Piontkovskiy Опубліковано: 3 липня 2017 Поділитись Опубліковано: 3 липня 2017 Продам телескопическую подставку под обогреватель УФО. Б/у, в хорошем состоянии. Больше не нужна, т.к. повесил на стену. Стоимость: 200грн. Находится в Киеве. Самовывоз с Осокорков или отправка почтой после 100% оплаты. О93 І42 2О 6І Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Piontkovskiy Опубліковано: 26 липня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 26 липня 2017 вверх. 150грн Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Piontkovskiy Опубліковано: 23 серпня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 23 серпня 2017 в продаже Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 23 серпня 2017 Поділитись Опубліковано: 23 серпня 2017 Продам телескопическую подставку под обогреватель УФО. Б/у, в хорошем состоянии. Больше не нужна, т.к. повесил на стену. Стоимость: 200грн. Находится в Киеве. Самовывоз с Осокорков или отправка почтой после 100% оплаты. О93 І42 2О 6І на фото відсутня запчастина. вверху цієї труби має бути ще пластмасове кріплення з болтом і гайками або барашками. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Piontkovskiy Опубліковано: 23 серпня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 23 серпня 2017 на фото відсутня запчастина. вверху цієї труби має бути ще пластмасове кріплення з болтом і гайками або барашками. Это пластмассовое крепление у меня на уфо, он на нем висит на стене. Если его снять для подставки, то уфо невозможно повесить? Я чего-то непонимаю?:D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 23 серпня 2017 Поділитись Опубліковано: 23 серпня 2017 Это пластмассовое крепление у меня на уфо, он на нем висит на стене. Если его снять для подставки, то уфо невозможно повесить? Я чего-то непонимаю?:D та дивно, там для кріплення УФО є окремі кріплення "Г" подібні - 4 шт Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Piontkovskiy Опубліковано: 24 вересня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 24 вересня 2017 ПРОДАНО! Можно закрывать Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення