InSAn Опубліковано: 18 травня 2017 Поділитись Опубліковано: 18 травня 2017 А кто из форумчан шпонированием занимается? Нужно несколько МДФ-панелей (с торцами) зашпонировать... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
shodyveletyk Опубліковано: 19 травня 2017 Поділитись Опубліковано: 19 травня 2017 А кто из форумчан шпонированием занимается? Нужно несколько МДФ-панелей (с торцами) зашпонировать...Я занимаюсь , но у меня производство в Ровно , вы в Киеве. !? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
pandry2007 Опубліковано: 19 травня 2017 Поділитись Опубліковано: 19 травня 2017 По моему проще купить шпонированную МДФ панель раскроить ее и прокромковать торцы! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
InSAn Опубліковано: 20 травня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 20 травня 2017 Я занимаюсь , но у меня производство в Ровно , вы в Киеве. !? Да, в Киеве... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DODG Опубліковано: 28 травня 2017 Поділитись Опубліковано: 28 травня 2017 А кто из форумчан шпонированием занимается? Нужно несколько МДФ-панелей (с торцами) зашпонировать... Могу научить как сделать. Пример ручного фанерования - www.woodenstudio.com/library_room_table.html 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
artline_ua Опубліковано: 28 травня 2017 Поділитись Опубліковано: 28 травня 2017 я когда-то лет ...надцать назад занимался шпонировкой дверей... в чем задача? конкретики побольше! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз