Скрипка Александр Опубліковано: 29 травня 2017 Поділитись Опубліковано: 29 травня 2017 Проблема в том что надо всего 50 метров , к пятнице... посоветуйте куда бежать . КИЕВ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дрёма Опубліковано: 29 травня 2017 Поділитись Опубліковано: 29 травня 2017 Читаю на другом форуме и рука сама потянулась объединить темы и людей : forum.autoua.net/showflat.php?Cat=0&Number=8420265&an=0&page=0#Post8420265 Еще 5 метров и втроем купите минимальный объем 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
looncap Опубліковано: 31 травня 2017 Поділитись Опубліковано: 31 травня 2017 2 года назад брал 14м за Бортничами , при мне трактором нарезали, в мультиван с трудом засунул, так как к ним не заезжал (реквизиты сбросили), то точно не помню у кого, но по моему в украинских газонах, там поля каждый год в разных районах 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Скрипка Александр Опубліковано: 6 червня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 6 червня 2017 А в Епицентре не смотрели? как то гулял по садовому отделу там, газона не заметил 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Музей Опубліковано: 12 червня 2017 Поділитись Опубліковано: 12 червня 2017 Проблема в том что надо всего 50 метров , к пятнице... посоветуйте куда бежать . КИЕВ Вопрос еще актуален? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
oksan2006 Опубліковано: 13 червня 2017 Поділитись Опубліковано: 13 червня 2017 Вопрос еще актуален? Наташ, мне актуален. То же наверно купим маленькую лужайку сделать. Советуй. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Музей Опубліковано: 13 червня 2017 Поділитись Опубліковано: 13 червня 2017 Наташ, мне актуален. То же наверно купим маленькую лужайку сделать. Советуй. Скину номер телефона. Проблема в том, что никто не хочет возиться с маленькими площадями. У меня было 200м и уже было проблемно. Согласился только один человек, который и следал газон. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз