GEORG Опубліковано: 28 травня 2017 Поділитись Опубліковано: 28 травня 2017 куплю недорого шланг високого тиску до мінімийки Kерхер. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dnk_sergey Опубліковано: 26 червня 2017 Поділитись Опубліковано: 26 червня 2017 Есть стандартный от мойки К2 (кажется 3 метра длиной) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
GEORG Опубліковано: 26 червня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 26 червня 2017 Есть стандартный от мойки К2 (кажется 3 метра длиной) скіко? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dnk_sergey Опубліковано: 26 червня 2017 Поділитись Опубліковано: 26 червня 2017 скіко? Предложите пожалуйста цену. Я не знаю и искать нет времени... Есть ещё пистолет с двумя насадками, корпус со шнуром. Короче все, кроме насоса (замёрз зимой и травит...) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
GEORG Опубліковано: 26 червня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 26 червня 2017 а в мене собачці було мабудь скучно. цікавився в ремонтах, зробити шланг 150-200 грн . так і дам, якщо цілий гривень за 300 заберу ваш комплект, може колись пригодиться а де забирати? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dnk_sergey Опубліковано: 29 червня 2017 Поділитись Опубліковано: 29 червня 2017 а в мене собачці було мабудь скучно. цікавився в ремонтах, зробити шланг 150-200 грн . так і дам, якщо цілий гривень за 300 заберу ваш комплект, може колись пригодиться а де забирати? Находится на даче в районе 1го шлюза. Но я каждый день в Киеве. Могу взять с собой Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
GEORG Опубліковано: 29 червня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 29 червня 2017 Находится на даче в районе 1го шлюза. Но я каждый день в Киеве. Могу взять с собой дякую, а в Києві де саме? я на Борщагівці. пропоную перейти в приват Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз