constanta Опубліковано: 19 липня 2017 Поділитись Опубліковано: 19 липня 2017 Есть в наличии фасадная керамическая (цокольная) плитка 60х60 см. Можно ее уложить на пол в тех. помещении- топочной например? Чем єто грозит? Спасибо. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
porterlv Опубліковано: 19 липня 2017 Поділитись Опубліковано: 19 липня 2017 Я, особисто - не проти Кладіть. Загрожує тумаком від дружини за перевитрати. Думаю, фасадна плитка дорожча від звичайної. Хоча, тре почати з перевірки на клас стійкості до стирання. У мене в службових взагалі напівсуха стяжка пофарбована. стоїть другий рік, проблем немає (навантаження мале, мало там ходимо.) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
constanta Опубліковано: 19 липня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 19 липня 2017 Я, особисто - не проти Кладіть. Загрожує тумаком від дружини за перевитрати. Думаю, фасадна плитка дорожча від звичайної. Хоча, тре почати з перевірки на клас стійкості до стирання..) Так она просто есть, лежит без дела... Метраж небольшой, как раз для топочной хватает.... Как я понял она типа керамогранит... На пол должно быть нормально... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз