БеLка Опубліковано: 21 червня 2017 Поділитись Опубліковано: 21 червня 2017 (змінено) Продам поддоны 1000х1200 30шт. - 30гр./1шт. бадью для замеса цемента - 150гр. асбестовые трубы высота 1 метр 6шт. - 50гр./1шт. Змінено 21 червня 2017 користувачем БеLка Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
lavilong Опубліковано: 21 червня 2017 Поділитись Опубліковано: 21 червня 2017 асбестовые метровые трубы сколько штук? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
БеLка Опубліковано: 21 червня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 21 червня 2017 асбестовые метровые трубы сколько штук? Шесть штук. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
lavilong Опубліковано: 21 червня 2017 Поділитись Опубліковано: 21 червня 2017 заберу 6 шт за 50 грн.. где территориально? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
БеLка Опубліковано: 21 червня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 21 червня 2017 заберу 6 шт за 50 грн.. где территориально? м.Славутич Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
БеLка Опубліковано: 22 червня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 22 червня 2017 lavilong, молчит. Асбестовые трубы продаю. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
lavilong Опубліковано: 22 червня 2017 Поділитись Опубліковано: 22 червня 2017 Лавилонг сказал же, что заберет.. только ему с борщаги те трубі золотіе получатся... сейчас віясняется, возможно на віходніх надо будет на ДВРЗ ехать.. осталось выяснить по времени.. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
БеLка Опубліковано: 22 червня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 22 червня 2017 Лавилонг сказал же, что заберет.. только ему с борщаги те трубі золотіе получатся... сейчас віясняется, возможно на віходніх надо будет на ДВРЗ ехать.. осталось выяснить по времени.. Напишите мне свой тел. в личку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
БеLка Опубліковано: 4 липня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 4 липня 2017 Продаются поддоны от газового блока Аэрок. Размер 1000мм. х 1200мм. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lilya_helpdog Опубліковано: 5 липня 2017 Поділитись Опубліковано: 5 липня 2017 Продаются поддоны от газового блока Аэрок. Размер 1000мм. х 1200мм. а можно фото? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
БеLка Опубліковано: 5 липня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 5 липня 2017 а можно фото? Конечно можно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lilya_helpdog Опубліковано: 5 липня 2017 Поділитись Опубліковано: 5 липня 2017 я прошу прощения, но, ничего не поняла из фото( можно анфас, так сказать. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
БеLка Опубліковано: 5 липня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 5 липня 2017 я прошу прощения, но, ничего не поняла из фото( можно анфас, так сказать. Можно и анфас, но только на выходных будут фото. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
БеLка Опубліковано: 5 липня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 5 липня 2017 Вот что то подобное. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lilya_helpdog Опубліковано: 5 липня 2017 Поділитись Опубліковано: 5 липня 2017 ага, просто стандартные) мне такие и нужны. я подумаю, потому как еще и перевозка. что-то уступите? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
БеLка Опубліковано: 5 липня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 5 липня 2017 ага, просто стандартные) мне такие и нужны. я подумаю, потому как еще и перевозка. что-то уступите? Пишите в личку. Договоримся. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Sh@k Опубліковано: 6 липня 2017 Поділитись Опубліковано: 6 липня 2017 Сколько есть в наличии поддонов? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
БеLка Опубліковано: 6 липня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 6 липня 2017 Сколько есть в наличии поддонов? Около 30шт. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
БеLка Опубліковано: 25 липня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 25 липня 2017 Поддоны в продажа. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз