Аблигация Опубліковано: 31 липня 2017 Поділитись Опубліковано: 31 липня 2017 После строительства дома осталось 21 м2 плитки Naxos. Белая с жемчужным отливом, очень красивая. Куплена в Араксе. По частям не продаем, только весь метраж. Территориально - Левый берег, с.Вишенки. Можем доставить по Киеву. Хотим 500$, это 45% от реальной цены Фото по требованию Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Слава Щ. Опубліковано: 1 серпня 2017 Поділитись Опубліковано: 1 серпня 2017 Фото по требованию Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Аблигация Опубліковано: 1 серпня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 1 серпня 2017 Отправила в личку Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
RSV Опубліковано: 1 серпня 2017 Поділитись Опубліковано: 1 серпня 2017 а здесь фото выложить слабо? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Аблигация Опубліковано: 1 серпня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 1 серпня 2017 Слабо ;) Разучилась))) Если напомните, как это делается, буду благодарна Добавлено через 1 час 28 минут Добавлено через 3 минуты Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
RSV Опубліковано: 1 серпня 2017 Поділитись Опубліковано: 1 серпня 2017 Слабо ;) Разучилась))) Если напомните, как это делается, буду благодарна Добавлено через 1 час 28 минут Добавлено через 3 минуты в окне "Сообщение:" есть скрепочка, кликаете на ней, а дальше всё просто, разберётесь 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
StNick Опубліковано: 2 серпня 2017 Поділитись Опубліковано: 2 серпня 2017 залейте куда то в интернет Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Аблигация Опубліковано: 2 серпня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 2 серпня 2017 Я в olx выставила объявление, но не знаю, можно ли тут давать ссылки на этот ресурс... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
StNick Опубліковано: 2 серпня 2017 Поділитись Опубліковано: 2 серпня 2017 Я в olx выставила объявление, но не знаю, можно ли тут давать ссылки на этот ресурс... можно........... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Аблигация Опубліковано: 2 серпня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 2 серпня 2017 www.olx.ua/obyavlenie/napolnaya-plitka-keramogranit-naxos-italiya-IDtTUS6.html Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Аблигация Опубліковано: 6 серпня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 6 серпня 2017 Торг уместен ;) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Аблигация Опубліковано: 11 серпня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 11 серпня 2017 Актуально Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Аблигация Опубліковано: 18 серпня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 18 серпня 2017 Снижаем цену - 400$ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз