Fikys_UA Опубліковано: 17 липня 2017 Поділитись Опубліковано: 17 липня 2017 SENSEI FTE-23TW Тип блока - Настенный Тип сплит-система Размер помещения 20 кв. м Мощность в режиме охлаждения 2.07 кВт состояние - Новое в заводской упаковке Цена - 4100грн. т. o63-356-69-o6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
lavilong Опубліковано: 20 липня 2017 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2017 Причина продажи?.. дата производства? Есть ли гарантия?.. Где территориально?... пока бронь до выяснения Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Fikys_UA Опубліковано: 20 липня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 20 липня 2017 причина продажи - возврат долгов д-ту производства посмотрю на коробке вечером, после чего отпишусь. гарантии нет Территориально - Харьков Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
lavilong Опубліковано: 20 липня 2017 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2017 новый стоит на 1000 дороже, я пас... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vadon Опубліковано: 21 липня 2017 Поділитись Опубліковано: 21 липня 2017 новый стоит на 1000 дороже, я пас... Всего лишь на 300грн allo.ua/ru/products/kondicionery/sensei-fte-25-tw_1.html?gclid=CLnw-tnqmdUCFUiMGQod9hoATQ 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
lavilong Опубліковано: 21 липня 2017 Поділитись Опубліковано: 21 липня 2017 спс.. я на розетке смотрел.. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Fikys_UA Опубліковано: 3 серпня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 3 серпня 2017 всем спасибо. тему можно закрыть. Кондиционер продан. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз