городовой33 Опубліковано: 1 лютого 2021 Поділитись Опубліковано: 1 лютого 2021 Чего дрова не продают как уголь на вес? Влажность + вес понимаешь четко сколько кВт купил. Не покупал никогда "машинами", так как меня выбешивает желание людей намахать: сверху красиво плотно уложил, а в середине - распушил. Как в 90х в переходах стаканчики для семечек с толстыми дном. Некоректне порівняння -на стаканчику з насінням обману на 3 копійки на дровах порізаних як попало намагаються в 2 рази на пару тисяч гривень .На вагу непродають тому що немає де зважити та перевірити вологість дров. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Slash-UA Опубліковано: 3 червня 2021 Поділитись Опубліковано: 3 червня 2021 ересь....сухие дрова задешево НЕКТО не продаст, сухие есть в людей те которые продают в ящиках, но и там цена соответственная . а зилы-камазы- это всё свежие или только с леса напитанные влагой. интересно будет посмотреть на человека который купил дрова год назад сложил-высушил и потом очень умному АДЕКВАТНОМУ покупателю продаст зимой по *летней* цене... пысы. как же умиляют специалисты-анализаторы рынка Я парень у теме котлов ещё не опытный, но вырос в сельской местности и как то на подсознании, что дрова летом заготавливают. Вот тупо брал дел отпуск на неделю (или отгулы) и мы с ним, а на выходных и остальные члены семьи, ехели на дилянку и работали в поте лица. Потом перевозили, резали, кололи и складывали на зиму. Я не про то, что нужно в лес самому ехать, а о том - что летом дешевле, больше предложений и успеет высохнуть. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ангелос Опубліковано: 4 червня 2021 Поділитись Опубліковано: 4 червня 2021 Я парень у теме котлов ещё не опытный, но вырос в сельской местности и как то на подсознании, что дрова летом заготавливают. Вот тупо брал дел отпуск на неделю (или отгулы) и мы с ним, а на выходных и остальные члены семьи, ехели на дилянку и работали в поте лица. Потом перевозили, резали, кололи и складывали на зиму. Я не про то, что нужно в лес самому ехать, а о том - что летом дешевле, больше предложений и успеет высохнуть. ты хоть сам понял, свой набор букв? что это такое и зачем оно здесь Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Slash-UA Опубліковано: 4 червня 2021 Поділитись Опубліковано: 4 червня 2021 ты хоть сам понял, свой набор букв? что это такое и зачем оно здесь Пару букв автозамена поменяла, получился немного каламбур. Но. Дрова летом нужно готовить, и это норм практика. А не ныть зимой, что сухие дрова с наличия дорого. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
FreeFlyIng Опубліковано: 6 червня 2021 Поділитись Опубліковано: 6 червня 2021 посоветуйте пожалуйста хорошую проверенную пеллету, не агро и лузга и тд., а древесная. чтобы коржи не образовывались. планируется купить в Киеве. 4 тонны. буду топить первый сезон. нужно качество и цена. СПАСИБО! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ОКБ Опубліковано: 1 липня 2021 Поділитись Опубліковано: 1 липня 2021 В 04.06.2021 в 11:56, Slash-UA сказал: Пару букв автозамена поменяла, получился немного каламбур. Но. Дрова летом нужно готовить, и это норм практика. А не ныть зимой, что сухие дрова с наличия дорого. Ні ви не праві, дрова треба готовити не влітку, а в взимку на наступний сезон. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
городовой33 Опубліковано: 5 липня 2021 Поділитись Опубліковано: 5 липня 2021 В 01.07.2021 в 12:51, ОКБ сказал: Ні ви не праві, дрова треба готовити не влітку, а в взимку на наступний сезон. Купляти краще весною -ціна .Якщо йти в ліс на заготовку то звичайно осінь чи зима. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovapk Опубліковано: 6 липня 2021 Поділитись Опубліковано: 6 липня 2021 В ближайшее куплю пеллетный котёл и хочу закупить пеллеты до очередного подорожания. Закупить хочу на сезон, около 10-12 тонн. Котел буду брать в любом случае чтобы хорошо справлялся с древесными и с лузги семечки. В интернете очень много предложений с разными ценами, но пока еще не умею выбирать. Кто-то может посоветовать проверенных поставщиков чтобы не подсунули не качественные пеллеты? Территориально около Киева, пгт Чабаны. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Bastimpex Опубліковано: 13 липня 2021 Поділитись Опубліковано: 13 липня 2021 В 06.07.2021 в 13:56, vovapk сказал: В ближайшее куплю пеллетный котёл и хочу закупить пеллеты до очередного подорожания. Закупить хочу на сезон, около 10-12 тонн. Котел буду брать в любом случае чтобы хорошо справлялся с древесными и с лузги семечки. В интернете очень много предложений с разными ценами, но пока еще не умею выбирать. Кто-то может посоветовать проверенных поставщиков чтобы не подсунули не качественные пеллеты? Территориально около Киева, пгт Чабаны. Предлагаю качественную пеллету А1 с честной зольностью 0,68. Без песка и других примесей! 100% сосна. Склад в Киеве на левом берегу. Фасовка по 15кг. Возможна доставка по Киевской обл. Цена 3800 грн/т. Цена от 5 тонн = 3700 грн/т. Звоните 098-787-49-26 в любое время! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igoroca Опубліковано: 10 серпня 2021 Поділитись Опубліковано: 10 серпня 2021 Так ,інформація для роздумів.Змонтував котельню з ТП котлом і ТА на 1.1 т. у дочки ,і робив пробні топки.Вирішив попробувати спалити брикети,купив мішок по ціні 2.7 гр за кг..З температури 40 гр.20 кг. брикета нагріли котел і ТА до 75 71 70 гр.Коли система знову остила до 40,спалив 20 кг букових сухих дров ,результат 82 76 75 . система опалення будинку не була задіяна,при топці брикета у шахті котла на стінках була замітна волога і це не конденсат ,на зворотці було 60 гр. (брикети мали більшу вологість чим дрова) .В оголошенні продавця брикетів написано що 1 т.їхніх брикетів заміняє 4.8 складометрів сухих букових дров,а по факту 1 кг брикета не замінює 1 кг сухих дров.www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/palivn-briketi-nestro-vd-virobnika-buk-dub-grab-IDKW5UK.html/?sd=1#a5cc33ba80;promoted youtu.be/H68zBQ-iIxg Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
городовой33 Опубліковано: 16 серпня 2021 Поділитись Опубліковано: 16 серпня 2021 один складометр сухих дров важить 350кг це якщо там дійсно 1х1х1. більшість продавців дров дуже незацікавлені в тому щоб ви отримали 350 кг якісних сухих дров тому продавець брикетів і пише такі показники .Якщо дотримуватись всіх стандартів по дровах (вологість 20% вага яка буде відповідати 1 складометру соснових дров )то дрова дадуть більше кіловат на потрачену гривню .Але якщо котел простий то люди віддають перевагу брикетам тому що вони значно довше горять (менше гріють вулицю) дрова в простих котлах згорають дуже щвидко 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igoroca Опубліковано: 17 серпня 2021 Поділитись Опубліковано: 17 серпня 2021 19 часов назад, городовой33 сказал: один складометр сухих дров важить 350кг це якщо там дійсно 1х1х1. більшість продавців дров дуже незацікавлені в тому щоб ви отримали 350 кг якісних сухих дров тому продавець брикетів і пише такі показники .Якщо дотримуватись всіх стандартів по дровах (вологість 20% вага яка буде відповідати 1 складометру соснових дров )то дрова дадуть більше кіловат на потрачену гривню .Але якщо котел простий то люди віддають перевагу брикетам тому що вони значно довше горять (менше гріють вулицю) дрова в простих котлах згорають дуже щвидко Складометр твердої породи сезонної сушки важить 600 кг.,коштує прбл.1000 гр.За 2000 т .Матимемо тепла більше чим з тони брикета який коштує від 3000 т. до 4500. гр.Як на мене то по такій цінні можна газом опалювати і не заморочуватись. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
городовой33 Опубліковано: 23 серпня 2021 Поділитись Опубліковано: 23 серпня 2021 Знаю приблизну вагу тільки сосових дров ,за інші породи незнаю зовсім. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ангелос Опубліковано: 27 серпня 2021 Поділитись Опубліковано: 27 серпня 2021 17.08.2021 в 07:32, igoroca сказав: Як на мене то по такій цінні можна газом опалювати і не заморочуватись. +1 только не у всех этот газ то есть, что печально...в этом году, по киев региону, цены на дрова космические, + ко всему дефицит сырья. который порождает высокие цены. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
городовой33 Опубліковано: 30 серпня 2021 Поділитись Опубліковано: 30 серпня 2021 Ціни ростуть тому що всі гілки Української влади корумповані з верху і до самих низів ,маючи вдосталь запасів газу ,деревини Україна йде по шляху Венесуели ,ніхто нехоче інвестувати у виробництво ,видобуток тому що більшість інвесторів вийшла з нашого ринку та нерадить іншим потенційним інвесторам сюди йти причому відкритим текстом. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
romalex4 Опубліковано: 30 серпня 2021 Поділитись Опубліковано: 30 серпня 2021 4 часа назад, городовой33 сказал: Ціни ростуть тому хоча я з вами і згоден в основному, але потрібно розуміти - це світовий тренд, світові цін на енергоресурси, сировину та вироби з неї дуже сильно подорожчали за 20-21 роки. Буквально місць як в два рази подорожчали пиломатеріали, рік тому метал скочив у два рази, а наразі ще більше. І це не кінець - все буде дорожчати і надалі, може не так різко. Який вихід? А х.з. Мабуть потрібно шукати вищі заробітки... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yurriy Опубліковано: 3 вересня 2021 Поділитись Опубліковано: 3 вересня 2021 В 30.08.2021 в 10:39, городовой33 сказал: Ціни ростуть Завіз собі 6 кубів дров. Пиляні по 30см, колоті, щільно вкладені у кузові (не насипом). 70% дуб, решта акація. Ціна 1300 за куб. Минулого року були по 900. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
городовой33 Опубліковано: 6 вересня 2021 Поділитись Опубліковано: 6 вересня 2021 (змінено) В 30.08.2021 в 15:14, romalex4 сказал: Мабуть потрібно шукати вищі заробітки... Змінено 6 вересня 2021 користувачем городовой33 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
городовой33 Опубліковано: 6 вересня 2021 Поділитись Опубліковано: 6 вересня 2021 1 минуту назад, городовой33 сказал: Більшість так і робить але заробітки навіть в м. Київ невстигають за ростом цін ,в передмістя везуть робітників з Фастова ,Білої церкви (дешева робоча сила)та оточуючих сіл .Ще є пенсіонери (я) яким за цінами взагалі ніяк невгнатись .Молодші здоровіші виїзжають закордон ,там більше порядку ,менше злодіїв.Дрова купляв у квітні соснові по 500 грн Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
romalex4 Опубліковано: 7 вересня 2021 Поділитись Опубліковано: 7 вересня 2021 В 03.09.2021 в 22:03, yurriy сказал: Ціна 1300 за куб мабуть, все-таки - за складометр 17 часов назад, городовой33 сказал: Ще є пенсіонери (я) яким за цінами взагалі ніяк невгнатись так, я з тієї ж категорії. Ви про Польщу, поцікавтеся, що зробив Бальцерович у Польщі в перші роки Солідарності - вам такого не захочеться. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yurriy Опубліковано: 7 вересня 2021 Поділитись Опубліковано: 7 вересня 2021 32 минуты назад, romalex4 сказал: мабуть, все-таки - за складометр Так, за складометр. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
romalex4 Опубліковано: 13 вересня 2021 Поділитись Опубліковано: 13 вересня 2021 у нас наразі взагалі проблема з дровами - "понти" упіймали когось з лісництва, тепер постійно шманають і не дають возити дрова 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
n0mad Опубліковано: 12 жовтня 2021 Поділитись Опубліковано: 12 жовтня 2021 (змінено) В 13.09.2021 в 17:33, romalex4 сказал: не дають возити дрова Здається мені, що проблема в іншому. Просто в Європі газ здорожчав. Змінено 12 жовтня 2021 користувачем n0mad Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
romalex4 Опубліковано: 18 жовтня 2021 Поділитись Опубліковано: 18 жовтня 2021 як вияснилось, наш район об'єднали з іншим, і тепер центр в іншому місті та поки не вирішили, яким чином виписувати дрова у нас Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AndyAntonov Опубліковано: 19 жовтня 2021 Поділитись Опубліковано: 19 жовтня 2021 13 годин тому, romalex4 сказав: наш район об'єднали з іншим Так ця «адмінрехворма» місяців 15 назад по всій державі була. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз