НФ) ще потрібно прикупити спеціальний перфорований дюбель. Щоправда ціна на нього невідповідна — десь 10 грн за кусок пластику. + мабуть краще на шпильки вішати, але це ви мабуть і так зрозуміли. Тоді кріплення вийде зовсім не 500 грн. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Rainbow Опубліковано: 11 серпня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 11 серпня 2017 А ви спробуйте на хімію не в колбах а в тюбиках для пістолету. Такий тюбик десь 200-300 грн і там 300мл. Можна детеальніше уточнити хімію якого виробника? Попередні майсти мені казали там спеціальний пістолет. Це так? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
wertexan Опубліковано: 11 серпня 2017 Поділитись Опубліковано: 11 серпня 2017 Попередні майсти мені казали там спеціальний пістолет. Це так? Ті суміші, з якими я працював, використовують звичайний пістолет для силікону. Є ще пістолети, що можуть використовувати не тюбик а "ковбасу", але в "ковбасі" анкерних сумішей я не бачив. Ціна пістолету — копійки. Конкретно по виробникам я не підкажу — недостатньо досвіду. Але зразу скажу, що 100-110 кг — не навантаження і тому я б не хвилювався особливо щодо міцності анкерної суміші. Вони є різні під різні зусилля. Звичайно міцніші варті дещо дорожче і швидше застигають. Я б для бойлера у 2НФ брав те, що є і вперед. Тільки глибину десь 100 мм треба забезпечити. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
krokygory Опубліковано: 11 серпня 2017 Поділитись Опубліковано: 11 серпня 2017 при плохо очищенном отверстии с химией можно получить проблему. насос для продувки отверстий и щетка вам в помощь. если базовый материал пустотный,то еще нужна сетчатая гильза. что влечет за собой увеличение диаметра отверстия.ну так увеличенной площадью контакта химический анкер и хорош. я за химию,но только в случае если для работы с ней все есть. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз