Vikctor Опубліковано: 10 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 10 грудня 2023 А мені спочатку здалося що для заміни лампочек кожного разу доведеться збирати ті подмості😁 Але бачу можна обійтися драбиною. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 10 грудня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 10 грудня 2023 1 час назад, Vikctor сказал: А мені спочатку здалося що для заміни лампочек кожного разу доведеться збирати ті подмості😁 Але бачу можна обійтися драбиною. я теж так спочатку думав, тому заказав 25тис лампи осрам з гарантією 10 років ) але по факту то виявилося зайвим бо драбини з головою ага 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 15 грудня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 15 грудня 2023 Мілкий в кадр не потрапив до полного фен-шуя 12 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volkoff Опубліковано: 19 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 19 грудня 2023 В 03.12.2023 в 22:07, standov сказал: Чогось в нас так виходить що де меблі не шукай а все одно купляти в ікеї. Була потреба великого дивану і зі спальним місцем, шукали тут в місцевих - по факту або абсолютний космос по грошам або не роблять в таких розмірах. Раптово виявилося шо в ікеї по перше абсолютно адекватна ціна навіть з інтересом посередників а по друге він модульний и можна типу половину замовити, зібрати а потім дозамовити другу за місяць (бо бюджет) і докрутити до повного. Але в ході обговорення виявилося що по перше 2 доставки поменьше будуть приблизно в 2 рази дорожче ніж 1 повна а по друге можуть половину оплати зробити частинами. Потім виявилося що він продається по частинам бо модульний і половина частин в одному кінці Польщі а друга половина в іншій і нема гарантій шо буде повний комплект кубіків, коли наче все зібрали - заблокували виїзд фур з Польші. На тижні вирішив зателефонувати дізнатися що диван буде "вже мабуть після майських" але по факту сказали що фура от-от пройшла кордон і все буде комільфо. Мойому знайомому теж так "пощастило" з доставкою через кордон.(точнiше перенесли з проблемою на кордонi) Йому запропонували iмпорт два варiанти, як у вас по "величинi" i поменше другого дизайна. Тому оставили все на весну, тут менi вiн скинув декiлька фото. Да,рiзниця з вашим велика, по кольорам i якостi, там десь (7-8 кольорiв). Такий по розмiру як ваш, приблизно до 3-х тис.уе. А тi поменше, десь вiд 2,2 -2,4тис.уе.(евро) Виходе, майже в ту цiну,а вид i якiсть.. Варiант поменше з регулюючими пiдголовниками на 2-3 положення. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 20 грудня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 20 грудня 2023 Мені дизайн першого взагалі не заходить, ото всьо багацтво не мій варіант. За 3 наче в Україні є варіанти, хз в Мене все-ж біля 2к евро Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 20 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 20 грудня 2023 (змінено) ... Змінено 20 грудня 2023 користувачем Vikctor 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 8 січня Автор Поділитись Опубліковано: 8 січня (змінено) "Трошки" стало холодніше і цікаво було подивитися статистику по грунотовому ТО на вентиляції. Розрахунковий (тобто фактичний) потік на вдув приблизно 300 кубів, скільки на видув сказати не можу але думаю +- так само Тобто ГТО *зараз* догріває на 18 градусів, ентальпійний рекуператор на 8 градусів (ефективність 47% розрахункова), електрична грійка ще на 7. За власними спостереженнями, така висока ефективність ГТО буде не довго, до кінця лютого земля промерзне сильніше і буде ближче до 2-3 градусів вихлоп. Змінено 8 січня користувачем standov 6 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 8 січня Поділитись Опубліковано: 8 січня Супер! І ніяких проблем з розморозкою рекуператора! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 8 січня Поділитись Опубліковано: 8 січня 10 минут назад, yur43 сказал: Супер! І ніяких проблем з розморозкою рекуператора! Так він же ентальпійниї. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 8 січня Автор Поділитись Опубліковано: 8 січня 2 часа назад, Vikctor сказал: Так він же ентальпійниї. ну для них то наче як менш велика проблема але не нульова, мембрана то все одно якусь вологу має і -15 можуть думаю заморозити а ще і мабуть порвати тонку мебрану, в мого рекуператора є алгоритм автоматичного відтаювання навіть не дивлячись на те що він ентальпійний 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vladimir_vro Опубліковано: 9 січня Поділитись Опубліковано: 9 січня (змінено) 9 годин тому, standov сказав: ну для них то наче як менш велика проблема але не нульова, мембрана то все одно якусь вологу має і -15 можуть думаю заморозити а ще і мабуть порвати тонку мебрану, в мого рекуператора є алгоритм автоматичного відтаювання навіть не дивлячись на те що він ентальпійний у мене сьогодні зарнку з ГТО було +3.4 вже, яка температура була на вулиці не знаю. А вчора при - 12на вулиці було +5.4 з під землі Змінено 9 січня користувачем vladimir_vro 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 9 січня Поділитись Опубліковано: 9 січня 12 годин тому, Vikctor сказав: Так він же ентальпійниї. перші два-три роки точно ентальпійні, я не вірю у вічність тієї "промокашки" Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 9 січня Автор Поділитись Опубліковано: 9 січня 2 часа назад, vladimir_vro сказал: у мене сьогодні зарнку з ГТО було +3.4 вже, яка температура була на вулиці не знаю. А вчора при - 12на вулиці було +5.4 з під землі В мене в цьому році нижче 5.5 ще не було, але десь так під лютий буде стабільно 2-3. Земля померзає, як виявляється, не швидко Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 9 січня Автор Поділитись Опубліковано: 9 січня 2 часа назад, yur43 сказал: перші два-три роки точно ентальпійні, я не вірю у вічність тієї "промокашки" Значить в мене ще ентальпійний) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 14 січня Автор Поділитись Опубліковано: 14 січня Трошки колхозу, буде місце де кидають водити. По теплу думаю дорихтую а поки най так. Внизу зробив з сантехнічної переходки "муфту", куде буде пропускатися вилка зарядки 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BugS Опубліковано: 14 січня Поділитись Опубліковано: 14 січня 15 хвилин тому, standov сказав: Трошки колхозу, буде місце де кидають водити. По теплу думаю дорихтую а поки най так. Внизу зробив з сантехнічної переходки "муфту", куде буде пропускатися вилка зарядки Дерево росте, щиток все вище, кабель натягується) Про пожежне небезпеку не говоримо. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 14 січня Автор Поділитись Опубліковано: 14 січня 5 минут назад, BugS сказал: Дерево росте, щиток все вище, кабель натягується) Про пожежне небезпеку не говоримо. 1) там 3 кільця кабелю за ящиком, нічого там не натягується, то я його підмотав щоб діти не смикали 2) про пожежну не говоримо, це все тимчасове до моменту поки буде постйніий навіс 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tamburello Опубліковано: 15 січня Поділитись Опубліковано: 15 січня 20 часов назад, BugS сказал: Дерево росте, щиток все вище, кабель натягується) Про пожежне небезпеку не говоримо. дерево не росте с землі вгору там де ящик - там воно тільки товще буде ставати 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
blacktigra Опубліковано: 15 січня Поділитись Опубліковано: 15 січня (змінено) 1 час назад, Tamburello сказал: дерево не росте с землі вгору В умовах воєнного стану може рости і вгору. Змінено 15 січня користувачем blacktigra 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 15 січня Автор Поділитись Опубліковано: 15 січня 8 минут назад, blacktigra сказал: В умовах воєнного стану може рости і вгору. але тихо-тихо Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 20 січня Автор Поділитись Опубліковано: 20 січня Обв'язка вуличних розеток під зарядку (плюс диф на іншому боці в щиті) за допомогою якої зможу моніторити хід заряду, використання енергії та вимикати на всяк випадок віддалено. 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 20 січня Поділитись Опубліковано: 20 січня 3 часа назад, standov сказал: ...за допомогою якої зможу моніторити хід заряду, використання енергії та вимикати на всяк випадок віддалено. А що саме відповідає за це? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 20 січня Автор Поділитись Опубліковано: 20 січня 1 час назад, Vikctor сказал: А що саме відповідає за це? Реле shelly 3em (нижній ряд саме ліве). Це вже в мене четверте таке, це трифазний вимірювач споживання/напруги на струмових кільцях з одним вихідним реле на яке повісив контактор. Тобто споживання по всім фазам йде в опенхаб а вихідне реле можна рубить все (але тут я не впевнений що після такого машина сама стане на зарядку, більше на всяк випадок щоб коли я не вдома не було працюючих "публічних" розеток ) 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 26 січня Автор Поділитись Опубліковано: 26 січня (змінено) У відповідності до назви теми купив собі трошки заморочений фільтр осмосу "під мийку" Canature RO-400 UX/DF. Це 400галонний протоковий фільтр на 5 ступенів (*БЕЗ БАКА*) з помпою, без мінералізатора, в зборі з автоматикою (промивка ще там шось) на стандартних картриджах. Судячи з того що він є на офіційному сайті Raifil це якась їхня історія, або якась "дружня компанія" (але то не точно). В комплекті українська інструкція, продає в тч епіцентр (але ціна вище). Заявлено литр на хвилину, чого я вирішив шо мені вистачить, бо я з великим упередженням ставлюся до накопичувальних баків. Ціна фільтру (13к), як на мене, дуже демократична. Оскільки в неті фактично не знайшов реальних відгуків тож нафоткав всередині сам ) Зроблено непогано, все модульне, виглядає як фабрічна продумана конструкція, і в теорії ремонтопригодне бо на стандартних компонентах (виключення лише нижня пластикова "шина"). Знайшов навіть офіційний сайт і він виглядає дуже не маленьким, не виглядає як подвал з алі. www.canature-global.com/Products/info.aspx?itemid=116&lcid=26 Змінено 26 січня користувачем standov 7 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 26 січня Поділитись Опубліковано: 26 січня 37 минут назад, standov сказал: У відповідності до назви теми купив собі трошки заморочений фільтр осмосу "під мийку" Canature RO-400 UX/DF. Це 400галонний протоковий фільтр на 5 ступенів (*БЕЗ БАКА*) з помпою, без мінералізатора, в зборі з автоматикою (промивка ще там шось) на стандартних картриджах. Судячи з того що він є на офіційному сайті Raifil це якась їхня історія, або якась "дружня компанія" (але то не точно). В комплекті українська інструкція, продає в тч епіцентр (але ціна вище). Заявлено литр на хвилину, чого я вирішив шо мені вистачить, бо я з великим упередженням ставлюся до накопичувальних баків. Ціна фільтру (13к), як на мене, дуже демократична. Оскільки в неті фактично не знайшов реальних відгуків тож нафоткав всередині сам ) Зроблено непогано, все модульне, виглядає як фабрічна продумана конструкція, і в теорії ремонтопригодне бо на стандартних компонентах (виключення лише нижня пластикова "шина"). Знайшов навіть офіційний сайт і він виглядає дуже не маленьким, не виглядає як подвал з алі. www.canature-global.com/Products/info.aspx?itemid=116&lcid=26 Круто. 1л за хвилину це супер швидкість. Я 19л бутиль наповнюю години півтори напевно. Це при умові повного накопичувача на 6л+ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз