Dex-paketa Опубліковано: 27 червня 2017 Поділитись Опубліковано: 27 червня 2017 Думал ОСБ накрыть профнастилом, да продавец сказал, что для этих целей профнастил не подходит, слишком маленький наклон. Какие есть варианты? Угол наклона порядка 2х градусов, 1 скат. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
StNick Опубліковано: 27 червня 2017 Поділитись Опубліковано: 27 червня 2017 тут горячиться не стоит www.stroimdom.com.ua/forum/showthread.php?t=15783 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dex-paketa Опубліковано: 28 червня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 28 червня 2017 тут горячиться не стоит www.stroimdom.com.ua/forum/showthread.php?t=15783 Я не просил мнения по поводу плоских крыш, гараж уже стоит, балки перекрытия кинули. Сейчас вопрос исключительно вариант/цена/качество Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
StNick Опубліковано: 28 червня 2017 Поділитись Опубліковано: 28 червня 2017 Так я и говорю изучите темку Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dex-paketa Опубліковано: 28 червня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 28 червня 2017 Да как-то не очень тянет читать 100 страниц флуда ради 1 полезной, если честно Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
мастерок Опубліковано: 28 червня 2017 Поділитись Опубліковано: 28 червня 2017 Ну так и написали бы что это гараж,тогда херню Ваш продавец говорит. У меня сперва был гараж на одну машину,6*4,уклон на 6 метрах аж 20 см,балки 50*150 стояли через метр,зимой при большом снеге наблюдался небольшой прогиб балок,от греха подальше пару раз вылазил на крышу и чистил.Затем я пристроил ещё точно такой же размер,ну и поднял крышу повыше,уклон остался тот же,балки разместил через 60 см.Теперь даже в самый большой снег прогибов не наблюдаю и снег не чищу.Покрытие гаража-старый оцинкованный низкий прямой профиль,0,55 мм,сосед менял крышу,я у него откупил по дешёвке. А вот для чего ОСБ?Планируете утеплять и отапливать?Если по ОСБ,то там вообще любой гамняный металл пойдёт. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dex-paketa Опубліковано: 28 червня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 28 червня 2017 (змінено) Ну так и написали бы что это гараж,тогда херню Ваш продавец говорит. А чем отличается гараж (отапливаемый) от дома в этом плане? А вот для чего ОСБ?Планируете утеплять и отапливать?Если по ОСБ,то там вообще любой гамняный металл пойдёт. Да, минвату. И вроде бы оно все будет теплее, если сверху ОСБ и запенить стыки. Чем профнастил по доскам... Вот такой сказали не подойдет: Змінено 28 червня 2017 користувачем Dex-paketa Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
мастерок Опубліковано: 28 червня 2017 Поділитись Опубліковано: 28 червня 2017 Отапливаемый гараж от дома мало чем отличается,а вот от неотапливаемого-сильно.Поэтому я попросил уточнить этот нюанс.Ведь весь мой опус касался именно неотапливаемого варианта,он на порядок проще и легче.А так Вам необходимо уже с крышниками профи общатся,т.к. всё намного сложнее. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
wertexan Опубліковано: 28 червня 2017 Поділитись Опубліковано: 28 червня 2017 Да, минвату. И вроде бы оно все будет теплее, если сверху ОСБ и запенить стыки. Чем профнастил по доскам...А выведение влаги? А по уклону: можно ставить профнастил и при крайне малых уклонах. Но следует учесть 2 требования: -крайне желательно, чтобы не было стыков вдоль. Если они есть, то стык проклеивать соответствующим герметиком. Мы применяли бутиловую ленту. Гарантии не дает. Делайте 1 длинный лист на весь скат. - Нахлест тоже крайне желательно проклеить. Отдельный гемор это примыкания. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
snitsar Опубліковано: 28 червня 2017 Поділитись Опубліковано: 28 червня 2017 вопрос исключительно вариант/цена/качество Варіанти наступні: 1. Руберойд що наплавляється. По ціні поза конкуренцією, є питання щодо довговічності. Ніколи такого не робив, тому детальніше розповісти не можу. Підходить для даху з ухилом від 2%. 2. Більш модний варіант самоклеючийся килим, наприклад того ж Катепалу. Це як ендовний килим тільки з клеючою полосою. Теж підходить для дахів з дуже малим нахилом. Точної цифри зараз не скажу. 3. ПВХ мембрана. По ціні приблизно як і попередній варіант, але основа інша. Підходить також для найменших кутів нахилу. Такою штукою як правило накривають великі будівлі площею тисячі і тисячі метрів. Тому, можливо, на маленький дах буде важче знайти виконавців, або ціна буде відрізнятися. З недоліків, трохи ніжна поверхня, боїться механічних пошкоджень. 4. Фальцева покрівля. По інструкції застосовується від 3*(градусів), але дуже близько до необхідного. На жаль робота коштує дорожче ніж метал і велика проблема зі спеціалістами. 5. Профнастил рекомендується від 6*, тож монтувати на менший ухил ризиковано. Якщо вже його робити, то висоту профілю брати від 45мм і вище. Стики необхідно ущільнювати і основна проблема це примикання до стіни у коньку. Так як ухил малий, то просто планкою примикання підійти буде проблематично. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dex-paketa Опубліковано: 29 червня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 29 червня 2017 Варіанти наступні: 5. Профнастил рекомендується від 6*, тож монтувати на менший ухил ризиковано. Якщо вже його робити, то висоту профілю брати від 45мм і вище. Стики необхідно ущільнювати і основна проблема це примикання до стіни у коньку. Так як ухил малий, то просто планкою примикання підійти буде проблематично. Все же думаю рискнуть профнастил. Получается, вопрос только в примыкании профнастила к газобетону. Наплавлю туда хорошую гидроизоляцию, сверху закрою жестью. А там посмотрим Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igron Опубліковано: 1 липня 2017 Поділитись Опубліковано: 1 липня 2017 Ане думали о фальцевой кровле от 2 град. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dex-paketa Опубліковано: 1 липня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 1 липня 2017 Ане думали о фальцевой кровле от 2 град. Пошел гуглить... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dex-paketa Опубліковано: 3 липня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 3 липня 2017 Как я понял, фальцевая обойдется больше чем в 2 раза дороже профнастила. Учитывая, что накрываю гараж, и что его крыша скрыта - все же остановлюсь на профнастиле. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igron Опубліковано: 6 липня 2017 Поділитись Опубліковано: 6 липня 2017 С чего Вы взяли, что дороже в 2 раза. Не думаю, что Вы правы. Будет желание можем посчитать. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз