Lukas Опубліковано: 13 червня 2017 Поділитись Опубліковано: 13 червня 2017 Отдам дверь металлическую (только дверь, без коробки). С одной стороны обшита деревом. С ручкой, замком. Толщину металла не знаю, но дверь тяжелая. Самовывоз. Оболонь. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vital-777 Опубліковано: 13 червня 2017 Поділитись Опубліковано: 13 червня 2017 Отдам дверь металлическую (только дверь, без коробки). С одной стороны обшита деревом. С ручкой, замком. Толщину металла не знаю, но дверь тяжелая. Самовывоз. Оболонь. бронь до выяснения. Посмотрите личку пожалуйста. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
нарем Опубліковано: 13 червня 2017 Поділитись Опубліковано: 13 червня 2017 Следующий на бронь. Напишите размеры и открывание. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lukas Опубліковано: 14 червня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 14 червня 2017 Забронировано vital-777 до четверга Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Yaroslav-x777 Опубліковано: 14 червня 2017 Поділитись Опубліковано: 14 червня 2017 Постою і я в черзі)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lukas Опубліковано: 16 червня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 16 червня 2017 Дверь уехала. Тему можно закрыть. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vital-777 Опубліковано: 16 червня 2017 Поділитись Опубліковано: 16 червня 2017 Дверь уехала. Тему можно закрыть. Хозяину огромное спасибо и крепкого здоровья!!! п.с. дверь тяжелая Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз