outdoor24 Опубліковано: 19 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 19 червня 2023 а у вас відливи на 1му і 2му поверхах відрізняються якістю виконання. це так задумано 😉 чи внизу тимчасові? верхні часом не алюмінієві? якщо так, то де брали? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 19 червня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 19 червня 2023 2 часа назад, outdoor24 сказал: а у вас відливи на 1му і 2му поверхах відрізняються якістю виконання. це так задумано 😉 чи внизу тимчасові? верхні часом не алюмінієві? якщо так, то де брали? всюди однакові, алюмінієві але місцями провтикали з глибиною а місцями пошкодили ) Встановлював дуже давно нажаль вже не знайду де 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 1 липня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 1 липня 2023 Скільки не ра*** матеріали а все одно біжати за новими. Так і в мене, термодошки не вистачило, знову місяць очікування але вхідна група вийшла бомба-ракета 24 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 8 липня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 8 липня 2023 Вибачайте, правда остання ) ну гарно виходить 29 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
normal Опубліковано: 8 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 8 липня 2023 Прям хочеться людину похвалить, но вона тоді розслабиться і перестане викладать нові роліки... тому краще промовчим Ж))) 2 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Krut1la Опубліковано: 8 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 8 липня 2023 Дуже гарно 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 8 липня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 8 липня 2023 2 часа назад, normal сказал: Прям хочеться людину похвалить, но вона тоді розслабиться і перестане викладать нові роліки... тому краще промовчим Ж))) Ой та прямо )) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 11 липня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 11 липня 2023 Через 7 років дійшли руки до фасадного паркану та заїзду. Буде комбінація габіонів та металевих жалюзей на бетонній ленті. ПС. Знаю шо любите розглядати арматуру в ленті ) 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
blacktigra Опубліковано: 11 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 11 липня 2023 8 минут назад, standov сказал: Буде комбінація габіонів та металевих жалюзей на бетонній ленті. А глибина стрічки яка? По хфото важко зрозуміти. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 11 липня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 11 липня 2023 7 минут назад, blacktigra сказал: А глибина стрічки яка? По хфото важко зрозуміти. Занадто глибоко як на мене, з урахуванням того що будуть габілни) десь сантиметрів 70 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
blacktigra Опубліковано: 11 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 11 липня 2023 48 минут назад, standov сказал: Занадто глибоко як на мене, з урахуванням того що будуть габілни) десь сантиметрів 70 Цікаве рішення, не зустрічав такого. А чого саме цей варіант обрали? Зазвичай або ростверк роблять, або стрічку заглиблюють на метр. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 11 липня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 11 липня 2023 36 минут назад, blacktigra сказал: Цікаве рішення, не зустрічав такого. А чого саме цей варіант обрали? Зазвичай або ростверк роблять, або стрічку заглиблюють на метр. та по габіонам взагалі інколи на грунт ставлять, бо воно-ж трохи живе за природою, це більше історія про зв'язати всю конструкцію шоб воно геометрично не плавало в отворах (хвіртка, ворота). В мене боковий забор взагалі лента сантиметрів 40 в глибину, вже 8 років. То якась легка форма наркоманї як на мене метр під забор, враховуючи шо там нема ніяких можливостей накопичення вологи 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
blacktigra Опубліковано: 11 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 11 липня 2023 Якщо наркоманія то про стрічку глибиною в метр під забор то тут я згоден. А от щодо стрічки глибиною 70 см, то доволі незвичне рішення. Для захисту від морозного пучення то наче мало, а для відносно легкого забору то вже занадто. А чому не ростверк? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 11 липня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 11 липня 2023 1 минуту назад, blacktigra сказал: А от щодо стрічки глибиною 70 см, то доволі незвичне рішення. ну як на мене то теж забагато але вирили саме стільки ))) ну тобто я не проконтролював, хлопці самі все порахували і зробили, оскільки бетона там відносно небагато і його доля в загальному прайсі не суттєва то я забив, най буде. ростверк не в дизайні Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
blacktigra Опубліковано: 11 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 11 липня 2023 12 минут назад, standov сказал: ну тобто я не проконтролював, хлопці самі все порахували і зробили Тоді більше не зайобую 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 11 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 11 липня 2023 6 часов назад, blacktigra сказал: ...Зазвичай або ростверк роблять, або стрічку заглиблюють на метр. Під паркан? Я 60см робив під бутовий і то забагато як на мій смак... А тут габіони та металеві жалюзі - що їм буде?... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
blacktigra Опубліковано: 11 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 11 липня 2023 1 час назад, Vikctor сказал: Під паркан? Так. Я звісно можу помилятися, але завжди вважав що фундамент має бути нижчим за глибину промерзання у випадках коли неможливо захистити грунт від промерзання або замінити його на щось, що не схильне до пучення. Пісок, або щебінь наприклад. Обкладати фундамент під паркан еппс безглуздо, замінювати грунт на пісок теж. Чи не простіше тоді зробити фундамент одразу таким, на який не впливатиме мороз. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
facepalm owl Опубліковано: 11 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 11 липня 2023 В 01.07.2023 в 23:16, standov сказал: Скільки не ра*** матеріали а все одно біжати за новими. Так і в мене, термодошки не вистачило, знову місяць очікування але вхідна група вийшла бомба-ракета А можна в лс контакти чи лiнк цієї крутоти з термодеревом? За інсайд по ціні також не відмовлюся. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 11 липня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 11 липня 2023 1 минуту назад, facepalm owl сказал: А можна в лс контакти чи лiнк цієї крутоти з термодеревом? За інсайд по ціні також не відмовлюся. Фасад робить olsay, дерево в них на потоці і якийсь свій постачальник, olsay.com.ua/fasady/fasady-z-termodoshky/ 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mastervovik Опубліковано: 12 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 12 липня 2023 6 часов назад, blacktigra сказал: Так. Я звісно можу помилятися, але завжди вважав що фундамент має бути нижчим за глибину промерзання у випадках коли неможливо захистити грунт від промерзання або замінити його на щось, що не схильне до пучення. Пісок, або щебінь наприклад. Обкладати фундамент під паркан еппс безглуздо, замінювати грунт на пісок теж. Чи не простіше тоді зробити фундамент одразу таким, на який не впливатиме мороз. В загалі ні якого сенсу в метровому фундаменті під забор, навіть навіть набагато гірше ніж мзлф! 70 см також ні туди ні сюди, як що ви тільки не заливаєте в професійній опалубці. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vstar Опубліковано: 12 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 12 липня 2023 Мені до забора ще далеко, але робити стрічковий із заглибленням по периметру це дуже кучеряво по коштах. Розглядатиму варіант ригельного типу з кроком стійок 2 м. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 12 липня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 12 липня 2023 (змінено) 9 часов назад, blacktigra сказал: Так. Я звісно можу помилятися, але завжди вважав що фундамент має бути нижчим за глибину промерзання у випадках коли неможливо захистити грунт від промерзання або замінити його на щось, що не схильне до пучення. Пісок, або щебінь наприклад. Обкладати фундамент під паркан еппс безглуздо, замінювати грунт на пісок теж. Чи не простіше тоді зробити фундамент одразу таким, на який не впливатиме мороз. Пучення воно вимагає ще постійну наявність сильної вологи, коли в вас є кровля з якої витікають "кудись поруч" кубометри води то одна історія, коли є лента яка відкрита з усіх боків а площа того всього мінімальна то воно буде простати/дренувати раніше ніж шось кудись почне піднімати, я так це бачу ) Вже не кажучи про то що глибина промерзання то штука трохи з довідника, на той момент коли грунт теоретично промерзне на ту глибину то там вологи вже не залишиться, якщо звісно вона не підживлюється звідкись Змінено 12 липня 2023 користувачем standov Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kaha Опубліковано: 12 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 12 липня 2023 Можно сделать утепленную отмостку по обеим сторонам ленты забора, и можно не заглубляться на метр 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 12 липня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 12 липня 2023 І електричній підігрів ) 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 12 липня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 12 липня 2023 32 минуты назад, Vstar сказал: Мені до забора ще далеко, але робити стрічковий із заглибленням по периметру це дуже кучеряво по коштах. Розглядатиму варіант ригельного типу з кроком стійок 2 м. Ну воно якщо паркан з профнастіла/сітки і стовпчики 40 то звичайно, в мене бокові секції такі, там дійсно бетон був суттєвої частиною прайсу, але коли паркан трошки складніше то основна ціна зовсім не в ленті та бетоні, нажаль 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз