standov Опубліковано: 26 липня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 26 липня 2023 16 часов назад, NBB сказал: перила де замовляли? яка вартість? дякую перила то історія досить муторна, там три контори по черзі бралися та переважно зникали в закат, останній був якийсь акаунт в інсті, є нормер телефона якщо цікаво пишіть в лічку - дам, по ціні то дуже питання ніпрошо, бо по перше все 100 разів помінялося, по друге все максимально індивідуально як по матеріалам так і по роботі, і по трете робило багато людей і до останнього вже дійшли встановлені іншими закладні наприклад які фактично стали третину прайсу Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 27 липня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 27 липня 2023 (змінено) В 26.05.2023 в 13:38, Vikctor сказал: gant це наче кітай? А я як довбень придбав італійску, яка виявилась зовсім не такою всепогодною як ваша... а можна поподробніше? це про nice мова? я так наче нагуглив що його можна купити з герконами замість механічних концевиків але продавці на мене дивляться як на дебіла щось. Думаю шо поставити, з одного боку варіант не вийо і купити китайський edinger, з іншого не хочеться зраджувати назві теми і nice це техніка наче іншого сорту, але там механічні вимикачі які наче як не комільфо, але наче можна і герконові, якось Змінено 27 липня 2023 користувачем standov Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 27 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 27 липня 2023 5 часов назад, standov сказал: а можна поподробніше? це про nice мова? ... Беріть вище - мова про лідера думок й порад форумських воротарів САМЕ. Ця італійська "безвідмовна" автоматика чомусь дуже не любе мороз. А ще вона не любе кригу. Їй взагалі мало що довподоби... В літку працює бездоганно. А коли на вулиці нижче +5, то вже як вийде... Тобто в моєму випадку - десь половину часу в мене немає ніяких проблем з автоматикою... 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 27 липня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 27 липня 2023 17 минут назад, Vikctor сказал: десь половину часу в мене немає ніяких проблем то вже непогано в наш час ) 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 27 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 27 липня 2023 30 минут назад, Vikctor сказал: Беріть вище - мова про лідера думок й порад форумських воротарів САМЕ. Ця італійська "безвідмовна" автоматика чомусь дуже не любе мороз. А ще вона не любе кригу. Їй взагалі мало що довподоби... В літку працює бездоганно. А коли на вулиці нижче +5, то вже як вийде... Тобто в моєму випадку - десь половину часу в мене немає ніяких проблем з автоматикою... У меня с каме проблема только после ледяного дождя, но у меня ворота деревом зашиты я их руками сдвинуть не смог, получилось на пару с приводом и то я ломом сдвинул и потом когда поехали доталкивал А так брать по весу с запасом, у меня на въезде в городок стоял гант это примерно 500-1000 открытий в сутки работал пока туда никто не лазил, потом орки отломали, сейчас алютех работает пока соседи не лазят, у нас есть десяток кто за 7 лет не может 200 грн на брелок выделить в итоге ворота постоянно вандалят 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 27 липня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 27 липня 2023 (змінено) я теоретично планую edinger 10й (має бути з запасом по вазі) але все-ж nice підкупає значно більш цивілізованим виконанням да і двігло DC, АЛЕ в нього механічні вимикачі, з якими я свого часу налюбився на арендованому житлі - трошки сніжком присипало, той сніжок туди-сюди повозило по рейці і всьо, мотогчик своїм життям живе доки ти то все не відшкрябаєш. Якби був nice з герконами як китайці то бзяв би не думаючи, але схоже таки edinger буде Змінено 27 липня 2023 користувачем standov Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 28 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 28 липня 2023 9 годин тому, Vikctor сказав: мова про лідера думок й порад форумських воротарів САМЕ. Ця італійська "безвідмовна" автоматика чомусь дуже не любе мороз. А ще вона не любе кригу. Їй взагалі мало що довподоби... В мене САМЕ, ворота ставили ще в 2011 році. Завжди є сніг і багато. Ворота працюють безвідмовно. Виконавець з форуму - Вратарь. Ворота ставили ще на початку будівництва, тож будівельники користувались постійно. Все ціле, все працює. Ніяких замін не було. За весь час Вратарь був 2 рази- викликали, бо ворота не відкривались. Щось там треба було підкрутити- все зайняло 5-10 хвилин. Хоч сніг, хоч обледеніння- ворота відмінно працюють. Ворота з металопрофілю. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 28 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 28 липня 2023 Подивіться ще на Comunello , у нас ця автоматика з 2013, жодних нарікань ( тьху 3 рази), ворота дуже важкі, бо зашиті деревом з двох сторін, ширина 4.5 метрів висота 2.20 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 13 серпня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 13 серпня 2023 Робота над помилками. Так історично склалося що я чогось (хз чого), в кабінеті вентиляцію до дифузора зробив жорсткою трубою, ще і пластиковою ще і прямокутною. В інших кімнатах в мене всюди кругла оцинковка і останній метр гібкий повітропровод в сінтепоні. А ось кабінет якось шось переколхозив. В результаті кабінет це єдина кімната де в мене вентиляцію дуже чутно, прям дуже. Псіханув, переробив на гнучкий круглий і о чудо! ПС. Не робіть як я, робіть правильно одразу ) 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vstar Опубліковано: 14 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 14 серпня 2023 7 годин тому, standov сказав: ПС. Не робіть як я, робіть правильно одразу ) Істина! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 18 серпня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 18 серпня 2023 (змінено) Купив в хозяйство страшну пепяку, це явно заводський рефарб від виглядом нової але 2тис грн різниці з розницею того мають бути варті (єдине шо десь масльонку в процесі пролюбили). 6 дюймов шина, однією рукою зручно, головне шось собі не відрізати, має закривати 95% потреб, бо моя з 35шиною занадто довго розчихляти, провод ото всьо, да і явно я не займаюся валкою дерев. Змінено 18 серпня 2023 користувачем standov 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mastervovik Опубліковано: 18 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 18 серпня 2023 (змінено) 1 час назад, standov сказал: Купив в хозяйство страшну пепяку, це явно заводський рефарб від виглядом нової але 2тис грн різниці з розницею того мають бути варті (єдине шо десь масльонку в процесі пролюбили). 6 дюймов шина, однією рукою зручно, головне шось собі не відрізати, має закривати 95% потреб, бо моя з 35шиною занадто довго розчихляти, провод ото всьо, да і явно я не займаюся валкою дерев. В мене аналог з алі, вже майже 5 років маслає) Масльонки також нема. Скільке відсотків потреб закриває не знаю , тому що ланцюгової бензо не маю. Але березу за 2-3 захода спиляв)) Змінено 18 серпня 2023 користувачем mastervovik 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 18 серпня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 18 серпня 2023 1 минуту назад, mastervovik сказал: В мене аналог з алі, вже майже 5 років маслає) Масльонки також нема. Скільке відсотків потреб закриває не знаю , тому що ланцюгової бензо не маю. Але березу за 2-3 захода спиляв)) В мене ріобівське майже все + акуми, 2 швидкі зарядки. Спочатку на цю і дивився але та шо в розниці тушка виходила як ал-ко або метабо в комлекті з акб, то-ж вже думав свічнутся на іншу екосистему, але на олкс попалася з дисконтом великим, доля залишатися на ріобі. З масльокою не зрозуміло, в ютюбе наче є а в бумажному мані жодного слова про масло, може для різних ринків по різному, бо ця схоже не американська а іспанська 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bs0d Опубліковано: 23 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 23 серпня 2023 Пригадую ви цікавилися, а оскільки моєї теми не існує, то "ось вам". Замовив у китайців частотник Ausenist Y620 water pump VFD 2.2kw, по ціні аж $131 + доставка, плюс "не китайський" данфос датчик окремо, підключив до свого 1ф педроли, трохи потицяв налаштувань і все готово: навіть крапельний автополив з невеликою витратою фігачить з рівним тиском в 3 бари. А ще девайс має рс485, з якого як мінімум можна знімати показники моніторінгу (read регістри перевірив особисто), а як максимум - міняти налаштування (write регістри в принципі не пробував). З очевидних мінусів наразі: коли вихідна частота відмінна від 0 - постійно волає вентилятор; зрозуміло що питання вирішується не складно, просто констатую. Загалом досвід експтуатації приблизно пару днів, тобто ніякий, і навіть про натяк на надійність не варто і казати. Для іншої спільноти запилив мікро-відео, просто щоб "довести" здатність конденсаторних 1ф двигунів працювати з пч: https://www.youtube.com/watch?v=A7AIRBzmkDs 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
anabioz Опубліковано: 23 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 23 серпня 2023 1 година тому, bs0d сказав: Пригадую ви цікавилися, а оскільки моєї теми не існує, то "ось вам". Замовив у китайців частотник Ausenist Y620 water pump VFD 2.2kw, по ціні аж $131 + доставка, плюс "не китайський" данфос датчик окремо, підключив до свого 1ф педроли, трохи потицяв налаштувань і все готово: навіть крапельний автополив з невеликою витратою фігачить з рівним тиском в 3 бари. А ще девайс має рс485, з якого як мінімум можна знімати показники моніторінгу (read регістри перевірив особисто), а як максимум - міняти налаштування (write регістри в принципі не пробував). З очевидних мінусів наразі: коли вихідна частота відмінна від 0 - постійно волає вентилятор; зрозуміло що питання вирішується не складно, просто констатую. Загалом досвід експтуатації приблизно пару днів, тобто ніякий, і навіть про натяк на надійність не варто і казати. Для іншої спільноти запилив мікро-відео, просто щоб "довести" здатність конденсаторних 1ф двигунів працювати з пч: https://www.youtube.com/watch?v=A7AIRBzmkDs То Ви взяли 3фазний чи однофазний, з відео не зрозумів? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bs0d Опубліковано: 23 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 23 серпня 2023 2 часа назад, anabioz сказал: То Ви взяли 3фазний чи однофазний, з відео не зрозумів? Відповім чесно: я не шарю. Схоже він розрахований на підключення 3ф двигуна, за схемою "220-230в між фазами" (якщо така існує в принципі, повторюся: я не шарю), між двома фазами на 50гц показує 220в, для підтвердження "слів" мультиметра підкинув туди 100вт лампочку, що не вибухнула, і перехрестившись підключив дві фази на вхід пульта (див під спойлер) Спойлер Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 28 серпня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 28 серпня 2023 (змінено) В 23.08.2023 в 19:51, bs0d сказал: Ausenist Y620 water pump VFD 2.2kw, по ціні аж $131 + доставка дякую за інформацію, подилюся, ціна якось виглядає не дуже. В тому плані шо за умовні 200 *тут* вже є шось умовно-брендоване типу італтехніки але не 2.2квт Змінено 28 серпня 2023 користувачем standov Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bs0d Опубліковано: 29 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 29 серпня 2023 21 час назад, standov сказал: дякую за інформацію, подилюся, ціна якось виглядає не дуже. В тому плані шо за умовні 200 *тут* вже є шось умовно-брендоване типу італтехніки але не 2.2квт Ну Nettuno Universal наче потягне трохи дорожче за 200, десь в два рази) Наступний раз я б задумався між промисловими варіантами типу Danfoss FC 51 та www.acprivod.ua/uk/product/peretvoryuvach-chastoti-cfm210-2-2kvt/, і таки більше схиляюсь до другого, через те, що український виробник зможе надати сапорт і надати якийсь базовий шаблон налаштувань під насос Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 29 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 29 серпня 2023 2 часа назад, bs0d сказал: Ну Nettuno Universal наче потягне трохи дорожче за 200, десь в два рази) Наступний раз я б задумався між промисловими варіантами типу Danfoss FC 51 та www.acprivod.ua/uk/product/peretvoryuvach-chastoti-cfm210-2-2kvt/, і таки більше схиляюсь до другого, через те, що український виробник зможе надати сапорт і надати якийсь базовий шаблон налаштувань під насос Я пробовал с данфоссом и, честно говоря, ну совсем не то пальто. Настроить нормально так и не смог, возможно руки из жопы, но артефактов в работе просто легион. Вернулись к штатному типовому изделию от италтехники и пока нареканий особых нет. Ну как нет, с данфоссом было на порядок больше и сложнее. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 29 серпня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 29 серпня 2023 39 минут назад, murava сказал: Вернулись к штатному типовому изделию от италтехники и пока нареканий особых нет. а штатне тут в даному випадку що саме? Nettuno чи Sirio? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 29 серпня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 29 серпня 2023 3 часа назад, bs0d сказал: дорожче за 200, десь в два рази да, можливо шось попутав, в голові ціна на сіріо ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 29 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 29 серпня 2023 58 минут назад, standov сказал: а штатне тут в даному випадку що саме? Nettuno чи Sirio? Сирио Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 29 серпня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 29 серпня 2023 6 минут назад, murava сказал: Сирио ну то не дуже цікаво в контексті обговорення, бо стартова історія була в тому що потрібен з виносним датчиком тиску бо є потреба в розборі води до його (сіріо) клапана. З сіріо я так розумію особливих проблем і не очікується коли він відходить до схеми. А що саме було з данфосом не так, з чим стикнулися і що не змогли забороти? Він був з виносним датчиком? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 29 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 29 серпня 2023 Датчик давления да, был выносной. Одна из проблем - он не выключался после маленького водоразбора. То есть ты набрал стакан, он вкл, кран закрыт - а он перешёл в самый малый режим и гудит. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bs0d Опубліковано: 30 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 30 серпня 2023 (змінено) Я гідробак на 100л нікуди не прибирав. Налаштування пч 2.4 on, 3.0 off, відповідно коли бак спустили до 2.4 помивши руки, чи зливши бачок, пч увімкнувся, накачав до 3.0 і вирубився Змінено 30 серпня 2023 користувачем bs0d Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз